• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile oldugunu ogrenenler

Kizlar dayanamayip gebelik testi yaptim bu sabah ve hicbir belirtim yok demek ki herseyim psikolojikmis yaa bosuna umitleniyorum:KK42:
Benim de beklenen tarihe 2 gün var gebelik Testi yaptım negatif ovul. da resimdeki gibi.

Eklentiler

• 20161218_125944-1.jpg
    20161218_125944-1.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 389
Gebelik testini yaptım yarım saat olmadı çok çok silik bir çizgi görüyorum kızlar ya heyecan yaptım olabilir mi kii ama çok silik. Hayal görüyorum sandım bir kaç kez dikkatli baktım. Son bir testim kaldı onu da 2 gün sonra adet tarihinde yapcam. Eğer tuttu ise gerçekten mucize gibi. Yumurtlama tarihinden 5 gün önce ilişki olmuştu

Gebelik testini yaptım yarım saat olmadı çok çok silik bir çizgi görüyorum kızlar ya heyecan yaptım olabilir mi kii ama çok silik. Hayal görüyorum sandım bir kaç kez dikkatli baktım. Son bir testim kaldı onu da 2 gün sonra adet tarihinde yapcam. Eğer tuttu ise gerçekten mucize gibi. Yumurtlama tarihinden 5 gün önce ilişki olmuştu
Olabilir canim sen bir daha test yap yine olursa kan testi yap insallah vardir bata ne kadar var demistin?

İlla ovu testinde tammı çıkması lazım silik çıkıp hamile kaldını öğrenen yokmu ya da tam koyu çıkıp da gebe olmadını öğrenen bunlarla kafayı yedik artık ya

Canim umidini kirmak istemem ama c deki koyuluga yakin olmasi lazim t nin koyulugu:KK43:
ovulasyon silik zaten farkındayım. ama gebelik testim de çok silik pozitif veriyor. 2 gün daha sabredip bir test daha yapıcam ama yanılmıyorumdur inşallah. gebelik testinin de resmini çekip atmaya çalışırım ama silik olduğu için ne kadar görünür resimde bilmiyorum

İlla ovu testinde tammı çıkması lazım silik çıkıp hamile kaldını öğrenen yokmu ya da tam koyu çıkıp da gebe olmadını öğrenen bunlarla kafayı yedik artık ya
ben okumuştum bir bayanın ovulasyon testi silik çıktığı halde gebelikte pozitifi görmüş

ben okumuştum bir bayanın ovulasyon testi silik çıktığı halde gebelikte pozitifi görmüş
Bu topikten yola çıktım cuma aksam ovu yaptım hatta burayada yazmısımdır muhtemelen tam hatırlamıyrm sizin paylastınız gibi birsey çıktı 4 gün vardı bata silik çizgi çıktı die o aksamdan beri ağlıyorm bu ay beni çok etkiledi yine olmadıdie

ovulasyon silik zaten farkındayım. ama gebelik testim de çok silik pozitif veriyor. 2 gün daha sabredip bir test daha yapıcam ama yanılmıyorumdur inşallah. gebelik testinin de resmini çekip atmaya çalışırım ama silik olduğu için ne kadar görünür resimde bilmiyorum
Valla o kadar ayrintiyi bilmiyorum birde sivi alimina dikkat ettin mi ovu testi icin oda etkiler gebelikte cift cizgi varsa ovu ile ugrasmana gerek yok canim genelikle oyle diyorlar yoksa benim ovu testini yaptigimda seninki gibiydi keske yeterli olsa ama bilemiyorum iste hamile olan arkadaslarin genel yorumu koyu olmasi yönünde:110:

Resimde belli olmuyor malesef

Eklentiler

• 20161218_135331-1.jpg
    20161218_135331-1.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 414
Bu topikten yola çıktım cuma aksam ovu yaptım hatta burayada yazmısımdır muhtemelen tam hatırlamıyrm sizin paylastınız gibi birsey çıktı 4 gün vardı bata silik çizgi çıktı die o aksamdan beri ağlıyorm bu ay beni çok etkiledi yine olmadıdie
canım hiç belli olmaz senin adet tarihine ne kadar kaldı?

Bat ne zamn canım
20 aralık gün var
Cok hafif bisey gorunuyor canim insallah hamissindir benimde 3 gun var bata hic bir cizgi olusmadi
bende dün yaptım 3 gün vardı dün yaptığım da hiçbir şey çıkmadı hatta testi söktüm içindeki çubuğa bile dikkatle baktım :) hayırlısı olsun hepimiz için. ümidinizi kaybetmeyin.

canım hiç belli olmaz senin adet tarihine ne kadar kaldı?
Benmki persembe çanım o kadr kötüyümki aksama yemekli misafirm var benm oturup ağlayasım var cuma aksamından beri durup durup ağlıyorum dayancak gücümün kalmadını hissediyrm artk çarsamba sabah erken gebelik testim var bi tane onu yapmayı düsünüyrm ovu yaptım ama ondn bisi çıkmadı

Iste umut dunyasi ya birde sabirli olamiyoruz erken ogrenmek istiyoruz ogrenen bir cok kisi varmis canim ama Allah bilir tabi biz test yapamadan duramayan insanlariz bugunde dayanamayip gebelik testi yaptim yikildim resmen 6 gun kala ogrenenler oluyo benim 3 gun var cikmiyo yine olmadi yine olmadi moralimde cok bozuk inanin sizileride anliyorum ama iste yorumlari gordunuz ogrenenler var:KK61:

Benmki persembe çanım o kadr kötüyümki aksama yemekli misafirm var benm oturup ağlayasım var cuma aksamından beri durup durup ağlıyorum dayancak gücümün kalmadını hissediyrm artk çarsamba sabah erken gebelik testim var bi tane onu yapmayı düsünüyrm ovu yaptım ama ondn bisi çıkmadı
daha 4 günün var sen 2 ya da 1 gün kala gebelik testi yap canım. şimdi yapsan çıkmaz sanırım erken daha bu kadar da üzme kendini illa ki olur. kafanı beklenen tarihine kadar dağıt başka şeylerle ilgilen.

20 aralık gün var

bende dün yaptım 3 gün vardı dün yaptığım da hiçbir şey çıkmadı hatta testi söktüm içindeki çubuğa bile dikkatle baktım :) hayırlısı olsun hepimiz için. ümidinizi kaybetmeyin.
Insallah :cry:

Back