Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle oluyor biri c kontrol yani diğeri t test yani sonuçCamim bsey sorucam ovulasyon testini yaptgnda ilk olrak idrar bolmesi tarafindaki cizgi belirmeye basliyo koyulasiyo sonra diger cizgi silik kaliyo 2 gundur boyle bn anlamadm seninde boyle oldu mi hic bi arkadasta once hangi cizgi belirirse o referans cizgisidir 2 czgyi degerlendrcn yeri farketmz fln dedi oyle mi grcektn bu ay ilk denememdi tam da bilmyrm bu testi
Camim bsey sorucam ovulasyon testini yaptgnda ilk olrak idrar bolmesi tarafindaki cizgi belirmeye basliyo koyulasiyo sonra diger cizgi silik kaliyo 2 gundur boyle bn anlamadm seninde boyle oldu mi hic bi arkadasta once hangi cizgi belirirse o referans cizgisidir 2 czgyi degerlendrcn yeri farketmz fln dedi oyle mi grcektn bu ay ilk denememdi tam da bilmyrm bu testi
O zaman adetim 5 gün geçmiş
canm gebelik testi yaptin mi hicO zaman adetim 5 gün geçmiş
Yaptım 5 gün önce negatifticanm gebelik testi yaptin mi hic
Allah gonlunuze gore versin canm insallah hayrlisyla olur Rabbm buykKızlar birde ctsi günü sınava gircem bana dua eder misiniz eşimin de benim de işim yok zor durumdayız bu işe çok ihtiyacımız var
Bnce 2 gun icinde olmazsan tekrarlaYaptım 5 gün önce negatifti
Camim bsey sorucam ovulasyon testini yaptgnda ilk olrak idrar bolmesi tarafindaki cizgi belirmeye basliyo koyulasiyo sonra diger cizgi silik kaliyo 2 gundur boyle bn anlamadm seninde boyle oldu mi hic bi arkadasta once hangi cizgi belirirse o referans cizgisidir 2 czgyi degerlendrcn yeri farketmz fln dedi oyle mi grcektn bu ay ilk denememdi tam da bilmyrm bu testi
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin rabbimAllah gonlunuze gore versin canm insallah hayrlisyla olur Rabbm buyk
bi gebelik testi dene canımO zaman adetim 5 gün geçmiş
Bnce 2 gun icinde olmazsan tekrarla[/QUOTE bende onu bekliyorum canım haftaya yaparım diye düşünmüştüm
Yine karavana bana 2 ay izin artık gidiyim ameliyatımı oluyum umutlanmasamda üzüldüm ne yalam söyleyim hayırlısı böyleymiş demekkiCanm guzel haberlerini bekliyorum sonucu alinca bizede yaz :)
Keşke ya ama bu ayda negatif kısmetten öteye yol yokhayırlısı olsun inşallah vardır mutlu haberle gelirsin :)
canım hic canını sıkma olur ınşallah sitres yapma ne ameliyati olacaksın Allah acil şifalar versinYine karavana bana 2 ay izin artık gidiyim ameliyatımı oluyum umutlanmasamda üzüldüm ne yalam söyleyim hayırlısı böyleymiş demekki
hamilesin canım o zaman hayırlı olsun çok sevindim :)Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı eşime de sordum evet silik ama var dedi
Canm demek ki nasip olmamis uzuldm ama hayrlisi olsun insallah gecms olsun ameliyatin icin onemli bsey degildir insallahKeşke ya ama bu ayda negatif kısmetten öteye yol yok
Kesin midir ki çok sevinmek istemiyorum ama hamileysem de saol canımmmhamilesin canım o zaman hayırlı olsun çok sevindim :)
Hamilesin canm o zaman tebrik ederimTest yaptım ikinci çizgi silik çıktı eşime de sordum evet silik ama var dedi
Kesin midir ki çok sevinmek istemiyorum ama hamileysem de saol canımmm
Saol canımHamilesin canm o zaman tebrik ederim