Evet yarın da yap testini. Ovülasyon 3-4 gün sürer. 1 gün öncesi ovülasyon günü 1 gün sonrası. Bu üç gün hamile kalma olasılığının en yüksek günleridirBu gece mi iliski olmali sence canim? Ben bu gece bir de yarin denemeyi düşünüyorum.
Yani 3 gun üst üste iliski mi olmali diyorsun? Bugun cift koyulukta cizgileri yakaladim.Evet yarın da yap testini. Ovülasyon 3-4 gün sürer. 1 gün öncesi ovülasyon günü 1 gün sonrası. Bu üç gün hamile kalma olasılığının en yüksek günleridir
Çift koyuyu yakalayınca birlikte ol mutlaka. Normalde gün aşırı olunur. Ama biz üç gün olmuştuk.Yani 3 gun üst üste iliski mi olmali diyorsun? Bugun cift koyulukta cizgileri yakaladim.
Tamam ben de bugun yakaladim bugunden itibaren 3 gun deneriz o zaman sagol canim :)Çift koyuyu yakalayınca birlikte ol mutlaka. Normalde gün aşırı olunur. Ama biz üç gün olmuştuk.
Ovülasyon dönemin belli olmuyorsa adet bitiminden itibaren her gün yap. Ben internetten 40 adedini 45 tl ye almıştım. Her gün yapıyordum.İyi akşamlar kızlar ben 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama malesef hamile kalamadım bu ay ovulasyon testi aldım benim adet döngüm çok düzensiz pko var işe yarar mı test bilmiyorum ama deneyeceğim ben test yapmaya adetin kaçıncı günü başlamalıyım bilgi verir misiniz?
Ovülasyon dönemin belli olmuyorsa adet bitiminden itibaren her gün yap. Ben internetten 40 adedini 45 tl ye almıştım. Her gün yapıyordum.
Canim ben bu sabah da test yaptim yine koyu cikti. 17 yazanlar bugun yaptim bir sey yazmayanlar dun yaptigim bir bakar misin? Gece 3 te iliski oldu. Simdi ne yapacagim neden bu gunde koyu cikti acaba?Ovülasyon dönemin belli olmuyorsa adet bitiminden itibaren her gün yap. Ben internetten 40 adedini 45 tl ye almıştım. Her gün yapıyordum.
Yine pozitif dün yumurtlamaya başladın bugün de yumurtlama devam yarın da olur. Kaç gün var adetine?Canim ben bu sabah da test yaptim yine koyu cikti. 17 yazanlar bugun yaptim bir sey yazmayanlar dun yaptigim bir bakar misin? Gece 3 te iliski oldu. Simdi ne yapacagim neden bu gunde koyu cikti acaba?
Eki Görüntüle 1948032 Eki Görüntüle 1948033
16. Gun yani dunkuler de asagida
Eki Görüntüle 1948034 Eki Görüntüle 1948035
Tahminen 17 subat yani 14 gun var. Bugun de iliski olmali mi? Gece 3 te oldu o zaman pespese devam ediyorum. Umarim sperm kaliteleri dusmez.Yine pozitif dün yumurtlamaya başladın bugün de yumurtlama devam yarın da olur. Kaç gün var adetine?
Yeter yeter her gün bi tane yap adetin bitince. İlk idrar olmayacak yalnız. Saat 11:00 civarı yapıyordum ben.Canım ben iki ay klomen kullandım ya sonraki ayda etki eder diyorlar 30 adet aldım bende test yeter herhalde
Canm kan testinden sonra bekliyoduk zaten bu adeti hayrlisi olsun demistik ameliyatndan sonra hemencecik olur insallahKızlar ben adet oldum. Ovulasyon tarihinden tam 14 gün sonra. Bat tarihlerinizi ona göre belirleyin
Aynen canım. Kısmet artık bu süreçte sizlerden güzel haber bekliyorumCanm kan testinden sonra bekliyoduk zaten bu adeti hayrlisi olsun demistik ameliyatndan sonra hemencecik olur insallah
İnsallah canm bnde beklyrm guzel haber ama korkyrm kendmide cok umutlandrmyrm daha 2.ayim diyorm olmazsa uzulmeyim diye kendmi bi taraftan teselli ediyorum son 10 gun :) keske bi hafta hemen gecseAynen canım. Kısmet artık bu süreçte sizlerden güzel haber bekliyorum
Canm belirtiler icin erken gbi bilmiyorum ama benmde bat 14 subat ikimizde beklemdeyiz galibaBende bu ay ovulasyon testi yaptm kizlar 26 27 28 cift czgyi yakaladim ve degerlndirdim 26 27 ve 29 iliski oldu bkalim beklmedeym bat 11 subat ama 1 2 gun erken oluyor son 3 aydir bu ay nasil olacak beklemedym ins tutmustur ama belimde karnimda sizilar var arada adet olacakmsm gbi geliyo siz ne durumdasinz
Yeter yeter her gün bi tane yap adetin bitince. İlk idrar olmayacak yalnız. Saat 11:00 civarı yapıyordum ben.
Aynen canim erken dha bence bu ay da husran adet olacm gbi hissedyrmCanm belirtiler icin erken gbi bilmiyorum ama benmde bat 14 subat ikimizde beklemdeyiz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?