Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Kızlar benim tekrar yumurtlamaymış demek ki silikleşti bütün karın ağrılarım belki de ikinci yumurtlamanın yüzündendi

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar benim tekrar yumurtlamaymış demek ki silikleşti bütün karın ağrılarım belki de ikinci yumurtlamanın yüzündendi
Yok kuzum tekrar yumurtlama olsaydı t c ile aynı yada t den daha koyu olurdu bak benim testimi göndereyim bu 3 gunun sonrasnda tekrar siliklesmeyi gördüm mesela

Eklentiler

• 20200620_143524.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 107
Sabah ilk idrarla yaptığım silikti ya demin yine yaptım yine koyu. Dün zaten koyuydu sabah silik oldu şimdi yine koyu anlamadım ben bu işi galiba benim testlerim bozuk

Eklentiler

• C24D32BE-5490-4D68-AA61-B1ECC0F5B060.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 97
Sabah ilk idrarla yaptığım silikti ya demin yine yaptım yine koyu. Dün zaten koyuydu sabah silik oldu şimdi yine koyu anlamadım ben bu işi galiba benim testlerim bozuk
Adete yakın olduğunda aslinda lh seviyesi, ostrojen hormonu salgılayınca artış görünebilir diye duymustum ne derece doğru bilmiyorum

Adete yakın olduğunda aslinda lh seviyesi, ostrojen hormonu salgılayınca artış görünebilir diye duymustum ne derece doğru bilmiyorum
Daha önce hep yapıyordum ben adete 1 gün kalaya kadar silik çizgi hiç koyulaşmadı ben bu ay macun kullandım belki o etkilemiştir yada test bozuktur şimdi yeni eczaneden test aldım bir de akşama bununla deneyeceğim

Evet aslında macun, bitki çayı benzeri takviyeler hormonları uyarıyor doğrudur ben de son aylarda adete bir iki gün yakin ovulasyon testi yaptığımda hemen beliriyordu. ama hep de adet oldum. o yüzden üzülmemek icin bu ay ovulasyonu gördüm bidaha da bakmadım beklemedeyim. Bide aksama cok su icmeden deneyin belki gebelik habercisi olabilir ve adet gelirse üzülmeyin çünkü hormonlarınız iyi çalışıyor demekki

Evet mantıklı akşama 2 saat su içmeden deneyeceğim

Aynen kalınca koyulasmıs yarn bidaha yap insallah ikisi esit renkte olursa bebise haberci olabilir

Aynen bi de o zaman bak bakalim buraya da yaz merak ettim sizinkini sanki olacak gibi insallah kac gün kaldı adetinize. telefona belirtileri kaydediyorsunuzdur dimi
Bat normalde 29 Haziran fakat geç yumurtladım ben bu ay oyüzden bat 30 Haziran yani 5 gün kaldı bata

Bat normalde 29 Haziran fakat geç yumurtladım ben bu ay oyüzden bat 30 Haziran yani 5 gün kaldı bata
Cok az kalmış hatta eger gebelik varsa su durumda kanında bile ortaya çikma ihtimali olabilir. Ben de 29unda bekliyorum. Senin yumurtlaman hangi gun oldu? ayni durumdayiz galiba inanamiyorum. (ben 15 haziranda yakalamıştım)

Cok az kalmış hatta eger gebelik varsa su durumda kanında bile ortaya çikma ihtimali olabilir. Ben de 29unda bekliyorum. Senin yumurtlaman hangi gun oldu? ayni durumdayiz galiba inanamiyorum. (ben 15 haziranda yakalamıştım)
16 Haziranda da (adetin 17. Günü) pik yakaladım 17 Haziranın(adetin 18. Günü) sabahı yine koyuyken akşamı silikleşti yani pik 16 Haziran ☺☺ Ovulasyon yapıyormusun sen de.
Ben Şimdi evde değilim test aldım saat10 da geçeceğim eve su içmeyi 1 saat önce bıraktım hemen farklı marka ovulasyon ile bakacağım erken gebelik testi de aldım onu da yarın yada cumartesi saban yaparım artık. Pozitifi görürsem bile kana gitmicem nisanda kimyasal yaşadım onu birdaha görüp heveslenip hüsran olsun istemiyorum. Oyüzden bat üstüne 1 hafta geçtikten sonra gideceğim doktora ( tabi sabredebilirsem)

Bayanlar merhaba BAT'a 4 gün var ve yumurtlama tarihinden sonraki 10.gün bugün. Gebelik testi için haftasonunu beklemek istiyorum. Ovülasyon testi ile de gebelik belli oluyor dendiği için denemek istedim. Yorumlayabilir misiniz?

Ay senin ki baya koyu bence bar gebelik benim de yarın 10. Gün ben de yapacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…