- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Hayırlısı olsun hakkında inş hamişsindir, adet olmadıgın sürece hep bir umut vardırSuan bana okadar umut oldun ki anlatamam cnm idrar testide yaptim cikmadi bence erken diye cikmadi bence kana bile yeni geciodur kasiklarim agrio belim agrio bugun kafami hic kaldiramadm yorgunluk var ustumde namaz kilarken dusup bayilacm sandim 2 gundur yaoiorm bugun iyce koyu acaba sivi alimiyla mi alakali yoksa iki defami yumurtluom diye dusunmuo degilim insallah senin yasadigin gibi olur benimkide coookk istiyorum ve bu ay daha umutluyum
Bence hayalet bi çizgi var orda canım inşallah hamilesindirKızlar gebelik testi yaptım ilk beş dakikada çıkmadı attım kenara 2 saat sonra bir baktım silik çizgi gerçeği yansıtmaz değil mi? Gölge gibi :/
Eki Görüntüle 1926510
Durum nedir var mı bir gelişme,guzel haber?Kimse yok muuuu?
Dün regl günümdü gelen giden yok bugün hafiften karnım ağrıyor yine kırmızı kart olacak galiba :)Durum nedir var mı bir gelişme,guzel haber?
Deme öyle ay bekleyelim belki gelmez normalde gecikir miydin?Dün regl günümdü gelen giden yok bugün hafiften karnım ağrıyor yine kırmızı kart olacak galiba :)
Yok gecikmezdim genelde erken ya da olması gerektiği gün gelirdi. Belki de stresten gecikmiştir. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum umudumu yitirdim :)Deme öyle ay bekleyelim belki gelmez normalde gecikir miydin?
Hayırlısı olsun inşallah vakti saati geldiği zaman olsun demek gerekiyor :)Yok gecikmezdim genelde erken ya da olması gerektiği gün gelirdi. Belki de stresten gecikmiştir. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum umudumu yitirdim :)
Tamam canım iyi da kötü sonucu yazarım. Şuan beklemedeyiz :)Hayırlısı olsun inşallah vakti saati geldiği zaman olsun demek gerekiyor :)
Arada bir guncelle durumu merakla bekliyorum guzel haberleri.
Yok cnm ben labaguik kullandik en az 3 saat once sivi alimini azaltin yazio hatta azaltmadigimda beni yaniltiyodu daha koyu cikiyoduKızlar merhaba. Ben clearblue dijital ovülasyon testi kullaniyorum. Talimatlarında kesinlikle sabah ilk idrarla yapılması gerektigi yazıyor. Kafam çok karisti daha önce clearblue kullanan oldu mu aranızda?
Merhaba. Benim bat bugün bu da dünkü ovulasyon testim. Fakat gebelik testi negatif çıktıRegle 1 gun kala mi hic sanmiyorum :)
Merhaba :) Benim sizinkinden daha koyuydu. Bugün gecikmemin ilk günü henüz gelen giden yok benim de gebelik testi negatif :) Hafiften karnım ağrıyor bakalım bekliyorum.Merhaba. Benim bat bugün bu da dünkü ovulasyon testim. Fakat gebelik testi negatif çıktı
Ovulasyon dada negatif ki silik cikmis esit degilMerhaba. Benim bat bugün bu da dünkü ovulasyon testim. Fakat gebelik testi negatif çıktı
Demek ki ovulasyon gebeliği göstermiyo :) inş güzel haberler verirsinizMerhaba :) Benim sizinkinden daha koyuydu. Bugün gecikmemin ilk günü henüz gelen giden yok benim de gebelik testi negatif :) Hafiften karnım ağrıyor bakalım bekliyorum.
Normalde yakın renkleri fotoda silik çıkmış. Geçen ay adet günümde yok denecek kadar siliktı. Anlamadım bişeyO
Ovulasyon dada negatif ki silik cikmis esit degil
Zaten test çizgisi diğerinden daha koyuysa gebelik var diyorlar. Benimki oldukça koyu olmasına rağmen eşit koyulukta değildi. O yüzden ovulasyon yanılıyor diyemeyiz :)Demek ki ovulasyon gebeliği göstermiyo :) inş güzel haberler verirsiniz
Arkadaşımin benim fotodaki gibiydi ve hamile çıktıZaten test çizgisi diğerinden daha koyuysa gebelik var diyorlar. Benimki oldukça koyu olmasına rağmen eşit koyulukta değildi. O yüzden ovulasyon yanılıyor diyemeyiz :)
Hadi inşallah hamilesindir o zaman :) Ben de hamile olsam ne güzel olur değil mi? Ama hiç umudum yok. Arkadaşın da idrar testi yapıp negatifi görmüş müydü?Arkadaşımin benim fotodaki gibiydi ve hamile çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?