Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Iste bnde biliomda ayin 10da ayni renkti t ve c ertesi gun siliklesti sonra koyu silik yani tam c t bir degildi hep 3 4 gundur ayni koyulukda oluyo t c ayni renk en cokda bugun bakalim normalde 10 da pik ise su an adet olmaliydim hatta dun ama olmadim ki koyulasio testler ya ikinci kez yumurtluorum ya gebelik demekki komik olan akintim ve ara ara kasik agrisi disinda hic bi belirtim yok.

Ama bn pko ddgilimki cunku asilama ve 8 ay doktor kontrolum olmustu sadece 6 ay gitmedim virus yuzunden . Ilk kez kullaniyorum testleri ve kafam karisti iice.

belirtilerini sürekli kaydetmeyi unutma. Onlari takip ettikce daha iyi anlarsin aslında adetini bile tahmin edersin. Benim de son iki günüm kaldı ama hiçbirşekilde test yapmadim korkudan. insallah seninki gebeliktir. Bence bu geceyi degerlendir stres yapma. Hayıt tohumu suyu veya damlasi kullanabilirsin aslinda yumurtanin kaliteli ve duzenli adet olmak için. Bazi akıntı gebelik olduğu için olabiliyor özellikle de açık kahverengi ise belirtilerini daima yazmani cok öneririm yumurtlama tahminini yapabilirsin canım

Ya yaziyodum aslinda eskiden ama surekli a gogusum agrio bebek basim agrio bebek dedigim icin saldim her ay farkli belirti yasiom yada kafam belirti olsun die yaratio oyuzden artik umursamiom keske net biseyim olsa bitki caylari iccem insallah o duzene sokar adetimi cnm cok sklio adetimin duzensizligi konusunda. Umarim bebekdir bebek degilsede insallah adetim duzenli olur. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlat nasip eder

Cok faydasini görürsün canim uygulamada belirtiler kisminda isaretle zaten kayit altinda kaliyor. Hafta iki iliski ile yumurtlamani yakalarsin sadece stres yapma. Fazla stres yumurtalarımızı kalitesiz yapıyor. Hem bitki çaylarını asiriya kacmadan ayda 15 gun doktora da danışarak özellikle de hayıt tohumu cok faydali. Bizim köydeki kadinlar cok dogurgan eski kadinlara da kocakarı ilaçları icirilip doğurganlığı arttirilirmiseskiler boşuna mi sağlıklı 50sine hatta60ına kadar doğurgandıgunumuzde hersey kansorojen ve cogu katki maddeli dogal bitki cayini arada iki ayda bi kullanmak normal sagliga da faydali. Insallah seninkisi gebeliktir. Eger bu gebelik degilsr yumurtlamayi yakaladın demektir hemen degerlendir

Ts ederim cnm bnm cok guzl yardimci olup bilgi verdin allah razi olsun rabbim guzel insanlarla karsilastirsin senin gibi. Denicem bakalim da bu iki gunu degerlendiremicem dunde olmadi iliski annemler bizde kalio esim is yuzunden yogun anca sali gunu olur iliski oda bi ise yararmi bilemiorum persembe son iliskimiz olmustu artik nasip napalim ts ederim tekrar

ne Ne demek canim insanlik hali oluyor öyle stres insani cok etkiliyor. Türkiye endemik bitki türünde dünyada ilk sırada çünkü dortm mevsim ve akdeniz iklimine sahip bu tür bitkileri sırf adet icin degil bağışıklık icin geç yaşlanmak için kansere karşı falan kullanabiliriz yeteri miktarda. aynen sperm ortalama 72saate kadar yaşar yumurta da 12 ile 24 saat arasinda yaşar buluşması imkansiz degil ama dinlenirken fazla stresten oluşamıyor aslinda op. dr. banu çiftçi bunu cok guzel aciklamisti ordan okudum. Ben de okuya okuya biraz da deneyimle yardimci olmaya çalıştım insallah sen de bu olmasa bile önümüzdeki zamanda hamiş olursun. Bize de burdan haber verirsin insallah

Insallah cnm insallah bakalim zaman herseyi gosterio ve ögrenio hersey nasip iste rabbim cumlemize yardim etsin

öğrendiklerini bizimle paylaş canım olsun sen yine de takip et ovulasyon testlerine devam yakaladigin gün hemen degerlendir gerisini Allah bilir
Tmm cnm yazarim annemler biz de die cok yazamiom yarin aksam yazarim testleride atarim

