- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Ayyy inşllah güzel haberler alırızHic sorma ya var dahagerçi bebisim benimle olsunda beklemeye razıyım o yeterki var olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşllah güzel haberler alırızHic sorma ya var dahagerçi bebisim benimle olsunda beklemeye razıyım o yeterki var olsun
![]()
Aminn cümlemize çok sağol canımCanım çok üzüldüm ben kimyasal yaşadığım da bile yıkılmıştım. Böylesi çok zor rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı sağlıklı evlatlar ile doldursun.
Yok kuzum tekrar yumurtlama olsaydı t c ile aynı yada t den daha koyu olurdu bak benim testimi göndereyim bu 3 gunun sonrasnda tekrar siliklesmeyi gördüm meselaKızlar benim tekrar yumurtlamaymış demek ki silikleştibütün karın ağrılarım belki de ikinci yumurtlamanın yüzündendi
![]()
Adete yakın olduğunda aslinda lh seviyesi, ostrojen hormonu salgılayınca artış görünebilir diye duymustum ne derece doğru bilmiyorumSabah ilk idrarla yaptığım silikti ya demin yine yaptım yine koyu. Dün zaten koyuydu sabah silik oldu şimdi yine koyu anlamadım ben bu işi galiba benim testlerim bozuk
Daha önce hep yapıyordum ben adete 1 gün kalaya kadar silik çizgi hiç koyulaşmadı ben bu ay macun kullandım belki o etkilemiştir yada test bozuktur şimdi yeni eczaneden test aldım bir de akşama bununla deneyeceğimAdete yakın olduğunda aslinda lh seviyesi, ostrojen hormonu salgılayınca artış görünebilir diye duymustum ne derece doğru bilmiyorum
Sen yaptın mı tekrar ovulasyonYok kuzum tekrar yumurtlama olsaydı t c ile aynı yada t den daha koyu olurdu bak benim testimi göndereyim bu 3 gunun sonrasnda tekrar siliklesmeyi gördüm mesela
Evet aslında macun, bitki çayı benzeri takviyeler hormonları uyarıyor doğrudur ben de son aylarda adete bir iki gün yakin ovulasyon testi yaptığımda hemen beliriyordu. ama hep de adet oldum. o yüzden üzülmemek icin bu ay ovulasyonu gördüm bidaha da bakmadım beklemedeyim. Bide aksama cok su icmeden deneyin belki gebelik habercisi olabilir ve adet gelirse üzülmeyin çünkü hormonlarınız iyi çalışıyor demekkiDaha önce hep yapıyordum ben adete 1 gün kalaya kadar silik çizgi hiç koyulaşmadı ben bu ay macun kullandım belki o etkilemiştir yada test bozuktur şimdi yeni eczaneden test aldım bir de akşama bununla deneyeceğim
Yok canım testim olmadığı icin yapamadım başka semte gitmem gerek test icin havada sıcak baya çıkmadmSen yaptın mı tekrar ovulasyon
Evet mantıklı akşama 2 saat su içmeden deneyeceğimEvet aslında macun, bitki çayı benzeri takviyeler hormonları uyarıyor doğrudur ben de son aylarda adete bir iki gün yakin ovulasyon testi yaptığımda hemen beliriyordu. ama hep de adet oldum. o yüzden üzülmemek icin bu ay ovulasyonu gördüm bidaha da bakmadım beklemedeyim. Bide aksama cok su icmeden deneyin belki gebelik habercisi olabilir ve adet gelirse üzülmeyin çünkü hormonlarınız iyi çalışıyor demekki
Aynen kalınca koyulasmıs yarn bidaha yap insallah ikisi esit renkte olursa bebise haberci olabilirSabah ilk idrarla yaptığım silikti ya demin yine yaptım yine koyu. Dün zaten koyuydu sabah silik oldu şimdi yine koyu anlamadım ben bu işi galiba benim testlerim bozuk
İnşlalh öyledir. Yapmaya devam bugün ovulasyonun 9. Günü bir de yarın 10. Gün tam birde ozaman bakmak lazımAynen kalınca koyulasmıs yarn bidaha yap insallah ikisi esit renkte olursa bebise haberci olabilir![]()
Aynen devam et bakalım insallah vardırİnşlalh öyledir. Yapmaya devam bugün ovulasyonun 9. Günü bir de yarın 10. Gün tam birde ozaman bakmak lazım
Aynen bi de o zaman bak bakalim buraya da yaz merak ettim sizinkini sanki olacak gibi insallah kac gün kaldı adetinize. telefona belirtileri kaydediyorsunuzdur dimiEvet mantıklı akşama 2 saat su içmeden deneyeceğim
Bat normalde 29 Haziran fakat geç yumurtladım ben bu ay oyüzden bat 30 Haziran yani 5 gün kaldı bataAynen bi de o zaman bak bakalim buraya da yaz merak ettim sizinkini sanki olacak gibi insallah kac gün kaldı adetinize. telefona belirtileri kaydediyorsunuzdur dimi
Cok az kalmış hatta eger gebelik varsa su durumda kanında bile ortaya çikma ihtimali olabilir. Ben de 29unda bekliyorum. Senin yumurtlaman hangi gun oldu? ayni durumdayiz galiba inanamiyorum. (ben 15 haziranda yakalamıştım)Bat normalde 29 Haziran fakat geç yumurtladım ben bu ay oyüzden bat 30 Haziran yani 5 gün kaldı bata
16 Haziranda da (adetin 17. Günü) pik yakaladım 17 Haziranın(adetin 18. Günü) sabahı yine koyuyken akşamı silikleşti yani pik 16 Haziran ☺☺ Ovulasyon yapıyormusun sen de.Cok az kalmış hatta eger gebelik varsa su durumda kanında bile ortaya çikma ihtimali olabilir. Ben de 29unda bekliyorum. Senin yumurtlaman hangi gun oldu? ayni durumdayiz galiba inanamiyorum. (ben 15 haziranda yakalamıştım)
Ay senin ki baya koyuBayanlar merhabaBAT'a 4 gün var ve yumurtlama tarihinden sonraki 10.gün bugün. Gebelik testi için haftasonunu beklemek istiyorum. Ovülasyon testi ile de gebelik belli oluyor dendiği için denemek istedim. Yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2654490