Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedim simdi. O gunku testte var gibiydi. Hayirlisi olsun sikma canini. stres de yapma ki reglin gecikmesin eger ondansaKuzum yaptım ama sanki pembelik yok ben çizgi görmeye çalışıyorum sanırım şuan durdukça kuruma çizgisi oluştuğunu düşünüyorum. Resmi negatif falan da yaptım. Zaten olsaydı pembeleşmesi lazımdı 2 gün geçti o test üzerinden değil mi ben hala regl olmadım
İnşallah canım benimBilemedim simdi. O gunku testte var gibiydi. Hayirlisi olsun sikma canini. stres de yapma ki reglin gecikmesin eger ondansa
amin insallahh cok tesekkur ederim
Benimde randevum cuma günü nasip olursa bende 4+4 olmuş olacağım cumaya bakalım görebilecek miyiz duanızı eksik etmeyin hayırlısıyla görelim inşAllahamin insallah keseyi görebildiniz mi peki? ben cuma gunu gorebilir miyim acaba 4 hafta 6 gunluk olmus olacak kullandıgım uygulamaya gore?
insallah güzel haberlerinizi bekliyorum umarım bende hayırlısıyla görebilirim bebişimiBenimde randevum cuma günü nasip olursa bende 4+4 olmuş olacağım cumaya bakalım görebilecek miyiz duanızı eksik etmeyin hayırlısıyla görelim inşAllah
ne yaptın cnm gorebildin mi keseyi? benim beta sonucum 1120 cıktı ama keseyi goremedik henuz cok kucukmus.Benimde randevum cuma günü nasip olursa bende 4+4 olmuş olacağım cumaya bakalım görebilecek miyiz duanızı eksik etmeyin hayırlısıyla görelim inşAllah
Canımm hiç merak etme içini ferah tut beta ne kadar yükselirse o kadar iyi görünür Benim iki gün önce betam 2028 çıktı artık kan vermene gerek yok dedi doktor ve bugün keseyi gördük çok şükür inşAllah sende en fazla 4 5 gün içinde görürsün inşAllahne yaptın cnm gorebildin mi keseyi? benim beta sonucum 1120 cıktı ama keseyi goremedik henuz cok kucukmus.
maşallah canım tebrik ederim cok sevindim insallah bende gorurum keseyi cok tedirginim bos gebelik vs durumundanCanımm hiç merak etme içini ferah tut beta ne kadar yükselirse o kadar iyi görünür Benim iki gün önce betam 2028 çıktı artık kan vermene gerek yok dedi doktor ve bugün keseyi gördük çok şükür inşAllah sende en fazla 4 5 gün içinde görürsün inşAllah
İnşAllah canım benim göreceksin tabiki Allahın izniyle ama sanıyorum ki bu tedirginlik bizden hiç geçmeyecek önce Allan korusun acaba kimyasal mı o geçiyor aman Allah korusun acaba dış gebelik mi o bitiyor boş gebelik mi insan bir türlü emin olamıyor kalp atışını bekleyeceğiz ondan sonrada kim bilir ne tedirginlikler gelecek Rabbime emanetsiz birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim Rabbim önümüzdeki süreci hayreylesin isteyenler bu ay tez elden gebelik sevincini yaşamayı nasip etsinmaşallah canım tebrik ederim cok sevindim insallah bende gorurum keseyi cok tedirginim bos gebelik vs durumundan
amin insallahİnşAllah canım benim göreceksin tabiki Allahın izniyle ama sanıyorum ki bu tedirginlik bizden hiç geçmeyecek önce Allan korusun acaba kimyasal mı o geçiyor aman Allah korusun acaba dış gebelik mi o bitiyor boş gebelik mi insan bir türlü emin olamıyor kalp atışını bekleyeceğiz ondan sonrada kim bilir ne tedirginlikler gelecek Rabbime emanetsiz birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim Rabbim önümüzdeki süreci hayreylesin isteyenler bu ay tez elden gebelik sevincini yaşamayı nasip etsin
Beklemek çok zor gerçekten bata 5 var zaman nasılda geçmiyor hiç belirtimde yokKizlar sizde ani batma olmus muydu? Gerci bana hep olur kendimi kandiriyorum gebelikle alakasi yok, belirti bulmak icin bahane ariyorum sonra da hep oluyo diyorum. Usuyorum, hep usurum, arada basim donuyo hep doner arada acikinca fln, Beklemek ne kadar zor:) Allah herkesin gonlundekini versin, hayirli dualarini kabul etsin
Daha koyu yada C ile aynı olmalıydı ama riske atma değerlendir mutlaka canım ama ovulasyonu yapmaya devam etEki Görüntüle 2767337
merhaba arkadaşlar;
Sizce 3 te yumurtlama olmuş mu yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap için teşekkürler o zaman yapmaya devam edeyim testiDaha koyu yada C ile aynı olmalıydı ama riske atma değerlendir mutlaka canım ama ovulasyonu yapmaya devam et
Yinede değerlendir:)Cevap için teşekkürler o zaman yapmaya devam edeyim testi
Gebelik testi yapma zamanı gelmişşş hadi inşallahKızlar adet günü ovülasyon testi pozitif bir bakarmısınız