Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Sizin yazdığınızın üzerindeki resme bir bakar mısınız?

Varsa elinde sabah ilk idrarla yap normalde lh ilk idrarla yapılmaz ama farklı bir durum bu yumurtlama kontrolü değil sonuçta. Benim de daha önce çıktı böyle ama hamile değildim. Kan testi aonucında <2.0 yani 2 den küçük anlamında. İnşallah hamilesindir ama testin tekrarlanması lazım. Hcg ile sonuç alırsın. Lh yanıltabilir

Haklisin canim hayirlisi ne ise o olsun kalkip baska hastaneye bhcg yaptirasim var bana yine geldiler :))

Suan bana okadar umut oldun ki anlatamam cnm idrar testide yaptim cikmadi bence erken diye cikmadi bence kana bile yeni geciodur kasiklarim agrio belim agrio bugun kafami hic kaldiramadm yorgunluk var ustumde namaz kilarken dusup bayilacm sandim 2 gundur yaoiorm bugun iyce koyu acaba sivi alimiyla mi alakali yoksa iki defami yumurtluom diye dusunmuo degilim insallah senin yasadigin gibi olur benimkide coookk istiyorum ve bu ay daha umutluyum

Referans araligina baktiniz mi 0 yaziyor ikisinde de bir de 2.00 yaziyor. Ne bicimbir sey ben anlamadim.

Haklisin canim hayirlisi ne ise o olsun kalkip baska hastaneye bhcg yaptirasim var bana yine geldiler :))
Can'ım ya. Heyecanlı bekleyiş bunlar. Ama yorma kendini bu kadar bebiş geldiğinde tükenmiş olma . Ben kızıma Doğum yaptım adetim gecikti iki gün hiç geçmezdi kızım minicik test yaptım hcg negatif. Normalde sevinmem Laz'ım negatifi görünce bozuldum bi tuhaf. İnsan psikolojisi negatifi kaldırmıyor. Bat gelmiş bekle biraz daha

Sagol canim hakkimda hayırlısı ne ise o olsun da boyle beklemek cok zormuş

Testte bir problem yok referans aralığı normal, negatif bir sonuç şuan için. ovulasyon testinide hangi saatte yaptınız ve sıvı tüketimide etkiliyor sonucu.

Testte bir problem yok referans aralığı normal, negatif bir sonuç şuan için. ovulasyon testinide hangi saatte yaptınız ve sıvı tüketimide etkiliyor sonucu.
Referans araliginda max 0 min 0 yaziyor ama :/ Negatif de, boyle deger araligi nasil olur ki? Testi saat 18.00 da yaptim yarim saat oncesi iki koca kupa cay icmistim. Yarin regl gunum.

Arkadaşlar benim bat a 3 gün var bugün ovülasyon testi yaptım silik çıktı.
İlle LH hormonu yukselecek diye bisi varmi ( hiç silik çıksa da hamile olan yokmudur

Min 0
Max 0dan <2.0a kadar yani.
Bir tane daha yapsan ovu test?
Canım hiçbir testte 5 ten küçük pozitif duymadım ben bence oraya yanlış yapmışlar. İlk sayfaya yeni bir foto daha ekledim. Oldukça koyu ya bu test. Elimdeki son ovulasyon testiydi bu :) Sıfırı tükettim.

Canım hiçbir testte 5 ten küçük pozitif duymadım ben bence oraya yanlış yapmışlar. İlk sayfaya yeni bir foto daha ekledim. Oldukça koyu ya bu test. Elimdeki son ovulasyon testiydi bu :) Sıfırı tükettim.
Referans degerleri her hormon cihazindan cihazina farklilik gosterebiliyor muhtemelen buda oyle bir durum ama emin olman adina istersen bir ara sor hastanenin laboratuvarina.
Ovu testiyle gebelik ogrenenlerde cok ama iste yaniltici oluyor tam ona guvenmekde dogru degil koyu belirgin pozitifse olabilir yani surpriz bir durum olacak senin icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…