Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tşk cnm benim bu gun 8 gun kaldi
Peki nasil belirtilerin varmiydi mesela meme de dolgunluk agri vs

hiçbir belirti yoktu halen de yok. keseyi görmesem inanmazdım..

sadece bu hafta yorgunum grip olmuşum gibi her yerim ağrıya uyumak istiyorum..

Ben o kirpik batmasını yaşadım sürekli kirpiklerim karışıyordu resmen birde inanılmaz belim ağrıyordu eğilip kalkamıyordum resmen. Birde benim adetten öncesinde kahverengi lekeler başlardı bu sefer beyaz akıntı görünce hissettim biseyler olduğunu

Cok guzel anlatmissin cnm
Bak hic fark etmezim bu kirpik meselesini
Sabahlarimi kirpikler karisyor
Cnm karisyor derken gozun sisyormu veya capaklanyormu
Bel agrisi kac gun kala hisetdin?cnm
Beyaz akinti diyince yum gunudeki gibimi yogsa beyaz kremsi akinti ?
Simdi sorularimla seni bogyormus gibi hisedyorum bilirsin iste merak+sabirsizlik+beklemek cok zordur
Ve senin gibi anne adaylari cevaplayinca bi nebze olsada pisholojimiz rahatliyor ve serbest brakyoruz kendimizi
Bu arada cnm kac haftalik hamilesin?

Ben 19. Haftamdayım canım. Şiş ya da çapak yoktu gözlerde ama o kirpik içeri doğru kırılıyordu bir türlü düzelmiyordu batıp batıp duruyordu. Bata 4 5 gün varken bel agrım belirgin olmaya başladı fena bi şekilde. Akıntı hala aynı beyaz kremsi akıntı şeklindeydi. Olsun elimden geldiğince cevap verebilirim en azından birileri daha mutlu olsun gelsin bebişler z:)

Canim bu gun ragle 4 kala
Kantesti gebelik lh testi yapdim
Kan testim 0.10 yani hamile deglm
Gebelilde negatif
Ama lh pozitif sanki pik oldum

gittikçe koyulaşıyor bence gebelik testi yapöadan lh takip et . 2 gün gecikince gebelik testi yaptır derim
Tamam ama drgerim bata 4 kan kala 0.10
Yani bukadr kisa surede yukseemez diyorum yani deger hic yok
Hayirlisi canim inşallah bi mucize olur regl gecikir

Gün geçtikçe koyulaşması önemli. Zaten vücutta lh hormonu hep olurmuş o test hep pozitif çıkarmış zaten ama gün be gün koyulaşma olup olmadığını takip et.
canim dun cizgi hic yoktu bugun baya koyulasmisti ama adete yakin lh hormonunda cok dengesizlikler oluyormus o yuzden pozitif olursa gbelik testi yaparim

canim dun cizgi hic yoktu bugun baya koyulasmisti ama adete yakin lh hormonunda cok dengesizlikler oluyormus o yuzden pozitif olursa gbelik testi yaparim
adete yakın koyulaşmaya başlamıştı normalde silik olurdu. adet günü baya koyu çift çizgi isr gebelik belirtisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…