Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kese görünmedi(4 hafta+2)
beta düşük 283
48sa sonra yükselmezse kimyasal ya da dış gebelik (
Hayır sakin öyle düşünme. Ben 155 ile öğrendim hamileliği ki 2. Bir kan testi asla istemedi doktorum. Keseyi de 6. Haftada gördük. 50 ile öğrenenler var Beta düşük değil gayet güzel. Keseyi de göreceksiniz ınanıyorum sadece zaman. 4+3 tu bende öğrendiğimde doktora gittim keseyi göremeyiz zaten demişti 2 hafta sonrasında çağırmıştı gittiğimizde de gördük çok şükür. O yüzden bence resmi olarak hamilesiniz keyfini surun :)

ay şu an beni nasıl rahatlattınız anlatamam ağlayabilirim sevinçten :)) inşallah siz haklı öıkarsınız yarın haber vericem :))

ay şu an beni nasıl rahatlattınız anlatamam ağlayabilirim sevinçten :)) inşallah siz haklı öıkarsınız yarın haber vericem :))
Sırf rahatladiginizi görmek için bekliyorum sonucu. Dediğim gibi 35 günde bir adet görmeme rağmen hcg sizden de düşüktü. Gayet sağlıklı bence, emin olun :)

Sırf rahatladiginizi görmek için bekliyorum sonucu. Dediğim gibi 35 günde bir adet görmeme rağmen hcg sizden de düşüktü. Gayet sağlıklı bence, emin olun :)
567 olması gerekirken 562 geldi değerim. dış gebelik değilmiş ama kimyasal olabilir diyor

567 olması gerekirken 562 geldi değerim. dış gebelik değilmiş ama kimyasal olabilir diyor

Ya bunu size kim söylüyor Allasen? Tam tamina iki katı bile artış istemiyoruz diyor doktorlar bu kadar yukselmis yukselme bu kadar iyiyken 5 icin mi kimyasal yaftasi yapistiriyorlar . Labaratuvar farkı saat farkı vs olabiliyor. Kimyasal da değer çıkmaz düşer bunu da bilsin o kişi. Doktorunuzsa da değiştirmenizi tavsiye ederim. 10 gün sonra bi doktora gidin keseyi göreceksinizdir :)

sormayın gerçekten bezdim . bir başka doktora telefonda sorduk normal gebelik diyor .. sanırım değiştirceğim. sırf iki gün kahverengi leke geldi diye mi kümyasal diyor yoksa değerlerimi mi beğenmedi çözemedim.
kendince beni en kötüye hazırlıyor ama sağlıklı ise de ilk çocuğuma zevinememiş oldum resmen .
doktor değiştiriyorum kesin karar verdim.
desteğiniz için teşekkür ederim :)

Bence gayet normal artışın cnm hiç korkma Çarşamba tekrar bi kan testi yaptır baktın artış devam ediyo bi daha yaptırma

Ya ne demek ne derler Damdan düşeni damdan düşen anlarmış. Bana aynı baskıyı çevreden yaptılar doktoruma sordum ben ikinci kez kan testi bile istemedim dinleme kimseyi dedi ikinci kez vermediğim için değerimi bile bilmiyorum nasıl artış gösterdi fikrim yok :) çok olumsuz bi doktormus degistirmekte fayda var. Siz zaten streslisiniz daha fazla strese sokmaya hakki yok. gayet sağlıklı görünüyor gebeliginiz hayırlı olsun :)

kese görünmedi(4 hafta+2)
beta düşük 283
48sa sonra yükselmezse kimyasal ya da dış gebelik (
Benim 4 haftalikken betaHCG 256 ile öğrenmiştim ve yavas yavas yukselerek devam etti. Suan sagliklibir oglum var.Hic moralini bozma gayet guzel bir deger. Gebelik kesesi icin 6. ahafta dan sonra kontrole.gidersen daha iyi olur. Kese icin suan cok erken.

çoook teşekkür ederim arkadaşlar . ben eminim siz haklı çıkacaksınız. içimdeki ses de aynı şeyi söylüyor.

yeni doktor buldum ama çok yoğun şimdilik cumartesi kendi doktoruma son kez gideceğim sırf keseyi görmeye .. bakalım ne yumurtlayacak .

Selam tekrardan :)
Bugün regl günüm ya, avmnin tuvaletinde pedimin üstüne koymuş olduğum tuvalet kağıdına baktım hemen
Olmuşum adet tüh dedim neyse başka zamana kısmetmiş DİE teselli ettim kendimi
Meğer wcnin ışığından kırmızı leke sanmışım
Sora baktım aradan nerdeyse 5 saat geçmiştir
Leke hâlâ
Kahverengi gibi
Şimdi açık pembe oldu
Ama sökmüyor
Bir an önce sökse rahatlıcammm
Bunun sebebini biliyor MusunÜz?

merhaba, sonunda güzel haber geldim, keseyi gördük :) siz haklı çıktığınız için çok sevindim .

destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.

haftaya kalp atışını dinleyeceğiz inş.

bu kez doktorum şahane bir insan, iyi ki değiştirmişim. son bir haftadır psikolojik işkence görmüşüm resmen..

bundan sonra artık ben de her hamile gibi sağlıklı devm etsin diye umacağım..

Çok şükür, biz demiştik bazı doktorlar felaket tellalı gibi. Bundan sonrası sağlıkla geçer inşaallah, gelsin bulantılar, tansiyon düşmeleri, çabuk yorulmalar :)

Ben adet dönemi yaklaştıkça hergun yaptım sanki yumurtlayacakmışım gibi gün geçtikçe koyulasti ardından erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim.
evet gerçekten öyle :) çok teşekkür ederim öğleden sonra vereceğim test , hala inanamıyorum :))
Ay ne guzel bisey darisi benim ve isteyen herkesin basina!!!
Kizlar adete kac gun kala testler koyulamaya basliyor ?????
Benim bat 9 kasim
Yani adete 8 var
Ve tam net koyu cizgiyi nezaman gordunuz

Ay ne guzel bisey darisi benim ve isteyen herkesin basina!!!
Kizlar adete kac gun kala testler koyulamaya basliyor ?????
Benim bat 9 kasim
Yani adete 8 var
Ve tam net koyu cizgiyi nezaman gordunuz

6 gin vardı ben ovulasyon testi ile denemeye başladığımda son 2 gün varken bayağı koyulasmisti

Çok şükür, biz demiştik bazı doktorlar felaket tellalı gibi. Bundan sonrası sağlıkla geçer inşaallah, gelsin bulantılar, tansiyon düşmeleri, çabuk yorulmalar :)

amiiiiin hepsine razıyım ! =))

Tesekur ederim cnm benim daha silik ovu test bide son 2 gun baya koyulasmissa demek var umut
Neyse 6 gun kala testlerimi paylasirim yorumlarsin

benim de son 5 gün başladım yapmaya . normalde yumurtlama dönemimde bile görünmezdi ikini çizgi. bata 5 gün kala görününce ilginç geldi. devam ederken daha da net göründü. adet gecikmesi ile birlikte eşit koyulukta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…