- 13 Mart 2019
- 15.480
- 58.944
- 598
Yaptım.canim.ama aynı silik çıktı hatta attığım resim den daha silik... Belki yumurtlama idi bugün silik oldu degerlendireyim bari .
İnşallah bebişin sımsıkı tutunur sana canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım.canim.ama aynı silik çıktı hatta attığım resim den daha silik... Belki yumurtlama idi bugün silik oldu degerlendireyim bari .
İnşallah canim benim.. Allah isteyen herkese nasip ederİnşallah bebişin sımsıkı tutunur sana canım![]()
Canım gördüm bugünkü ovulasyon testini, belki 2. yumurtlamadır bugünü degerlendir, sende adet düzensizliği var mi? Yarında imkanım olursa bi gebelik testi yap.İnşallah canim benim.. Allah isteyen herkese nasip eder
Valla bi gebelik testi alın da bakın, bizde merak ettikKizlar şimdi yine ovilasyon testi yaptım. Sanuc aşağıdaki gibi. Gebelik testim yok yapmadım. Bat dün du ama hala adet olmadım sizce Umut var mi
Bunun hangisi gebelik testi canım yoksa ikisi de mi ovulasyonOvulasyon testinde benim gebelik boyle cıktı arkadaslarEki Görüntüle 2645807
Üstteki koyu olan ovulasyonBunun hangisi gebelik testi canım yoksa ikisi de mi ovulasyon
Adetin geçti mi peki canimÜstteki koyu olan ovulasyon
Alttaki gebelik canim
Canım gebelik testinde hayalet çizgi ne demek testen saatler sonra hayalet bı çizgi çıktıYok canım geçmedi, beklenen adet tarihim sali Günü, iliskinin 9.10. Gununde cokkk silik cizgi cıktı. 11 ve 12 de net cıktı bak bu da son hali,Eki Görüntüle 2645810
Bugün testi tekrar yapın, ilk 5 6 dk ne çıkarsa o dur, saatler sonra çıkan.kuruma çizgisi olabiliyor ilk ay benim öyle idi, nasıl sevinmiştim, ertesi gün yaptm negatifti, size dua ediyorum inşallah gönlünüze göre.olurCanım gebelik testinde hayalet çizgi ne demek testen saatler sonra hayalet bı çizgi çıktı
bugün testim yok ama yarın inşallah tekrarlicam ya da adetimin geçmesini beklicem artık .. bu ay ne çok umutlandimBugün testi tekrar yapın, ilk 5 6 dk ne çıkarsa o dur, saatler sonra çıkan.kuruma çizgisi olabiliyor ilk ay benim öyle idi, nasıl sevinmiştim, ertesi gün yaptm negatifti, size dua ediyorum inşallah gönlünüze göre.olur
Öncelikle çok tebrik ederim, Allah sag saglim kucaguniza almayi nasip etsinKizlar kaç gündür ovilasyon testi pozitif çıkıyordu şimdi gittim gebelik testi aldım ve yaptım . Sanırım hamileyim.
Tebrik ederim canım adetine daha var mıSalı yaptım biraz silikti.. sonra çarşambadan itibaren hep yaptım t çizgisi çok belirgindi ve hep öyle köyü çıktı.bende ihtimal vermiyordum ama benimkinde doğru çıktı.
Canım merhaba bende aynı durumu yaşadım bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım ovulasyon testi yaptım senin gibi aşırı koyu değil ama dünde yapmıştım ondan bariz koyu sence bende de gebelik olabilir mi? Soldaki bugün ki sağdaki dün kiBenim adetime 6 gün var ovulasyon testi çok koyu çıktı gebelik olabilir mi
Canım benim dört gün üste üste koyu çıktı sonra siliklesti dünde gebelik yaptım hayalet çizgi belirdi ama saatler sonra .. ben henüz hamileliği göremedim ... .. sen bı test yapsana gebelik... Bak burdan bı arkadaş bizim durumda iken gebe olduğunu öğrendiCanım merhaba bende aynı durumu yaşadım bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım ovulasyon testi yaptım senin gibi aşırı koyu değil ama dünde yapmıştım ondan bariz koyu sence bende de gebelik olabilir mi? Soldaki bugün ki sağdaki dün ki