28 hazirranda koyu t ve c ayni koyulukda cikti tabi bn uyuya kaldim dalgalanma olmus olabilir ama bariz ayni cikti 4 gun surermi yumurtlama yarin nolcak bakalim iice merak ettim. Ama nie asiri koyu cikmiyo ki bide 10 pik ise 25 den itibaren koyu cikiyo iki kezmi yumurtluyorumki ay dusun dusun stres oluyo insan ne zormus

Eklentiler

• 20200629_021956.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 58
Iki ihtimal var ya hamilesin yada ikinci kez yumurtluyosun. Allah Allah nasıl bisey 25inden itibaren artış var evet ama sanki 27 28 daha koyu yani asıl pik bugünkü olabilir. Yumurtlaman 24 ile 48 saat sürebiliyor canım insallah seninki 48 saat sürenlerdendir. Bu durum o ayki yumurtanın büyümesine bağlı. Normalde yumurta tam bir gun, iki gün veya üç gün yaşar. Aslinda her bünye her hormon seviyesi farklı bu rakamlar da binlerce örnek arasından ortalama olarak alınıp doktorların söylemesiyle oluyor. Bazı aylar bizde 12 saat bazi aylar da bakarsın 36 saat de sürebiliyor. Stres beslenme üzüntü aşırı sevinç yorgunluk veya genetik olan durumlarimiz hepsi etkiliyor. Sendeki de zaten düzensiz ya belki yumurtlaman da ikinci kez olabilir. Ve belki de 10undaki baska bi sebebe bağlı koyu çıkmıştır. Bugünleri bence hemen değerlendir zaten baya uzun sürüyorsa uc gun sonrayi yine değerlendir. Senin hergun bir test yapman ve on dakika icinde fotosunu çekip karşılaştırma yapman lazım bebişin gelecek insallah biraz zahmetli gelecek ama yaşadığın mutluluk buna degecek. aksama bidaha test yap da buraya at yorumlayalım hamilesindir insallah

Merhaba sizce bu testlerde yumurtlama olmuşmu t çizgi herzamankinden koyu ama c den koyu değil ilk defa kullanıyorum yardımcı olur musunuz

Aha bugun daha koyu iice koyulasio akintim artti kasik agrim var adet olcak gibi goguslerim sis hassaslasti git gide koyulasioki bugun yaptigim testte sivi ya dikkat edemedim misafirim var die allahim suprizmi olcak yoksa 40.gun dongu bugun git gide artio silinirse yarin ertesi gun yumurtlama oluyo dimi koyuluk dewam ederse gebelik

Eklentiler

• 20200629_173755.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 20200629_135252.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 41
yumurtlama olabilir yarin da sabah ilk idrarla degil ikinci idrarla bi de aksam yap bakalim testi. gercekten yumurtlamami diye. eger silikleşirse yumurtlama on dakikadan sonrasi gecersiz kaldikca koyulaşıyor testler dikkatli bak hemen fotosunu al. adet de olmuyorsan yumurtlama işte umarım kaçırmazsın. hamilelik testleri eğer idrarda varsa gösteriyor o daha güvenilir bence gebelikten supheleniyorsan bi de gebelik testi denesene ben de merak ettim. Bu testler yarın veya diger gun siliklesirse ovulasyon bugunlerdi ama siliklesmezse gebelik testi yapsana beni de heyecanlandırdın

Tmm cnm iki gun ovulasyon yapiyim dewam ederse koyuluk kan vercem zaten artik nasip ya bakalim en azindan yumurtlamaysa adetim gec olcak .

Tmm cnm iki gun ovulasyon yapiyim dewam ederse koyuluk kan vercem zaten artik nasip ya bakalim en azindan yumurtlamaysa adetim gec olcak .
aynen yumurtlama ise eger ya 14 ya da 17 gun sonra adet olacaksın demektir. insallah yakalarsın bikac gun daha devam bakalim silikleşecekmi çizgi

aynen yumurtlama ise eger ya 14 ya da 17 gun sonra adet olacaksın demektir. insallah yakalarsın bikac gun daha devam bakalim silikleşecekmi çizgi
Ay insallah su haftaya adet olmayimda sknti yolda zor olur uzak yola gidecem gelince olayim duzene sokarim bitki cayi sogan suyu fln hallederim su yol beni derde soktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…