Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

8imde ya da 11imde yumurtladığmı düşünüyom da, 16sında da tekrardan koyulaşıyo gibi sanki, olabilir mi acaba yaa?? Ya da yumurtlamamış ya da 2 kere yumurtlamış olabilirmiyim ki? Hatta 3. Ye yumurtlucak falan?? Bakabilirmisiniz bi?

Eklentiler

• IMG_1223.JPG
    28,4 KB · Görüntüleme: 3.491
Değer aralığı da yazmıyor kağıtta sadece 2.0 var kağıtta. yanında da 4-5 hafta 1500-23000 yazıyor. Gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım
Benim şüphelendiğimde test yaptırdığım bi hastane var oranın değer aralığı 1.20-5.5 mesela . Ben negatifte hep 1.20 gördüm. Bu gebeliğimi öğrendiğim hastane değer aralığı 0.1-5

Bak bu benim ki değer aralığı 0-5 yazıyor yani 5 ve üstü gebe demek

Eklentiler

• IMG_3592.JPG
    34,1 KB · Görüntüleme: 2.672
Adete 8 gün kala ölesine ovu testi yapmıştım seninki gibi çıktı :) yumurtluyorum heralde dedim :) ertesi gün tekrar yaptım biraz daha koyulaştı şaşırdım hamile olduguma hiç ihtimal bile vermedim ama yinede içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım silik bile dgldi hayalet bir çizgi belirdi :) lh testleri daha hassas oluyor bildgm kadarıyla, inş hamişsindir

Canım benim 1 günüm kaldı. Hiç sanmıyorum. Şu kan testi sonucuma baksanıza bi referans aralığı yazan yer bir garip.

Evet onu anlayamadım zaten başka bi yere tekrar 2.00 yazmışlar. İnşlh değerin yükseliyprdur . Eğer alt değer 0 sa seninki yükselişe geçmiş demek
Allahım yarabbim. Arayıp da sormadım bu ne demek diye :/ İyice kafam karıştı.

Allahım yarabbim. Arayıp da sormadım bu ne demek diye :/ İyice kafam karıştı.
Kafana çok takma Can'ım eğer bebiş yoldaysa adet olmazsın . İnşlh da olma . Benim adete bi gün kala hatta adet günü diyebiliriz gece gittim hastaneye sabahına adet olmam şazımdı . Hcg değerim 11 çıktı . Üç dört gün önce öyle bi değer yoktu mümkün değil iki güne bi iki katı artıyor yani öyle düşün. Eğer hamile değilsen bile umudunu kaybetme . Çaba gerekiyor bişeyleri elde etmek için malesef

İşallah yaaa teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…