- 17 Kasım 2016
- 528
- 224
- 53
- 37
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Benim şüphelendiğimde test yaptırdığım bi hastane var oranın değer aralığı 1.20-5.5 mesela . Ben negatifte hep 1.20 gördüm. Bu gebeliğimi öğrendiğim hastane değer aralığı 0.1-5Değer aralığı da yazmıyor kağıtta sadece 2.0 var kağıtta. yanında da 4-5 hafta 1500-23000 yazıyor. Gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım
Benim şüphelendiğimde test yaptırdığım bi hastane var oranın değer aralığı 1.20-5.5 mesela . Ben negatifte hep 1.20 gördüm. Bu gebeliğimi öğrendiğim hastane değer aralığı 0.1-5
Değer aralığı kısmında 2.00 yazmışlar galiba . İnşlh geç döllenme olmuşsundur
Değer aralığı göremedim ben canım nerede yazıyor?Değer aralığı kısmında 2.00 yazmışlar galiba . İnşlh geç döllenme olmuşsundur
Birim referans aralığı yazan yerin alt kısmında tekrar 2.00 yazmışlar sanırım oDeğer aralığı göremedim ben canım nerede yazıyor?
Sonuç da 2 yazıyo ne demek bu şimdi saçmalamışlar bence.Birim referans aralığı yazan yerin alt kısmında tekrar 2.00 yazmışlar sanırım o
Ama bak benimkinde min 0 max 0 yazıyor. seninle aynı olan yerde.Bak bu benim ki değer aralığı 0-5 yazıyor yani 5 ve üstü gebe demek
Canım benim 1 günüm kaldı. Hiç sanmıyorum. Şu kan testi sonucuma baksanıza bi referans aralığı yazan yer bir garip.Adete 8 gün kala ölesine ovu testi yapmıştım seninki gibi çıktı :) yumurtluyorum heralde dedim :) ertesi gün tekrar yaptım biraz daha koyulaştı şaşırdım hamile olduguma hiç ihtimal bile vermedim ama yinede içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım silik bile dgldi hayalet bir çizgi belirdi :) lh testleri daha hassas oluyor bildgm kadarıyla, inş hamişsindir
Hayırlısı olsun canım zamanı var demekki bekliyoruz:)Benim adetime daha var. Bu ay denedik ama bakalım nolucak..
Evet onu anlayamadım zaten başka bi yere tekrar 2.00 yazmışlar. İnşlh değerin yükseliyprdur . Eğer alt değer 0 sa seninki yükselişe geçmiş demekAma bak benimkinde min 0 max 0 yazıyor. seninle aynı olan yerde.
Allahım yarabbim. Arayıp da sormadım bu ne demek diye :/ İyice kafam karıştı.Evet onu anlayamadım zaten başka bi yere tekrar 2.00 yazmışlar. İnşlh değerin yükseliyprdur . Eğer alt değer 0 sa seninki yükselişe geçmiş demek
Valla bilemedim , hayırlısı olsun hakkında adetini bekleyeceksin mecburenCanım benim 1 günüm kaldı. Hiç sanmıyorum. Şu kan testi sonucuma baksanıza bi referans aralığı yazan yer bir garip.
Öyle olacak mecburen. Makineleri mi bozuktur nedir. Ne biçim yazmışlar. Acilde yaptırmıştım mail attılar.Valla bilemedim , hayırlısı olsun hakkında adetini bekleyeceksin mecburen
Kafana çok takma Can'ım eğer bebiş yoldaysa adet olmazsın . İnşlh da olma . Benim adete bi gün kala hatta adet günü diyebiliriz gece gittim hastaneye sabahına adet olmam şazımdı . Hcg değerim 11 çıktı . Üç dört gün önce öyle bi değer yoktu mümkün değil iki güne bi iki katı artıyor yani öyle düşün. Eğer hamile değilsen bile umudunu kaybetme . Çaba gerekiyor bişeyleri elde etmek için malesefAllahım yarabbim. Arayıp da sormadım bu ne demek diye :/ İyice kafam karıştı.
İşallah yaaa teşekkür ederimmAdete 8 gün kala ölesine ovu testi yapmıştım seninki gibi çıktı :) yumurtluyorum heralde dedim :) ertesi gün tekrar yaptım biraz daha koyulaştı şaşırdım hamile olduguma hiç ihtimal bile vermedim ama yinede içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım silik bile dgldi hayalet bir çizgi belirdi :) lh testleri daha hassas oluyor bildgm kadarıyla, inş hamişsindir
Bence >2 yazmışlar, yani 2 den büyük olursa pozitif demek, seninki de 2den küçük yazmışlar,Öyle olacak mecburen. Makineleri mi bozuktur nedir. Ne biçim yazmışlar. Acilde yaptırmıştım mail attılar.
Yok guzelim 2 den buyuk pozitif olmaz benim sonuc 2.00Bence >2 yazmışlar, yani 2 den büyük olursa pozitif demek, seninki de 2den küçük yazmışlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?