Canim sen bugünde yap belki geç yumurtluyorsunDün 13. Günümdü hep 13. Günse yumurtlarım canım çok şaşmaz benimki bu ay kürdün dolayı oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen bugünde yap belki geç yumurtluyorsunDün 13. Günümdü hep 13. Günse yumurtlarım canım çok şaşmaz benimki bu ay kürdün dolayı oldu
İnş canım dediğin gibidir. Dua ederiz tabiki allah gönlüne göre versinCanim sen bugünde yap belki geç yumurtluyorsun
Amin canım herkesin sizde benim dualarımdasıniz Rabbim herkese evlat nasip etsinİnş canım dediğin gibidir. Dua ederiz tabiki allah gönlüne göre versin
Ben su an regl oluyrm canm 2 gun sonra bitcek yeni bi ay baslcak insallah guzel haberlerle :)Canım benim daha 14. Günü adetimin yani bata 2 hafta var ben daha çok beklerim :))) seninki ne zaman
Canm insallah yukselmistir cok korkuya kapilma insallah yukselcektr bebegin seninle kalirKızlar bugün bana dua edermisiniz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şimdi yine hamileyim bugün beta yükselmiş mi die tahlil yaptırcaz bebeisimi sagliklica kucağıma almam icin
canım baktirdin mi sitres yapma artmıştır Allah herkeze nasip etsin inşallah düzenli artış varsa bi daha bakmiyolar 3 kez bakıldı banaAmin canım herkesin sizde benim dualarımdasıniz Rabbim herkese evlat nasip etsin
Teşekkür ederim canım yükselmişCanm insallah yukselmistir cok korkuya kapilma insallah yukselcektr bebegin seninle kalir
Canim cok şükür yükselmiş keseyi ne zaman görmüşlerdi senincanım baktirdin mi sitres yapma artmıştır Allah herkeze nasip etsin inşallah düzenli artış varsa bi daha bakmiyolar 3 kez bakıldı bana
Canim cok şükür yükselmiş keseyi ne zaman görmüşlerdi senin
Benim daha çok var heralde keseyi görmeye 159.9 çıktı ama heycanliyim işte önce kese sonra kalp atışıCok sevindim korkma demistim kac cikti 3422 di en son benim ertesi gun gözüktü tam 5 haftalik ti
Ovulasyon testiyle mi kaldin canm ilk denemen miydiTeşekkür ederim canım yükselmiş
o heyecan hic bitmeyecek sanırım insana beklemekten zaman gecmiyo görünce se kalp atışı diyeceksin şahsen ben öyle oldum bakıp bakıp duruyorum hayırlısı hakkımızdaBenim daha çok var heralde keseyi görmeye 159.9 çıktı ama heycanliyim işte önce kese sonra kalp atışı
Cok guzel duygular bunlar doktorum bana 1hafta sonra gel dedi ama ben ankara ya gidiyorum ankarada bir doktora gitcem sabirsizlaniyorumo heyecan hic bitmeyecek sanırım insana beklemekten zaman gecmiyo görünce se kalp atışı diyeceksin şahsen ben öyle oldum bakıp bakıp duruyorum hayırlısı hakkımızda
ben de ankaradayım canım koru hastanesine gittim dun hüseyin pehlivan gitmeni öneririmCok guzel duygular bunlar doktorum bana 1hafta sonra gel dedi ama ben ankara ya gidiyorum ankarada bir doktora gitcem sabirsizlaniyorum
Canim Sincan bana ters ben murat sonmezer hocama gitmeyi düşünüyorum gerçek bir Prof hemserimsin demek sevindimben de ankaradayım canım koru hastanesine gittim dun hüseyin pehlivan gitmeni öneririm
o nerde çalışıyo canımCanim Sincan bana ters ben murat sonmezer hocama gitmeyi düşünüyorum gerçek bir Prof hemserimsin demek sevindim
Cukurambarda muayenesi var canimo nerde çalışıyo canım