- Konu Sahibi Elanur4206
-
canim sence benim testler koyumu kararsiz kaldim adete yakin lh dengesizlesebiliyormus ya cokta koyu degil 24 yumurta catlamistiadete yakın koyulaşmaya başlamıştı normalde silik olurdu. adet günü baya koyu çift çizgi isr gebelik belirtisi olabilir
Ben adet dönemi yaklaştıkça hergun yaptım sanki yumurtlayacakmışım gibi gün geçtikçe koyulasti ardından erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim.
1 gün kala test yapmıştım çok net çıkmıştı 3 5 gün önceden de yapsam çıkarmışAdete kaç gün varken öğrendiniz
canim bana burda ovulasyon pik olunca gebelik testindede cikar dediler belki tekrar yumurtluyorsundurSelam hanımlar adetime 7 gün varken yaptığum ovülasyon sonuçlarım bunlar iki gün üst üste t çizgisi daha koyu yumurtlama mı sizce yoksa hamilemiyim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 1yıldır bebek bekliyorum çok heyecanlandım bana yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba sizi umutlandırmak istemem ama t çizgisi c çizgisinden koyu olunca gebelik var diye biliyorum.Arkadaşım gebeliğini lh testiyle öğrendi inşallah yanlış konuşmamışımdır.Selam hanımlar adetime 7 gün varken yaptığum ovülasyon sonuçlarım bunlar iki gün üst üste t çizgisi daha koyu yumurtlama mı sizce yoksa hamilemiyim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 1yıldır bebek bekliyorum çok heyecanlandım bana yardımcı olabilir misiniz?
3.günde t çizgisi silikleşti sanırım geç yumurtlama olduEki Görüntüle 2212598
Merhaba sizi umutlandırmak istemem ama t çizgisi c çizgisinden koyu olunca gebelik var diye biliyorum.Arkadaşım gebeliğini lh testiyle öğrendi inşallah yanlış konuşmamışımdır.
bugüne kadar 4 gün geçmiş tekrar ov testine bakarbilrain kıyulaşma varsa gebelik olabişirKizlar benim ovulasyon testi adete 6 gun var koyu degil demi
Benim 5-6 gun var adete ve ovu testim koyu ciktibugüne kadar 4 gün geçmiş tekrar ov testine bakarbilrain kıyulaşma varsa gebelik olabişir
aa ovulaayın günü değilse genelik olabişir adete yakın baya. gün aşırı yapın koyulaşmaya devam ederse gebelik belirtisidirBenim 5-6 gun var adete ve ovu testim koyu cikti
Adet oldum canim (( ovu testim de baya koyulasmisti, gebelik testlerimde de saatler sonra 2 ci cizgi cikiyordu ama....aa ovulaayın günü değilse genelik olabişir adete yakın baya. gün aşırı yapın koyulaşmaya devam ederse gebelik belirtisidir
Kimyasal olmuş olabilirsinizAdet oldum canim (( ovu testim de baya koyulasmisti, gebelik testlerimde de saatler sonra 2 ci cizgi cikiyordu ama....
Adet oldum canim.Kimyasal olmuş olabilirsiniz
hadi yaAdet oldum canim (( ovu testim de baya koyulasmisti, gebelik testlerimde de saatler sonra 2 ci cizgi cikiyordu ama....
Adetim bitti, cunartesi enfeksiyon testleri vericem bakalim ne cikcak. Sen nasilsin?hadi ya
bakalaım hangi ayı bekiyor sizin bıdık :)
teşekkü ederim iyiyim çok şükür ense ölçümü yapıldı bugün normal çıktı. onun dışında 3 yeni bitti heycanla bekliyodum düşük vs olmasın diye, riskli dönemi geçirdik neyse ki)Adetim bitti, cunartesi enfeksiyon testleri vericem bakalim ne cikcak. Sen nasilsin?
Cok sukur canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.teşekkü ederim iyiyim çok şükür ense ölçümü yapıldı bugün normal çıktı. onun dışında 3 yeni bitti heycanla bekliyodum düşük vs olmasın diye, riskli dönemi geçirdik neyse ki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?