- 28 Mayıs 2020
- 35
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi yazarbirkadin
-
Adet zamanım yaklaştığında kopkoyu çift çizgi çıkmıştı testim. Umutlanmistim fakat ertesi günü adet oldum. Bana tutmadi umarım size tutar.
Canım naptın regl oldun mu ?Daha gün bitmedi tabi ama regl olmadım hala umarım tutmustur..
Canım naptın regl oldun mu ?
Allh allah bi doktora git benceHayır olmadım bugun 34. Gün ama gebelik testi de yapıyorum dört gündür negatif
Allh allah bi doktora git bence
Olur canımmmBiraz daha beklesem mi acaba hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum cunku
Eğer hamilelik istediğiniz için bu ayı stresli gevirdiyseniz değişebilir vücudun çalışma sistemini stres çok etkiliyor çünkü35. Gündeyim testler de bir şey çıkmıyor.. regl düzenim bozulmus olabilir mi sizce
Eğer hamilelik istediğiniz için bu ayı stresli gevirdiyseniz değişebilir vücudun çalışma sistemini stres çok etkiliyor çünkü
Eğer stres yaptıysan büyük oranda etkiliyor tatlım. Bende gebelik var diye hayal kurup adeti erteleyenlerdenm35. Gündeyim testler de bir şey çıkmıyor.. regl düzenim bozulmus olabilir mi sizce
Eğer stres yaptıysan büyük oranda etkiliyor tatlım. Bende gebelik var diye hayal kurup adeti erteleyenlerdenm
Evet ınlar bozuk oluyorBi umudum internetten aldıgım 1 buçuk tllik kaset testlerin bozuk olması..
7 aydır cok istedim aslında her ay hamilemiyim diye cok dusundum ama ilk defa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?