• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamile kalanlar, kaçıncı denemenizde kaldınız? ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım.. biz 8 ay denedik 8 ayda 2 kere doktora gittim bi sorun yoktu. 7. Ve 8. Ayda ovulasyon testiyle başladım denemeye. Internetten çoklu paketlerden almıştım. Ilk ay olmadı ama 2. Ay çok şükür hamile kaldım. Bence ov testi zor hamile kalanlar için ideal çünkü pik günleri telefondaki takvimle tutmayabiliyor. Daha önce 3. Ve 4. Aylarda hamile kalanları da duymuştum. Eğer bir sorununuz yoksa tez zamanda hamile kalırsınız inşallah 🥰

Merhaba canım.. biz 8 ay denedik 8 ayda 2 kere doktora gittim bi sorun yoktu. 7. Ve 8. Ayda ovulasyon testiyle başladım denemeye. Internetten çoklu paketlerden almıştım. Ilk ay olmadı ama 2. Ay çok şükür hamile kaldım. Bence ov testi zor hamile kalanlar için ideal çünkü pik günleri telefondaki takvimle tutmayabiliyor. Daha önce 3. Ve 4. Aylarda hamile kalanları da duymuştum. Eğer bir sorununuz yoksa tez zamanda hamile kalırsınız inşallah 🥰
Nasıl umut oldunuz bana çok teşekkür ederim yanıtınız için, biz 1 yıllık evliyiz daha yeni geçen ay başladık olmadı bugün adet oldum, inşallah benimde 2 denememde tutar :) ovülasyon aldım çoklu adetim bitsin başlayacağım
Umarım bende hamile kalırım :)

Ben bir kere aldım geçen ay olmadı bu ay kendim belirtilere göre iliişki yaşadım tahminim dün yumurtlamam oldu çünkü geçen ay ki gözlemim şeffaf yumurta akı gelmişti ertesi gün pik gördüm bu ay da dün akıntım oldu eveli gün ve bugünü değerlendirdik bakalım kasım başında belli olur sonuç çok kararsız kaldım test alıp almamakta ben karar veresiye zaten ovi zamanım gelmişti 😬

Ben bir kere aldım geçen ay olmadı bu ay kendim belirtilere göre iliişki yaşadım tahminim dün yumurtlamam oldu çünkü geçen ay ki gözlemim şeffaf yumurta akı gelmişti ertesi gün pik gördüm bu ay da dün akıntım oldu eveli gün ve bugünü değerlendirdik bakalım kasım başında belli olur sonuç çok kararsız kaldım test alıp almamakta ben karar veresiye zaten ovi zamanım gelmişti 😬
Sizden güzel haberler bekliyorum inşşalah tutmuştur :) Bende adet bitsin ovülasyon ile takip edeceğim

Ben 4 ay kullandım şu an 5. Aydayım. Ama ilk ayı saymıyorum çünkü doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım ve vücut anca düzene girdiği için o ayki yumurtlamadan umudum yoktu. 3 ay kullandım tam değerlendirdim ama henüz olmadı. Bu ay da olmazsa doktora gideceğim. Benim olmama sebebi çikolata kistim nedeniyle olabilir, o nedenle umutsuzluğa kapılmayın. Ama yine de her ay çiftlerin sadece yüzde yirmisi hamile kalabiliyor. O nedenle bir yıl düzenli ilişkide olması lazım diyor doktorlar..

Ben 4 ay kullandım şu an 5. Aydayım. Ama ilk ayı saymıyorum çünkü doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım ve vücut anca düzene girdiği için o ayki yumurtlamadan umudum yoktu. 3 ay kullandım tam değerlendirdim ama henüz olmadı. Bu ay da olmazsa doktora gideceğim. Benim olmama sebebi çikolata kistim nedeniyle olabilir, o nedenle umutsuzluğa kapılmayın. Ama yine de her ay çiftlerin sadece yüzde yirmisi hamile kalabiliyor. O nedenle bir yıl düzenli ilişkide olması lazım diyor doktorlar..
İnşşalah sizinde en kısa zamanda tutar, benimde arkadaşımda çikolata kisti vardı hamile kaldı, sizden de en kısa zamanda güzel haberler bekliyorum:)

Selam ben geçen ay acemice ov. testi ile denedim olmadı. Bu ay pik öncesi ve pik günü değerlendirdim. Bakalım ne olacak🙏🏼
Çik. kistim de var.
İçimde tutmadığı yönünde his var:KK43:
Ama iyi düşünmek istiyorum. Allah gönlümüze göre hayırlı zamanda nasip etsin🙏🏼

