• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

Tuh. Suan alma sansin yok mu nobetci eczane vaer mi yakininda? Umutlan diye soylemiyorum ama eger hamileysen bir an once kan testi yaptirip hcg artisini izlemen gerekecekya o yuzden. Reglin de gecmis. Normalde gecikmen olur mu yoksa dakik midir?
Birkaç kere gecikti hatta bi ara gecikmişti testim baya pembe çıkmıştı sonra regl olmuştum o zaman çok üzülmüştüm :( ama genelde dakiktir hatta aynı saatte gelir. Şuan alma imkanım yok canım malesef :( yarın ilk idrarımı yapmadan test alabilirsem bakıcam artık

Birkaç kere gecikti hatta bi ara gecikmişti testim baya pembe çıkmıştı sonra regl olmuştum o zaman çok üzülmüştüm :KK43: ama genelde dakiktir hatta aynı saatte gelir. Şuan alma imkanım yok canım malesef :KK43: yarın ilk idrarımı yapmadan test alabilirsem bakıcam artık
anladim cnm hayirlisi olsun. guzel haber bekliyoruz:)

Kizlar tekrar merhaba. 15. Günde ovulasyonla pik görmüştüm. 16 da hafif silindi. 17. Günde baya silikti. 17 de çatladı diye düşünüyorum o yüzden. Bugün 24. Günüm ve ovulasyon testim bı tık koyu geldi bana. Tekrar mi yumurtlicam ? Çatlamanin üzerinden 7 gün geçmiş oldu. Pikin üzerinden 9 gün geçti
IMG20210119143856.jpg
.

Catladigindan beri hep silikti. İlk defa bugün koyu görüyorum. Pik gibi değil zaten. Ama takip edeceğim koyulasirsa yine o zaman yeni bir yumurtlama belki 🙄
Merhabalar benimde sizinle aynı durumdaydı konu açtım herşeyi detaylıca anlattım bakabilirsiniz belki sizede umut olur inşAllah gebelikten dolayı koyulaşmıştır dualarım sizinle 🤲🏻

Merhabalar benimde sizinle aynı durumdaydı konu açtım herşeyi detaylıca anlattım bakabilirsiniz belki sizede umut olur inşAllah gebelikten dolayı koyulaşmıştır dualarım sizinle 🤲🏻
Ah evet hatırlıyorum. Yaa inşallah gebeliktendir inşallah. O kadar istiyorum ki. Catladigindan beri silikti. İlk defa bugün koyulaşma gördüm. Gerçi bu da yeterli bı koyulaşma mi onu da bilmiyorum ama daha adete 1 hafta var zaten. Dualarınizi eksik etmeyin nolur 🙏

Ah evet hatırlıyorum. Yaa inşallah gebeliktendir inşallah. O kadar istiyorum ki. Catladigindan beri silikti. İlk defa bugün koyulaşma gördüm. Gerçi bu da yeterli bı koyulaşma mi onu da bilmiyorum ama daha adete 1 hafta var zaten. Dualarınizi eksik etmeyin nolur 🙏
Rabbim inşAllah bu ay nasibini sana kavuşturmuştur dua edelim 🤲🏻 Gitgide koyulaşırsa eğer Allahın izniyle güzel haberi almak yakındır

Canımm ne yaptın merak ettim seni kan verecektin hayırlı haberi aldın mı inşAllah dualarımdasın 🤲🏻
Allah razı olsun cnm 💐 henuz gitmedim cuma gunune randevu alabildim bu sabah tekrar test yaptım biraz daha koyulasmıstı insallah hersey yolunda gider 🤲🏻 sen ne yaptın tekrar kan verdin mi?

Kizlar tekrar merhaba. 15. Günde ovulasyonla pik görmüştüm. 16 da hafif silindi. 17. Günde baya silikti. 17 de çatladı diye düşünüyorum o yüzden. Bugün 24. Günüm ve ovulasyon testim bı tık koyu geldi bana. Tekrar mi yumurtlicam ? Çatlamanin üzerinden 7 gün geçmiş oldu. Pikin üzerinden 9 gün geçtiEki Görüntüle 2764397 .
Kizlar cevap verecek kimse yok mu acaba ???

Allah razı olsun cnm 💐 henuz gitmedim cuma gunune randevu alabildim bu sabah tekrar test yaptım biraz daha koyulasmıstı insallah hersey yolunda gider 🤲🏻 sen ne yaptın tekrar kan verdin mi?
Rabbim hayırlısıyla güzel haberler alabilmeni nasip etsin canım benim bu hafta sevincin artacak inşAllah🤲🏻 Evet benim beta baya yükselmişti doktor artık kan testine gerek yok dedi ama ben yinede yarın tekrar vereceğim içim rahat etsin diye

Rabbim hayırlısıyla güzel haberler alabilmeni nasip etsin canım benim bu hafta sevincin artacak inşAllah🤲🏻 Evet benim beta baya yükselmişti doktor artık kan testine gerek yok dedi ama ben yinede yarın tekrar vereceğim içim rahat etsin diye
amin insallah 🤲🏻 keseyi görebildiniz mi peki? ben cuma gunu gorebilir miyim acaba 4 hafta 6 gunluk olmus olacak kullandıgım uygulamaya gore?

COk merak ettim, naptin cnm tekrar test yaptin mi? Hadi insallah senden de guzel haber gelsin :)
Kuzum yaptım ama sanki pembelik yok ben çizgi görmeye çalışıyorum sanırım şuan durdukça kuruma çizgisi oluştuğunu düşünüyorum. Resmi negatif falan da yaptım. Zaten olsaydı pembeleşmesi lazımdı 2 gün geçti o test üzerinden değil mi :( ben hala regl olmadım

Back