Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adete yakın koyulaşmaya başlamıştı normalde silik olurdu. adet günü baya koyu çift çizgi isr gebelik belirtisi olabilir
canim sence benim testler koyumu kararsiz kaldim adete yakin lh dengesizlesebiliyormus ya cokta koyu degil 24 yumurta catlamisti

Kizlar benim ovulasyon testi adete 6 gun var koyu degil demi

Eklentiler

• 20181203_130722.jpg
    20181203_130722.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 110
20181205_112215.jpg mrhb kızlar adetime 4 gün kaldı 23 kasımda catlatma iğnesi olmuştum yumurtam 2 tanesi 22 ve 21 mm ulaşmıştı sizce gebelik varmıdır

Selam hanımlar adetime 7 gün varken yaptığum ovülasyon sonuçlarım bunlar iki gün üst üste t çizgisi daha koyu yumurtlama mı sizce yoksa hamilemiyim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 1yıldır bebek bekliyorum çok heyecanlandım bana yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20181204_225835.jpg
    IMG_20181204_225835.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20181204_132015.jpg
    IMG_20181204_132015.jpg
    148,3 KB · Görüntüleme: 90
Selam hanımlar adetime 7 gün varken yaptığum ovülasyon sonuçlarım bunlar iki gün üst üste t çizgisi daha koyu yumurtlama mı sizce yoksa hamilemiyim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 1yıldır bebek bekliyorum çok heyecanlandım bana yardımcı olabilir misiniz?
canim bana burda ovulasyon pik olunca gebelik testindede cikar dediler belki tekrar yumurtluyorsundur

95A94BD0-DCCA-4166-A435-0EAA705E9EA8.jpeg
Merhaba sizi umutlandırmak istemem ama t çizgisi c çizgisinden koyu olunca gebelik var diye biliyorum.Arkadaşım gebeliğini lh testiyle öğrendi inşallah yanlış konuşmamışımdır.

aa ovulaayın günü değilse genelik olabişir adete yakın baya. gün aşırı yapın koyulaşmaya devam ederse gebelik belirtisidir
Adet oldum canim (( ovu testim de baya koyulasmisti, gebelik testlerimde de saatler sonra 2 ci cizgi cikiyordu ama....

teşekkü ederim iyiyim çok şükür ense ölçümü yapıldı bugün normal çıktı. onun dışında 3 yeni bitti heycanla bekliyodum düşük vs olmasın diye, riskli dönemi geçirdik neyse ki)
Cok sukur canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.

Merhaba kizlar sizlere bi sorum olcak adetime 2 gun var bu ay ovulasyon testi kullandim ilk defa yumurtlama takibi yaparak gunumu degerlendirdim ovulasyon testiyle de hamileligini ogrenenler varmis bende elimde olan testi denemek istedim ikinci cizgi nerdeyse dogeriyle ayni acaba hamilemiyimdir gebelik testim yok onun icin kesin karar veremiyorum yorumlarinizi bekliyorum testin resmini yukleyemedim :(

Back