ovulasyon testi ile gebelik öğrenme

Henüz hastalanmadım... 1 hafta gecikmeden önce yapılan testler negatif sonuc verebilir diyorlar doğru mu acaba
Bünyeden bünyeye değişiyor diye biliyorum bende kimisi regl gelmeden 1 hafta önce öğreniyo kimisi 1 hafta sonra hatta benim arkadaşımın dijital testi bile negatif çıkmasına rağmen kanda çıkmıştı gebeliği.. yazıları okudum da merak ettim bir gelişme var mı acaba?

Hala hastalanmadım bu sabah yine negatif çıktı umudu kestim regl olmayı bekliyorum

Hala hastalanmadım bu sabah yine negatif çıktı umudu kestim regl olmayı bekliyorum
Bence yarın hiç vakit kaybetmeden önce kan testi yaptırın en azından içiniz rahat olur sonra sonuç ne olursa zaten mutlaka doktora gidersiniz.. umarım sonuç hayrınıza olur

Bence yarın hiç vakit kaybetmeden önce kan testi yaptırın en azından içiniz rahat olur sonra sonuç ne olursa zaten mutlaka doktora gidersiniz.. umarım sonuç hayrınıza olur

Tam randevu aldım lekelenmem başladı, sanırım birkaç saate de devamı gelecek bu ay olmadı gelecek ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…