- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Elanur4206
-
İnşallah Bilgisi olanlar yazar kuzum elimde 2 tane ovulasyon testi var nezaman yapsam diye düşünüp duruyorum .Şöyle takipte kalayım :)
Adetine kaç gün var ??İnşallah Bilgisi olanlar yazar kuzum elimde 2 tane ovulasyon testi var nezaman yapsam diye düşünüp duruyorum .
Daha çooook varAdetine kaç gün var ??
Bence yapma çok erken. Testlerin boşa giderDaha çooook vartam 10 gün var
Peki nezaman yapsam olur acaba ? Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum . Senin kaç gün var bat’a ?Bence yapma çok erken. Testlerin boşa gider
Benim 6 gün var. Tahminimce bi 5 gün filan kalmadan yapma. Daha yeni yumurtlamışsındırPeki nezaman yapsam olur acaba ? Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum . Senin kaç gün var bat’a ?
Senin az kalmış canım sen yapsan çıkar aslındaBenim 6 gün var. Tahminimce bi 5 gün filan kalmadan yapma. Daha yeni yumurtlamışsındır
Kaç gün var canım bat’a ?Benim ovulasyon testim pik günü gördükten sonra yani iki çizgide eşit çıktıktan sonra 4 gün daha arka arkaya çift çizgi kopkuyo çıkmıştı.
Ne alaka anlamadım ama bekliyorum batımı.
5 gün kaldı 18 inde.Elimde test var erken gebelik ama daha yapmak istemiyorum.Kaç gün var canım bat’a ?
Bu günde bitti 4 gün kalmış canım ben duramazdım senin yerinde olsam yarın yapardım o testi :)5 gün kaldı 18 inde.Elimde test var erken gebelik ama daha yapmak istemiyorum.
Ama hiç bir belirtim yokki.Birde aslında 28 27 günde bir düzenli adet görürüm.14. gün yumurtlamam gerekiyordu bu sefer daha da geç yumurtladım varsada çıkmaz sanırım.Bu günde bitti 4 gün kalmış canım ben duramazdım senin yerinde olsam yarın yapardım o testi :)
Kaçıncı gün yumurtladın canım ? Birde bence o belirtilere fazla takılmamak gerek . Her kişi belirti yaşamıyorAma hiç bir belirtim yokki.Birde aslında 28 27 günde bir düzenli adet görürüm.14. gün yumurtlamam gerekiyordu bu sefer daha da geç yumurtladım varsada çıkmaz sanırım.
Aslında düzenli adet görenlerinde 14. gün yumurtladığı tez de yalan.
16. gün yumurtladım ama belki bir iki gün kayma opsiyonu vardır bilemiyorum ki.Kaçıncı gün yumurtladın canım ? Birde bence o belirtilere fazla takılmamak gerek . Her kişi belirti yaşamıyor
adete 2 3 gun kala öğrenenler çoğunlukta.Peki nezaman yapsam olur acaba ? Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum . Senin kaç gün var bat’a ?
Daha çok var ozaman banaadete 2 3 gun kala öğrenenler çoğunlukta.
Ben çatlatma iğnesi ve aşılama oldum. İğnenin şuan 10 aşılamanın ise 8.günü. Yani erken dahaSenin az kalmış canım sen yapsan çıkar aslında
Anladım canım inşallah sarf ettiğin emekler boşa çıkmaz inşallah seninledir bebeğin.Ben çatlatma iğnesi ve aşılama oldum. İğnenin şuan 10 aşılamanın ise 8.günü. Yani erken daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?