Selam ben geçen ay acemice ov. testi ile denedim olmadı. Bu ay pik öncesi ve pik günü değerlendirdim. Bakalım ne olacak🙏🏼
Çik. kistim de var.
Tutar inşallah kuzum içini ferah tut

Kızlar bunlarda benim ovü testlerim ilk denemem dün biraz daha koyu gibiydi adetin 17. Günü bugün daha ovülasyon yapmadım saat 15.30 gibi yapıcam

Eklentiler

• 3A5DABB0-8B84-4B54-9C5A-EAA0479ECCC2.jpeg
    3A5DABB0-8B84-4B54-9C5A-EAA0479ECCC2.jpeg
    206,4 KB · Görüntüleme: 2.988
İnşallah canım. Hepimizin duası dileği kabul olsun🙏🏼
Amin kuzum ben hep diyorum ben yeni evliyim eğer benden önce aciliyeti olan varsa Rabbim onlara benden önce nasip etsin ben sabrediyorum üzülüyorum tabiki ama sabrediyorum Rabbim duasında aciliyeti olanların dualarını kabul etsin içinde de benim dualarımı dilerim bol bebişli bi ay olur

Kızlar bakın dünkü kurumuş baya ama yine de belli

Eklentiler

• 87D25093-47F5-41B0-8C42-74EB3F1B0096.jpeg
    87D25093-47F5-41B0-8C42-74EB3F1B0096.jpeg
    229,8 KB · Görüntüleme: 1.671
  • 7F14BD86-0D02-4999-9A2B-571CFE632042.jpeg
    7F14BD86-0D02-4999-9A2B-571CFE632042.jpeg
    199,4 KB · Görüntüleme: 2.166
Çik. kistim de var.
Kötü düşünmeyin inşşalah tutmuştur 🙏 tutarsa buraya yazarmısınız :)

Selam arkadaşlar, ovülasyon testi ile kaçıncı denemenizde hamile kaldınız? Benimim ilk denememde maalesef olmadı,
Sizlerden hamile kalanlardan duysak bizlere morel olsa 🙏☺️☺️
Bir kere şunu söyleyim adet döngünüzün uzunluğuna göre telefondaki uygulamalarla hiç mi hiç uyuşmuyor ovu.tarihi 😌

Ben İlk denememde çok üstüne düşmeden biraz düzensiz yaptım birazda tecrübesizdim pik görüp görmediğimi bile hatırlamıyorum.

2. ay denememde hamile kaldım ve adet bitiminden itibaren düzenli günde 2 kere yaptım ve pik nasıl olması gerekiyormuş o zaman anladım telefondaki tarihle ilgili olmayan bir zamandı

Bu süreci hızlandırmak isteyenlerin kullanmalı bence birincide ikincide olacak diye bişey yok ısrarla denenmeli 😌
Bende pko var üstelik bana denk gelmedi ama bazen yumurtlama hiç olmayadabiliyormuş

Çik. kistim de var.
Benim öğretmen arkadaşımda da çikolata kisti çıkmış sonra hamile kalmış hemen ümidinizi kırmayın iyi düşünüp iyi olsun 🙏🙏

Bir kere şunu söyleyim adet döngünüzün uzunluğuna göre telefondaki uygulamalarla hiç mi hiç uyuşmuyor ovu.tarihi 😌

Ben İlk denememde çok üstüne düşmeden biraz düzensiz yaptım birazda tecrübesizdim pik görüp görmediğimi bile hatırlamıyorum.

2. ay denememde hamile kaldım ve adet bitiminden itibaren düzenli günde 2 kere yaptım ve pik nasıl olması gerekiyormuş o zaman anladım telefondaki tarihle ilgili olmayan bir zamandı

Bu süreci hızlandırmak isteyenlerin kullanmalı bence birincide ikincide olacak diye bişey yok ısrarla denenmeli 😌
Bende pko var üstelik bana denk gelmedi ama bazen yumurtlama hiç olmayadabiliyormuş
Evet bende ovülasyon testi aldım ilk ayda olmadı, yine çoklu sipariş ettim geldi adet bitsin hemen başlayacağım. Benim uygulamada ki takvimle uyumadı 2 gün oynuyordu sanırım. İnşşalah benimde sizin gibi ikinci denememde olur 🙏

Back