Genel olarak yazıyorum o zaman ☺
Kızlar inşllah gebelik vardır eğer varsa size diğer bütün aylardan hatta kimyasal yaşadığım aydan bile farklı olan belirtileri yazmak istedim
-Yumurtlamayı 16 ve 17 Haziran da gördüm ve 17 Haziran silikleşti (adetin 18. Günü)
-O günden adet gününe kadar geçmeyen sağ kaşıkta batma hissettim ama baya baya sağ kaşığımda ağrıya benyeyen kasılmalar vardı.
-Ovulasyon bir daha 25. Günüm de yani 26 Haziran tarihinde koyulaştı ama t C den hiç bir zaman daha koyu olmadı. Gün içinde sabah yaptığım ovulasyon testleri silik öğleden sonra yaptıklarım hep koyu çıktı
-geç yumurtladığım için beklenen regl tarihi 29 Haziran iken ( adetin 30. Günü) ben 30 hazirana kaydığını düşündüm (adetin 31.günü) ve yine gelen giden olmadı bu arada gergin gebelik testi yapıyorum. Malesef negatif

evde tüm testleri harcadım
- beklenen adetin 32. Günü yani 1 temmuz ilk idrar ile normal ucuz gebelik testi yaptım negatifti. Öğlen erken gebelik yaptım o da negatifti öğleden sonra ilk yaptığım ucuz gebelik testinde kuruma çizgisi gördüm ve ovulasyon yaptım yine koyuydu ( burda kan vermeye karat verdim )
- 2 gündür aşırı baş ağrısı çekiyorum midem de hiç. Bir değişiklik yok ara ara kasıklarım ağrıyor öyle aşırı bir akıntım da yok
- bugün yanl 1 Temmuz aşırı sivilcelerim çıktı ki ben ergenlikte. Bile hiç çıkarmadım cildimi sildiğimde. Aşırı yağ çıkıyor ( kuru ciltli biriyim )
Ve sonucu yarın yazacağım bunları yazıyorum ki benimle aynı şeyleri yaşayanlar varsa belki yarın inşllah hepsine umud olur