- 23 Kasım 2016
- 520
- 230
- 32
İnsallah canm benm test adet bittigi gun daha belirgin cikmisti dunle bugun daha silik cikti ozellikle bugun normal miAmin canım inşallah olur ümidini hiç kaybetme meryem süresi oku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canm benm test adet bittigi gun daha belirgin cikmisti dunle bugun daha silik cikti ozellikle bugun normal miAmin canım inşallah olur ümidini hiç kaybetme meryem süresi oku
Benim bildiğim ve testte yazan ilk idrarla yapmayın yazıyo sabah 10 aksam 8 arası yapacalsın ve testi yapmadan 4 saat önce sıvı tüketimini azaltacakmışsın bence ilk idrarla yapma. Sabah git wc ye sonra kahvaltını yap evi toparla işlerini hallet (tabi çay içme ) sonra yap testi ben öyle yapıyorum şahsenKizlar ovuslasyon testini sabah ilk idrarla mi yapiyosunuz yoksa gun icinde mi yapysnz herkes farkli bsey soyluyo bnde yarn testi yapmaya basliyacm kararsz kaldm siz nasl yapysnz
Siz saat kac gibi yapiyorsunuz? Kahvaltida cay icmeden de nasil olacak ben sabah uyanınca da mutlaka su icerim :/Benim bildiğim ve testte yazan ilk idrarla yapmayın yazıyo sabah 10 aksam 8 arası yapacalsın ve testi yapmadan 4 saat önce sıvı tüketimini azaltacakmışsın bence ilk idrarla yapma. Sabah git wc ye sonra kahvaltını yap evi toparla işlerini hallet (tabi çay içme ) sonra yap testi ben öyle yapıyorum şahsen
Sabah 7 de WC ye gir sonra hicbirsey içme 11 de yap ovulasyon testiniSiz saat kac gibi yapiyorsunuz? Kahvaltida cay icmeden de nasil olacak ben sabah uyanınca da mutlaka su icerim :/
Ben calisiyorum 6 bucukta uyaniyorum lavaboya gidiyorum ama 1 bardak su mutlaka icerim içim yanar cunku :) Ondan sonra birdaha icmesem sonuc alabilir miyim 11 de yaparak?Sabah 7 de WC ye gir sonra hicbirsey içme 11 de yap ovulasyon testini
Valla bende birkez yapmıştım tam bilmiyorum arkadaşı etiketleyim.yardimci olur ANGIE79 Cnm ovulasyon testi kullanımı nasıldı?Ben calisiyorum 6 bucukta uyaniyorum lavaboya gidiyorum ama 1 bardak su mutlaka icerim içim yanar cunku :) Ondan sonra birdaha icmesem sonuc alabilir miyim 11 de yaparak?
Yarın ilk idrar ile test yap hiç olmazsa içinde kalmazKızlar benim bat a 11 gün var hamilelik testte çıkar mı yoksa erken mi bulantım var sürekli
Çok erken değil miYarın ilk idrar ile test yap hiç olmazsa içinde kalmaz
benimde 5 gün gün bana çıkmaz dıolar senın 11gün hiç cıkmaz canımKızlar benim bat a 11 gün var hamilelik testte çıkar mı yoksa erken mi bulantım var sürekli
Bulantin var diyince yap dedim yoksa bekle tabi.ben oglumda adet gecikmesinden 12 yada 13.gun testte öğrendim.hep strese baglamistim meğer geç döllenme olmuşÇok erken değil mi
senin bi ihtimal erken döllenme olduysa çıkabilir ben 5 gün kala öğrenmiştim içinde kalmasın yap dayanamiyosanbenimde 5 gün gün bana çıkmaz dıolar senın 11gün hiç cıkmaz canım
Tmam bnde oyle yapaym ozaman ins sonuc alirimBenim bildiğim ve testte yazan ilk idrarla yapmayın yazıyo sabah 10 aksam 8 arası yapacalsın ve testi yapmadan 4 saat önce sıvı tüketimini azaltacakmışsın bence ilk idrarla yapma. Sabah git wc ye sonra kahvaltını yap evi toparla işlerini hallet (tabi çay içme ) sonra yap testi ben öyle yapıyorum şahsen
Test yaptn mi canm adet belurtin var mibenimde 5 gün gün bana çıkmaz dıolar senın 11gün hiç cıkmaz canım
Ozaman sabah iç suyunu ama 12 gibi öğle yemeğinden önce yap hem üstünden 4 saat geçmiş olurSiz saat kac gibi yapiyorsunuz? Kahvaltida cay icmeden de nasil olacak ben sabah uyanınca da mutlaka su icerim :/
Yapmadım beklıyorum yapsam cıkarmıkı sankı cok merak ediyorum amaTest yaptn mi canm adet belurtin var mi
Erken gebelik testi yap canm varsa cikar hrhlde ondaYapmadım beklıyorum yapsam cıkarmıkı sankı cok merak ediyorum ama
1 bardak sudan bişi olmaz, 11:00 de yaparsınız dogru sonuç verir. Eger testiniz koyulasmaya yakın dönemdeyse birde 18:00 gibi tekrarlarsınız duruma göre gece denemenizi yaparsıniz.Ben calisiyorum 6 bucukta uyaniyorum lavaboya gidiyorum ama 1 bardak su mutlaka icerim içim yanar cunku :) Ondan sonra birdaha icmesem sonuc alabilir miyim 11 de yaparak?