Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün kala canım bu arada keseyi gördüm yeni geldik eve anca yazıyorum darısı sana çok mutluyum çarşamba gidicem 7 gün sonra bi daha gideceğimCanim regl kaç gün kala kan testi yaptırdın 61.78 cikti
Cok sıvı tuketiyorsan alamazsın sonucArkadaşlar 4 GUN ovulasyon testi bu şekilde artık çok sıkıldım bu ay yumyrtlamadım mı acaba?? Hiç değişmiyor pik atmıyor
Cok sevindim canım gözünüz aydın inşallah bende iyi haber alırım yarın benim 2gun kala yaptığım beta çok düşük geldi bana3 gün kala canım bu arada keseyi gördüm yeni geldik eve anca yazıyorum darısı sana çok mutluyum çarşamba gidicem 7 gün sonra bi daha gideceğim
Canm bnde 6 aylik evliyim 3 ay korundk daha sonra 4.ay olmadi 1.5 ay gorev dolasiyla ayri kaldik simdi bi hafta once heldim evime bu bi haftada da olmadi 16.sinda regl oldum bi kac gune bitcek bu sefer laboquick ovulasyn testi aldim onu denicem insallah isteyen herkesin ve benimde olur sen hamile kalmissin yine olur insallah :)Canım ben 7 ay korunmadım ve 7. Ayda hamile kaldım sonra boş gebelikmiş kürtaj oldum 2 ay önce ve korunmayı yeni bıraktım daha önce çoğu kez ovulasyon testi kullandım ve pik çizgisini hep yakaladım ilk defa böyle bişey oluyo inş dediğin gibi olur ve tutar canım :) sen ne zamandır istiyorsun
yükselir canım aklına kötü getirme 2 kati artıyo mu baktır canım illa öyle olcak diye birşey yok ki sağlıklıdır korkmaCok sevindim canım gözünüz aydın inşallah bende iyi haber alırım yarın benim 2gun kala yaptığım beta çok düşük geldi bana
Canım emin ol en az 4 saatlik idrarla yapıyorum ve toplasan 2 bardak su içmemişimdir ama sonuç alamıyorum daha öncede çok test yaptım hiç böyle olmazdı bu ayı boş geçtim anlayacan çörek otu kürünü boş yere yaptım galibaCok sıvı tuketiyorsan alamazsın sonuc
12 ve 15 pik gbi ama bence 15Sizce yumurtlama ne zaman?
Sende daha taze gelinsin ne güzel :) bende 1.5 yıla yalın oldu evliyim başta korudum keşke korunmasaydım neyse bakalım inş dediğin gibi burda beraber birbirimize iyi haberler veririz canım Rabbim hepimize nasip etsin. Folik asit alıyor musun? Ben folidoce kullanıyorum birde infolic ikiside yumurtlamayı güçlendiriyor haberin olsunCanm bnde 6 aylik evliyim 3 ay korundk daha sonra 4.ay olmadi 1.5 ay gorev dolasiyla ayri kaldik simdi bi hafta once heldim evime bu bi haftada da olmadi 16.sinda regl oldum bi kac gune bitcek bu sefer laboquick ovulasyn testi aldim onu denicem insallah isteyen herkesin ve benimde olur sen hamile kalmissin yine olur insallah :)
Canım 15 ve 17 koyu çıkmış çok ilginç yumurtlaman uzun sürmüş galiba ama sen ne olur ne olmaz gün aşırı yapsaydınSizce yumurtlama ne zaman?
Sadece 11 13 ve 15i degerlendirebildik canım hiç umudum da yok o yüzden ya hayırlısı artikCanım 15 ve 17 koyu çıkmış çok ilginç yumurtlaman uzun sürmüş galiba ama sen ne olur ne olmaz gün aşırı yapsaydın
Bende dun folik asit aldim eczaneden icinde kalsiyum ve d vit var bende d vit eksiklgde var iyi gelir diye dusundm bugunde basladm insallah faydasi olur :) yeni gelinim ama biri ee yok mu biseyler dediginde inanlmaz bozuluyorum sanki yillardir evliyimSende daha taze gelinsin ne güzel :) bende 1.5 yıla yalın oldu evliyim başta korudum keşke korunmasaydım neyse bakalım inş dediğin gibi burda beraber birbirimize iyi haberler veririz canım Rabbim hepimize nasip etsin. Folik asit alıyor musun? Ben folidoce kullanıyorum birde infolic ikiside yumurtlamayı güçlendiriyor haberin olsun
Belki geç yumurtluyorsun kaçıncı gununCanım emin ol en az 4 saatlik idrarla yapıyorum ve toplasan 2 bardak su içmemişimdir ama sonuç alamıyorum daha öncede çok test yaptım hiç böyle olmazdı bu ayı boş geçtim anlayacan çörek otu kürünü boş yere yaptım galiba
Amin inşallah canım yarın öğrencez eğer yarın yükselirse birdaha korkmama gerek kalmaz heralde demiyükselir canım aklına kötü getirme 2 kati artıyo mu baktır canım illa öyle olcak diye birşey yok ki sağlıklıdır korkma
O birileri hiç susmaz canım çocuk olur ikinciyi sorarlar o o olur sünnetini sorarlar yani onlara bakarsan psikolojin bozulur ( boşver olur daha 1. Yıla kadar olmaması normal.. Eczaneden hangi vitamini aldın hangi folk asitBende dun folik asit aldim eczaneden icinde kalsiyum ve d vit var bende d vit eksiklgde var iyi gelir diye dusundm bugunde basladm insallah faydasi olur :) yeni gelinim ama biri ee yok mu biseyler dediginde inanlmaz bozuluyorum sanki yillardir evliyim
Dün 13. Günümdü hep 13. Günse yumurtlarım canım çok şaşmaz benimki bu ay kürdün dolayı olduBelki geç yumurtluyorsun kaçıncı gunun
Olacaksa hee türlü oluyo canım kafaya takma insan sinir hastası oluyo inş tutmuşturSadece 11 13 ve 15i degerlendirebildik canım hiç umudum da yok o yüzden ya hayırlısı artik
Folic trio diye bi ilac canm eczaci onerdi bende aldim pembe kutulu ustunde bebek resmi varO birileri hiç susmaz canım çocuk olur ikinciyi sorarlar o o olur sünnetini sorarlar yani onlara bakarsan psikolojin bozulur ( boşver olur daha 1. Yıla kadar olmaması normal.. Eczaneden hangi vitamini aldın hangi folk asit
Bu arada senin bat ne zaman beklemede misinO birileri hiç susmaz canım çocuk olur ikinciyi sorarlar o o olur sünnetini sorarlar yani onlara bakarsan psikolojin bozulur ( boşver olur daha 1. Yıla kadar olmaması normal.. Eczaneden hangi vitamini aldın hangi folk asit
Canım benim daha 14. Günü adetimin yani bata 2 hafta var ben daha çok beklerim :))) seninki ne zamanBu arada senin bat ne zaman beklemede misin