Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet kızlar , çok yerde okudum ovulasyon testi ile erkenden hamile olduğunu öğrenenleri. LH testleri BHG testlerine göre daha hassasmış. Varmı aranızda bu konuda bilgisi olan yada ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen acaba beklenen adet gününüzden kaç gün önce öğrendiniz ?
Öğrenenler de var benim gibi hüsran yaşayanda. Ovü testi adetime 2-3 gün kala yapmaya başladım kopkoyuydu ama sonuç negatif

Can

Canimm bu tabloya gore catlamamis olamaz degil mi cok kasik agrim vr hareket ettikce artiyo cok korkuyorum kiste donustu diye
ovulasyon testleri çatlayıp çatlamadığını tespit edemiyor maalesef. Onun için kandan progestran baktırmanız lazım adetinizin 21. günü
ama şunu söyliyim normal basit kistler ağrı yapmazlar genelde. Psikolojik olarak böyle düşünüyor olabilrsinz. Mümkün olduğunca negatif şeyler düşünmeyin. Yoksa başımıza gelmeyecekse de getiriyoruz

ovulasyon testleri çatlayıp çatlamadığını tespit edemiyor maalesef. Onun için kandan progestran baktırmanız lazım adetinizin 21. günü
ama şunu söyliyim normal basit kistler ağrı yapmazlar genelde. Psikolojik olarak böyle düşünüyor olabilrsinz. Mümkün olduğunca negatif şeyler düşünmeyin. Yoksa başımıza gelmeyecekse de getiriyoruz

Diger aylar cok psikolojik belirti kiruyodum kafamda ama bu ay cok farkli gece agriyla uyandim cok siddetli bir agri kadin doguma gitcem ama acilde gebe degilsen usg ile bakilmiyo ozel hastaneye gitsem bakarlar mi ki

Diger aylar cok psikolojik belirti kiruyodum kafamda ama bu ay cok farkli gece agriyla uyandim cok siddetli bir agri kadin doguma gitcem ama acilde gebe degilsen usg ile bakilmiyo ozel hastaneye gitsem bakarlar mi ki
özelde bakarlar. devlette de bazı doktorlar bakıyor bazıları bakmıyor. doktoruna göre değişir yani

ben bunu deneyecektim ama unutmuşum. bu ay elimde kalan son gebelik test ile hamile olduğumu öğrendim. şimdi 5 gün gecikmiş halimle ovulasyon yaptım. aynı ovulasyon günündeki gibi anında 2 koyu çizgi çıktı.

selamlar kızlar

adetr 4 gün kala ov testi yapmaya başladım . 3gün silik çoktı , 4. gün adet günümdü olmadım ve koyu çıktı. (not benim yumurtlama günümde bile koyu olmazdı) gebelik olabilir mi

Eklentiler

• D3C58669-3401-4EDE-81FB-D1F598C3B610.jpeg
    D3C58669-3401-4EDE-81FB-D1F598C3B610.jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 114
Ben adet dönemi yaklaştıkça hergun yaptım sanki yumurtlayacakmışım gibi gün geçtikçe koyulasti ardından erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim.
aynı durumdayız umarım bende de çıkar. hamileliği nasıl ve ne zaman öğrendin acaba ? ov testine güvenip idrar testini 1gün gecikmişken yapsam mı bilemedim

aynı durumdayız umarım bende de çıkar. hamileliği nasıl ve ne zaman öğrendin acaba ? ov testine güvenip idrar testini 1gün gecikmişken yapsam mı bilemedim

Ben aslında hassas gebelik testi siparis vermiştim internetten,bi türlü göndermediler gecikti öyle aşırı belirtim yoktu hissediyordum o yuzden test adettrn bi gun önce geldi hemen yaptım ve gebelik testinde de çift çizgiyi gördüm. Test gelene kadar da meraktan artık ovu testiyle denedim ve her geçen gün koyulasti sanki yumurtam çatlayacakmış gibi

Ben aslında hassas gebelik testi siparis vermiştim internetten,bi türlü göndermediler gecikti öyle aşırı belirtim yoktu hissediyordum o yuzden test adettrn bi gun önce geldi hemen yaptım ve gebelik testinde de çift çizgiyi gördüm. Test gelene kadar da meraktan artık ovu testiyle denedim ve her geçen gün koyulasti sanki yumurtam çatlayacakmış gibi[/QUOT :) analı babalı büyüsün sğlıkla.şimdi ben de yapıcam cesaretlendim :)

Back