• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar erken gebelik testi 40 dakika sonra çizgi çıkardı?

Orasıda doğru ama sonradan çıkan çizgilerde pozitife dönebiliyor. Hayırlısı olsun benim daha 5 günüm var bata

Orasıda doğru ama sonradan çıkan çizgilerde pozitife dönebiliyor. Hayırlısı olsun benim daha 5 günüm var bata
Benim yarim saat geçti belli belirsiz yine silik gölge bir çizgi çıktı ama hiç ümitli değilim. Benimde iğneden sonraki 13. Gün yarın 14. Doktor 14 gün sonra test demişti

Bence umudunu kaybetme bende hiç birşey çıkmadı. Sende dakika azalarak belli belirsiz çizgi çıkıyor. Belki yarın biraz daha erkenden çizgiyi görürsün

Bence umudunu kaybetme bende hiç birşey çıkmadı. Sende dakika azalarak belli belirsiz çizgi çıkıyor. Belki yarın biraz daha erkenden çizgiyi görürsün
Bakalım inşallah. Sen awoxla yapmıştın dimi bekletip baktın mı çizgi var mı diye? Benimkide gölge gibi yani bekledikve belirginleşiyor ama pembe değil rengi. Üstüne su damlattim hatta suyla sildim resmen ama gitmedi çizgi

Bakalım inşallah. Sen awoxla yapmıştın dimi bekletip baktın mı çizgi var mı diye? Benimkide gölge gibi yani bekledikve belirginleşiyor ama pembe değil rengi. Üstüne su damlattim hatta suyla sildim resmen ama gitmedi çizgi
Evet awoxla yaptım. Bekledikçede birşey çıkmadı. Gözle görünen hiç birşey çıkmadı bende

Evet awoxla yaptım. Bekledikçede birşey çıkmadı. Gözle görünen hiç birşey çıkmadı bende
Ben çöpe attım dikkate almicam şuan benim için negatif, daha önceki konulara baktım dikkate almayın demişler hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Hayırlısı demekki vakti değilmiş

İşte hamilelik belirtilerinide adet belirtileri birbirine benzeyince ayırt edemiyoruz. beklemekten ve teste çizgi görene kadar başka çaremiz yok

Back