Burun canım kemik var onu aldırcam. Çok saol. Bende üzüldüm de eşim daha çok üzüldü suan duygusal müzik felan dinliyo suskunlaştı. Diğer aylar ona yansıtmıcam sabırsızlığımı ovulasyon testi felan aldım ya baya ümitlenmişti. Nasip sonra demekki diyo ama hüzünlücanım hic canını sıkma olur ınşallah sitres yapma ne ameliyati olacaksın Allah acil şifalar versin
Ovulasyon testi mi kullandn sende canmSaol canım
Bende üzüldüm canım çok önemli bir ameliyat değil burnumda kemik eğriliği var o düzelcek doktor kolay dedi ama tam bilmiyorum açılcası. Eşim çok üzüldü benimde duygusallaştı. 2 ay mola artık bana tatlı telaşa ara veriyorumCanm demek ki nasip olmamisuzuldm ama hayrlisi olsun insallah gecms olsun ameliyatin icin onemli bsey degildir insallah
erkeklerde çok duygusal ona söyleme bugün ovulasyon günüm hadi diye kendin yap çaktırmadan yaklaş canım Allah en kısa zamanda nasip etsin size çok iyi anlıyorum ben de bunalıma girdim 2inci ay esim yanımdaydı sinirimden ağladım adet olunca sonrada oldu zaten çok da takmamak gerek aslında ama insan üzülüyo inşallah çok mutlu olursunuz olur da ben de eşimden biliyorum omzunda ağlamıştım oda olur daha üzülme demişti gözleri dolu dolu oldu çok şükür ayni mutluluğu yaşaman dileğimleBurun canım kemik var onu aldırcam. Çok saol. Bende üzüldüm de eşim daha çok üzüldü suan duygusal müzik felan dinliyo suskunlaştı. Diğer aylar ona yansıtmıcam sabırsızlığımı ovulasyon testi felan aldım ya baya ümitlenmişti. Nasip sonra demekki diyo ama hüzünlühatta ameliyattan sonra da ona ilaç içiyorum yaza doğru düşünelim bebek dicem ama içmicem çok duygusal o kıyamıyorum
Amin canım demekki zamanı varmış dedik bizde. 2. Ayımız bizimde normalde 1 sene istemiyodum bebek sonra istedik 2 aydır olmayınca da psikolojimiz bozuldu. Aynen eşime söylecem bakalım zaten 2 aydır sadece cocuk için yaklaşır olduk birbirimize yorulduk bunaldık bu sefer bide öyle denicem sende bol bol dua et bize hamilelerin daha kolay kabul olur derlererkeklerde çok duygusal ona söyleme bugün ovulasyon günüm hadi diye kendin yap çaktırmadan yaklaş canım Allah en kısa zamanda nasip etsin size çok iyi anlıyorum ben de bunalıma girdim 2inci ay esim yanımdaydı sinirimden ağladım adet olunca sonrada oldu zaten çok da takmamak gerek aslında ama insan üzülüyo inşallah çok mutlu olursunuz olur da ben de eşimden biliyorum omzunda ağlamıştım oda olur daha üzülme demişti gözleri dolu dolu oldu çok şükür ayni mutluluğu yaşaman dileğimle
dualarimdasinAmin canım demekki zamanı varmış dedik bizde. 2. Ayımız bizimde normalde 1 sene istemiyodum bebek sonra istedik 2 aydır olmayınca da psikolojimiz bozuldu. Aynen eşime söylecem bakalım zaten 2 aydır sadece cocuk için yaklaşır olduk birbirimize yorulduk bunaldık bu sefer bide öyle denicem sende bol bol dua et bize hamilelerin daha kolay kabul olur derler
Çok saol canım Allah sana da bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli olunca yaz yine bize şimdi o telaşın başlıcak seninEn kısa zaman da nasip etsin rabbim size canım benim
dualarimdasin
Evet ama çok takip edemedim ovulasyon testiniOvulasyon testi mi kullandn sende canm
amin canım benim çok teşekkür ederim hayırlısı olsun ilk bebiş fark etmez kız erkek hayırlısı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :)Çok saol canım Allah sana da bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli olunca yaz yine bize şimdi o telaşın başlıcak senin
Aminn canımmmamin canım benim çok teşekkür ederim hayırlısı olsun ilk bebiş fark etmez kız erkek hayırlısı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :)
Kafama takildi canim test mi bozuk fln dye cok sagol tsekkr ederm rabbim seninde gonlune gore versin ins bu ay guzel sonuclar alrzİlk koyulaşan yer kontrol kısmı testin doğru çalıştığını gösteriyo ikincisi test kısmı sen niye buna taktın ki bu kadar ben de onu anlamadim sonuç da 2 sinin de koyu olduğunu gördün değerlendirdin sonradan test kısmı silik çıkar çünkü kadınlarda hep lh hormonu az da olsa var canım takma bu kadar adete 3 gün kala bi daha yap kızarırsa yine 2 si de hamilelik var demek sonra idrarda hcg yaparsın inşallah olmuştur hakkında hayırlısı
Canm benm test bugun silinmis normal mi benm dunden beri henuz iliskim olmadi bu gece olmali mi senceamin canım benim çok teşekkür ederim hayırlısı olsun ilk bebiş fark etmez kız erkek hayırlısı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :)
dene canım es geçmeCanm benm test bugun silinmis normal mi benm dunden beri henuz iliskim olmadi bu gece olmali mi sence
Pozitif bence 3 günü değerlendir. Bugünü de mutlakaKizlar sizce ovulasyon testim bugun pozitif olmus mu? Iliski durumu nasil olmali?
Eki Görüntüle 1947554 Eki Görüntüle 1947555
Bncede pozitif gbi aksam tekrar yap benceKizlar sizce ovulasyon testim bugun pozitif olmus mu? Iliski durumu nasil olmali?
Pozitif canım.Kizlar sizce ovulasyon testim bugun pozitif olmus mu? Iliski durumu nasil olmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?