Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

İnşallah canim benim.. Allah isteyen herkese nasip eder
Canım gördüm bugünkü ovulasyon testini, belki 2. yumurtlamadır bugünü degerlendir, sende adet düzensizliği var mi? Yarında imkanım olursa bi gebelik testi yap.
Ovulasyonla nasıl gebelik öğreniliyor mantığım almıyor ama öğrenen varmış dilerim seninde tutmuştur bebiş 💜

Ovulasyon testinde benim gebelik boyle cıktı arkadaslar
20200606_125103.webp

Yok canım geçmedi, beklenen adet tarihim sali Günü, iliskinin 9.10. Gununde cokkk silik cizgi cıktı. 11 ve 12 de net cıktı bak bu da son hali,
20200606_130359.jpg

Canım gebelik testinde hayalet çizgi ne demek testen saatler sonra hayalet bı çizgi çıktı
Bugün testi tekrar yapın, ilk 5 6 dk ne çıkarsa o dur, saatler sonra çıkan.kuruma çizgisi olabiliyor ilk ay benim öyle idi, nasıl sevinmiştim, ertesi gün yaptm negatifti, size dua ediyorum inşallah gönlünüze göre.olur

Bugün testi tekrar yapın, ilk 5 6 dk ne çıkarsa o dur, saatler sonra çıkan.kuruma çizgisi olabiliyor ilk ay benim öyle idi, nasıl sevinmiştim, ertesi gün yaptm negatifti, size dua ediyorum inşallah gönlünüze göre.olur
bugün testim yok ama yarın inşallah tekrarlicam ya da adetimin geçmesini beklicem artık .. bu ay ne çok umutlandim 😁hakkımızda hayırlısı olsunn.. Allah razı olsunn canim dualarimiz karşılıklı😘

Kizlar kaç gündür ovilasyon testi pozitif çıkıyordu şimdi gittim gebelik testi aldım ve yaptım . Sanırım hamileyim.
Öncelikle çok tebrik ederim, Allah sag saglim kucaguniza almayi nasip etsin💜 demek ki ovulasyon testi ile gebelik oluyormuş, bilmiyordum, öğrendim 🥰 ovulasyon testinizde kaç gün t çizgisi koyu çıktı?

Salı yaptım biraz silikti.. sonra çarşambadan itibaren hep yaptım t çizgisi çok belirgindi ve hep öyle köyü çıktı.bende ihtimal vermiyordum ama benimkinde doğru çıktı.

Benim adetime 6 gün var ovulasyon testi çok koyu çıktı gebelik olabilir mi
Canım merhaba bende aynı durumu yaşadım bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım ovulasyon testi yaptım senin gibi aşırı koyu değil ama dünde yapmıştım ondan bariz koyu sence bende de gebelik olabilir mi? Soldaki bugün ki sağdaki dün ki

Eklentiler

• IMG_20200608_131042.webp
    IMG_20200608_131042.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 696
  • IMG_20200608_124149.webp
    IMG_20200608_124149.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 594
Canım merhaba bende aynı durumu yaşadım bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım ovulasyon testi yaptım senin gibi aşırı koyu değil ama dünde yapmıştım ondan bariz koyu sence bende de gebelik olabilir mi? Soldaki bugün ki sağdaki dün ki
Canım benim dört gün üste üste koyu çıktı sonra siliklesti dünde gebelik yaptım hayalet çizgi belirdi ama saatler sonra .. ben henüz hamileliği göremedim ... .. sen bı test yapsana gebelik... Bak burdan bı arkadaş bizim durumda iken gebe olduğunu öğrendi

Back
X