Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim doktor dedi ki her ay bir defa yumurtlarsin ve catlamayi gördükten 5 gün sonra yerleşir dedi 14. Günde kan da belli olur dedikızlar selam, bi sorum olacak sizlere, biz şimdi ovülasyon günlermizi testle takip ediyoruz ama ben mesela genellikle 11-12 . gün yumurtlama 13 çatlama görüyorum testte. yani erken yumurtluyorum ve döngüm28-29. gün böyle bir durumda geç döllenme olması mümkün mü ? sonuçta yumurtlama döneminde değilim ?
yani o zaman geç döllenme yaşayanlar her türlü geç yumurtlayanlar oluyor , bir ay daha hüsranla sonuçlandı o zaman bata 5 var testim kocaman bir negatifCanım benim doktor dedi ki her ay bir defa yumurtlarsin ve catlamayi gördükten 5 gün sonra yerleşir dedi 14. Günde kan da belli olur dedi
yani o zaman geç döllenme yaşayanlar her türlü geç yumurtlayanlar oluyor , bir ay daha hüsranla sonuçlandı o zaman bata 5 var testim kocaman bir negatif
[/QUOTEl peki catlamanin üzerinden kaç gün geçti canim
Peki catlamanin üzerinden kaç gün geçti canimyani o zaman geç döllenme yaşayanlar her türlü geç yumurtlayanlar oluyor , bir ay daha hüsranla sonuçlandı o zaman bata 5 var testim kocaman bir negatif![]()
Yaa bende gittim tüp bebek icin ama doktor bu ay yumurta takibi yapalım dedi femara kullandm 14 unde gttim doktora yumurtamin catlamsni gordüm ama buyuklugunu ögrenemedm bende senin gbi beklemedeym 28 inde kan testi yaptr dediSelam canim ne yapım bu ay doktora gittim yumurta takibimi yaptırmaya yumurtlamayi da catlamayi da 22 ml iken gördüm adetimin 16 . Günü şimdi beklemedeyim daha test yapmama 8 gün var canim
tahmini olarak 4 temmuz, bu ay tam o dönemi takip edemedim evde değildim çünküPeki catlamanin üzerinden kaç gün geçti canim
canım senin gittiğin doktordan memnun musun ? ben biraz rahatlatan tatlış bi doktor arıyorum işin aslı çünkü ben ekstra pimpirikliyim ve doktor korkum var bunu yenmeye çalışırken de doktorların tavrı kötü olursa iş çıkmaza giryorYaa bende gittim tüp bebek icin ama doktor bu ay yumurta takibi yapalım dedi femara kullandm 14 unde gttim doktora yumurtamin catlamsni gordüm ama buyuklugunu ögrenemedm bende senin gbi beklemedeym 28 inde kan testi yaptr dediinsallah bu sefer minik yavrular gelir canm
Memnunum canım irenbeyi duymussundur ismail beye gidiyorum çok iyi bir doktor senide rahatlatıyor oyle korku duyacagn biri degil ben baya panik biriyim sakinlestrmeye calisiyo sagolsun tavsiye ederimcanım senin gittiğin doktordan memnun musun ? ben biraz rahatlatan tatlış bi doktor arıyorum işin aslı çünkü ben ekstra pimpirikliyim ve doktor korkum var bunu yenmeye çalışırken de doktorların tavrı kötü olursa iş çıkmaza giryor![]()
sağol canım ben de üçüncü günümü bekleyip hormon testlerimi yaptırayım diyorum uygunluğu olursa belki ondan randevu alırım. emin ol benim kadar değilsindir doktor kapısında panik atak yaşayıp sakinleştirici iğne yiyen biriyim benMemnunum canım irenbeyi duymussundur ismail beye gidiyorum çok iyi bir doktor senide rahatlatıyor oyle korku duyacagn biri degil ben baya panik biriyim sakinlestrmeye calisiyo sagolsun tavsiye ederim![]()
Ahha yok o kadar degilimsağol canım ben de üçüncü günümü bekleyip hormon testlerimi yaptırayım diyorum uygunluğu olursa belki ondan randevu alırım. emin ol benim kadar değilsindir doktor kapısında panik atak yaşayıp sakinleştirici iğne yiyen biriyim ben![]()
11 gün olmis 14 .günü bekle canım sen bir daha haber et bize detahmini olarak 4 temmuz, bu ay tam o dönemi takip edemedim evde değildim çünküayın 1 i 3 ve 7 si değerlendirebildim 20 temmuzda olmam lazım. göğüs hassasiyetim erken başladı ondan şüphelendim ama yanlş alarm sanırım
Ben hiç ilaç kullanmadan yumurtam büyüdü canım sonra çatladı bana 24 temmuz da kan ver dediYaa bende gittim tüp bebek icin ama doktor bu ay yumurta takibi yapalım dedi femara kullandm 14 unde gttim doktora yumurtamin catlamsni gordüm ama buyuklugunu ögrenemedm bende senin gbi beklemedeym 28 inde kan testi yaptr dediinsallah bu sefer minik yavrular gelir canm
Aynen yakin tarhlerimiz insallah güzel haberler veririz birbirimizeBen hiç ilaç kullanmadan yumurtam büyüdü canım sonra çatladı bana 24 temmuz da kan ver dedihemen hemen aynıyız hadi bakalım güzel haberler verelim artık birbirimize
Nerde oturuyorsun doktorum benim çok sakin çok iyi tavsiye edeyimcanım senin gittiğin doktordan memnun musun ? ben biraz rahatlatan tatlış bi doktor arıyorum işin aslı çünkü ben ekstra pimpirikliyim ve doktor korkum var bunu yenmeye çalışırken de doktorların tavrı kötü olursa iş çıkmaza giryor![]()
izmirdeyim canımNerde oturuyorsun doktorum benim çok sakin çok iyi tavsiye edeyim
Benim doktor İstanbul da canimizmirdeyim canım
inşallah güzel haberler alırsınızBenim doktor İstanbul da canim
Umutsuz olma neden sende güzel haber alamayasninşallah güzel haberler alırsınızRegen_ da sen de , ben bu aydan da ümidi kestim nasip demek ki var rabbimin bi bildiği
![]()