Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Çok heyecanlandım ❤ yarın elde madem normal var onla yapın, ama negatif olursa da üzülmeyin daha adete 4 5 gün kalmış oluyor, ayy umarım inş cikar🥰
Bende çok heyecanlandım geceleri uyuyamıyorum . Yapmak istiyorum ama ya çıkmazsa diye elimi geri çekiyorum .. yarın bakalım ak mı kara mi belli olur 🤣

Maalesef yapamadım misafirim vardı aklımdan çıkmış . Gene 5 gibi ovulasyon yapacam ... Onun resmini de koyarım sizden yorum almak güzel oluyor 😘

Canım neden 5 gibi yapıyosun
Ovu da en iyi sonuç 12 ile 4 arası 1 saat öncesinde sıvıyı bırakarak yapılıyor
Bizide heyecan yaptırdın hadi yap gell 😍😍

Canım neden 5 gibi yapıyosun
Ovu da en iyi sonuç 12 ile 4 arası 1 saat öncesinde sıvıyı bırakarak yapılıyor
Bizide heyecan yaptırdın hadi yap gell 😍😍
Ben bı bayanın videosun da 12 den 8 e kadar dediğini duyduğum için .. hemde zaten 12 gibi uyanıyorum kahvaltı falan derken. Ben iki saat hiç su alımı yapmamaya özen gösterip yapıyorum.. bir de hep aynı saatte yapman önemli imiş seni mi kircam saat 4 de yapım 🤣😘

Kizlar şimdi yine ovilasyon testi yaptım. Sanuc aşağıdaki gibi. Gebelik testim yok yapmadım. Bat dün du ama hala adet olmadım sizce Umut var mi

Eklentiler

• IMG_20200607_144606.webp
    IMG_20200607_144606.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 432
Yani birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum negatif görünce çok canım sikiliyo. Adetim gelmezse 2gun sonra yapmayı dusunuyorum

Ben bı bayanın videosun da 12 den 8 e kadar dediğini duyduğum için .. hemde zaten 12 gibi uyanıyorum kahvaltı falan derken. Ben iki saat hiç su alımı yapmamaya özen gösterip yapıyorum.. bir de hep aynı saatte yapman önemli imiş seni mi kircam saat 4 de yapım 🤣😘

Bekliyoruuummm hadi inşallah 😍😍😍

Back
X