• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

Günaydın. Hayırlı olsun öncelikle 🙏🙏 Ovulasyon testiniz koyulaşmaya başlayınca anlamissiniz sanırım. Belirtileriniz nelerdi yazar mısınız. Tekrar sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗
Bununla ilgili konu açtım herşeyi yazdım inşAllah merak ettiklerinize bakabilirsiniz birbirimize umut oluruz inşAllah 🤲🏻

Öncelikle hayirli ugurlu olsun 🤗
Bende yeni başlayacağım bu testlere. Acaba hangi gunler iliskiye girdininiz ben o kismi pek bilmiyorumda açıklayabilirseniz çok sevinirim 🥰
Aminnn duanızı eksik etmeyin 🤲🏻Bununla ilgili konu açtım herşeyi yazdım inşAllah merak ettiklerinize bakabilirsiniz birbirimize umut oluruz inşAllah 🤲🏻

merhabalar, bende bu ay reglime 3 gun kala dün ve bugun ovulasyon testi yaptım, sizinki kadar koyu degil ama cokta silik cıkmadı sizce gebelik ihtimali var mıdır?

Eklentiler

• E7319CC5-C210-4A10-BA4F-8752484B2850.jpeg
    E7319CC5-C210-4A10-BA4F-8752484B2850.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 226
merhabalar, bende bu ay reglime 3 gun kala dün ve bugun ovulasyon testi yaptım, sizinki kadar koyu degil ama cokta silik cıkmadı sizce gebelik ihtimali var mıdır?
Ayy evet baya koyu maşallah benimde 6 gün kala böyle çıkmıştı 5 gün kala dahada koyuydu elinde varsa gebelik testi yapsana. Bende yapmaya korkuyordum bekleyecektim ama içimde doğdu yaptım 5 gün kala çıkmış oldu ikinci çizgi

Ayy evet baya koyu maşallah benimde 6 gün kala böyle çıkmıştı 5 gün kala dahada koyuydu elinde varsa gebelik testi yapsana. Bende yapmaya korkuyordum bekleyecektim ama içimde doğdu yaptım 5 gün kala çıkmış oldu ikinci çizgi
aslında düne göre daha koyu cıkmasını bekliyodum ama galiba daha acık cıktı. birde adetime 2 gun var daha once hic adete yakın ovulasyon testi yapmazdım oyzden bilemedim hep mi boyle olur yoksa gercekten koyu mu diye :) insallah gebelik vardır cok istiyorum, sizinde gebeliginiz hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🙏🏼

aslında düne göre daha koyu cıkmasını bekliyodum ama galiba daha acık cıktı. birde adetime 2 gun var daha once hic adete yakın ovulasyon testi yapmazdım oyzden bilemedim hep mi boyle olur yoksa gercekten koyu mu diye :) insallah gebelik vardır cok istiyorum, sizinde gebeliginiz hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🙏🏼
Aminn inşAllah ne olur duanızı eksik etmeyin bana 🤲🏻 Ama baya koyu normalde yumurtlamadan sonra silik çıkması lazım bu bildiğin pik gibi. Bende ilk kez ovülasyon kullandım ve 6 gün kala koyu çıktı bende şaşırdım hep okurdum buradan ovülasyonla hamileliğini öğrenenleri gerçekten başıma geldi şükür

Aminn inşAllah ne olur duanızı eksik etmeyin bana 🤲🏻 Ama baya koyu normalde yumurtlamadan sonra silik çıkması lazım bu bildiğin pik gibi. Bende ilk kez ovülasyon kullandım ve 6 gün kala koyu çıktı bende şaşırdım hep okurdum buradan ovülasyonla hamileliğini öğrenenleri gerçekten başıma geldi şükür
az once test yaptım, hamileyim galiba 🤦🏻🙈

Eklentiler

• 7AD284D1-D266-47EC-8D21-A34387647560.jpeg
    7AD284D1-D266-47EC-8D21-A34387647560.jpeg
    49,9 KB · Görüntüleme: 216
Yaaa o kadar sevinçliyim ki Rabbim mübarek etsin hayırlı olsunn 🤗 bugün kaçıncı günün sanırım aynı günlerdeyiz
yarın adet günüm normalde, ovulasyon testim iki gun koyu cıkınca bugun bi test yapıyım dedim gercekten cok saskınım 🙈henuz kanda baktırmadm, haftaicine doktordan gun aldım insallah kimyasal gebelik degildir 🤲🏻

yarın adet günüm normalde, ovulasyon testim iki gun koyu cıkınca bugun bi test yapıyım dedim gercekten cok saskınım 🙈henuz kanda baktırmadm, haftaicine doktordan gun aldım insallah kimyasal gebelik degildir 🤲🏻
Hayırlı olsun canım aynıyız seninle benimde normalde günüm yarın 3 haftalıkmış benimki banada dua et ne olur 🤲🏻

etmem mi 😊 Allah yüzümüzü güldürsün sürecimiz saglıkla ilerlesin insallah 🤲🏻 siz kanda baktırdınız mı?
Aminn önümüzdeki süreç hayırlı olsun inşAllah birbirimize dua edelim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Evet iki gün önce baktırdım regle 4 gün varken beta 76 çıktı doktorada gittim yarın tekrar kan verip doktora gideceğim inşAllah hayırlısıyla artar🤲🏻

Merhaba kızlar. Kafama birşey takıldı size sormak istedim :) benim regl günüm 15 Ocak fakat gelmedi dün ovulasyon testi yaptım ve neredeyse pik olmuş ve sıvı alımına dikkat etmediğim halde. Bikaç yerde okudum regl gününde koyu çıkarsa gebelik olabilir deniyor 😊 elimde gebelik testi de yok meraktan çatlıycam bide deli gibi kasığım ağrıyor adetim geldi gelecek sürekli tuvalete çıkıyorum kasığımdaki ağrıda yanma gibi değişik bir ağrı tanımlayamıyorum 🙈 bugün tekrar yaptım t hemen belirdi c ye göre çok heyecanlandım uzun zamandır bekliyoruz çünkü. Resimleri yüklüyorum bakarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210117_185540.jpg
    IMG_20210117_185540.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 219
  • IMG_20210117_185458.jpg
    IMG_20210117_185458.jpg
    193,1 KB · Görüntüleme: 202
Merhabalar arkadaşlar birbirimize umut olmak yardımcı olmak dileğiyle bu konuyu açmaya niyet ettim.
Rabbim inşAllah bir haber bekleyen isteyen şifa bekleyen içi daralan tüm kullarına inşAllah hayırlısıyla sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin.
Biz 7 aydır çocuk düşünüyoruz. Geçen ay artık doktora gittik hormon testleri yapıldı herşey güzel çıktı yumurtalıklarda falan hiç bir soruna saptanmadı tüplerimde açık çok şükür. Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum

Merhaba, sanirim sizi farkli bir baslikta da gordum, hamilesiniz diye hatirliyorum. Tebrik ederim. Saglikla gelsin insallah. Benim de testime bakabilir misiniz? Diger arakadaslar da yorumlarsa sevinirim tabi. 10 ve 11. gunleri degerlendirdik. 11`inde iki kez test yaptim farkedersiniz. Birisi ogleden sonra pik gibi gorunuyor sanki, digerini de gece yarisindan sonra yaptim. Siliklestigini gorunce de degerlendirdik. 12`yi de degerlendirsek miydi? Tesekkurler simdiden.
? 20210117_191401.jpg

Merhaba kızlar. Kafama birşey takıldı size sormak istedim :) benim regl günüm 15 Ocak fakat gelmedi dün ovulasyon testi yaptım ve neredeyse pik olmuş ve sıvı alımına dikkat etmediğim halde. Bikaç yerde okudum regl gününde koyu çıkarsa gebelik olabilir deniyor 😊 elimde gebelik testi de yok meraktan çatlıycam bide deli gibi kasığım ağrıyor adetim geldi gelecek sürekli tuvalete çıkıyorum kasığımdaki ağrıda yanma gibi değişik bir ağrı tanımlayamıyorum 🙈 bugün tekrar yaptım t hemen belirdi c ye göre çok heyecanlandım uzun zamandır bekliyoruz çünkü. Resimleri yüklüyorum bakarsanız sevinirim

Insallah hamilesinizdir, hemen test yapin ben de merak ettim:)

Insallah hamilesinizdir, hemen test yapin ben de merak ettim:)
İnşallahh :) Elimde olmadığı için test ilk idrarla yapamadım ama iş çıkışı aldım yaptım hayalet çizgi var gibi ama emin olamadım 😔 rengiylede oynadım biraz görünür mü diye resimleri ekledim :)

Eklentiler

• IMG20210118185725.jpg
    IMG20210118185725.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 185
  • IMG20210118185725-02.jpeg
    IMG20210118185725-02.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 181
  • IMG20210118185725-01.jpeg
    IMG20210118185725-01.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 205
İnşallahh :) Elimde olmadığı için test ilk idrarla yapamadım ama iş çıkışı aldım yaptım hayalet çizgi var gibi ama emin olamadım 😔 rengiylede oynadım biraz görünür mü diye resimleri ekledim :)

Ben de cok hafif bir cizgi gordum. Sabah icin testin var mi? Bir de ne kadar kaldi regline? Insallah bebektir hayirlisiyla

Yok keşke 2 tane alsaydım dedim sonra kendime :KK43: inşallah canım vardır inan bu silik çizgiler psikolojimi bozdu :KK43: reglim 3 gün gecikti

Tuh. Suan alma sansin yok mu nobetci eczane vaer mi yakininda? Umutlan diye soylemiyorum ama eger hamileysen bir an once kan testi yaptirip hcg artisini izlemen gerekecekya o yuzden. Reglin de gecmis. Normalde gecikmen olur mu yoksa dakik midir?

Back