aslında hamile olabilirmisin acaba. adetin bugunmuydu yarindan itibaren bes gün gelmezse hemen kan testine bence. ama işte vücutta normalde bulunduruyoruz ya LH östrojenimiz sayesinde. adetin ilk günleri kopkoyu çıkar gebelikte de ovulasyonda da üç durumda LH seviyesi koyu çıkabiliyor östrojen aktif olunca doktorlar öyle söylüyor. aslinda o yüzden tavsiye etmiyorlar ama doktor izlemesi dışında yine en guvenilir ovulasyon testleri kesinlikle. Insallah hayirlisiyla hamilesindirBugün yaptığım ovu testim de bu. Şimdi yükleyebildim mobilden girdiğim için olmuyormuş
Farklı bir kanama yaşadım bu ay ya mevsim geçişlerinden bilemedim adet günümden iki gün önce pembe lekelenmem oldu 2 günde geldi normal bilemedim daha tik yok normalde 6/7 gün sürerdi. Bu ay hsg çektirdim belki onun etkisidircanım ne yaptın merak ettim var mı bebiş
İşte ben her zaman şüphelenip ovu testi yaptığım için her ay o yüzden biliyorum o çizgi bende adet dönemimde hiç çıkmaz. Belirtiler var aslında ama en büyük umudum ovu testi bir de gebelik testim sabah baktığımda net pozitif kan vermeye gidicem bugün inşallahaslında hamile olabilirmisin acaba. adetin bugunmuydu yarindan itibaren bes gün gelmezse hemen kan testine bence. ama işte vücutta normalde bulunduruyoruz ya LH östrojenimiz sayesinde. adetin ilk günleri kopkoyu çıkar gebelikte de ovulasyonda da üç durumda LH seviyesi koyu çıkabiliyor östrojen aktif olunca doktorlar öyle söylüyor. aslinda o yüzden tavsiye etmiyorlar ama doktor izlemesi dışında yine en guvenilir ovulasyon testleri kesinlikle. Insallah hayirlisiyla hamilesindirhic halsiz yorgun hissediyormusun tansiyon düşüklüğü ağızda kuruluk falan
Üstüne görme olayını yaşyıyor olabilirsin canımFarklı bir kanama yaşadım bu ay ya mevsim geçişlerinden bilemedim adet günümden iki gün önce pembe lekelenmem oldu 2 günde geldi normal bilemedim daha tik yok normalde 6/7 gün sürerdi. Bu ay hsg çektirdim belki onun etkisidir
hsg çektirdiğim ay ben de 5. Günümde banyo yaptım 2 gün leke leke 2 gün normal oldum 5. Günüme giç birşey gelmedi 7 8 gün olurum normaldeFarklı bir kanama yaşadım bu ay ya mevsim geçişlerinden bilemedim adet günümden iki gün önce pembe lekelenmem oldu 2 günde geldi normal bilemedim daha tik yok normalde 6/7 gün sürerdi. Bu ay hsg çektirdim belki onun etkisidir
Sen de durumlar nasıl kuzum yaklaştı bizim regller de ya dün tam adet olcam artık dedim O kadar ağrım vardı bugün hepsi geçti anlamadımTebrikler canım hamilesin
Canım ah keşkeTebrikler canım hamilesin
Çok yenidir canm sanırm miratechin duyarlılığı fazla bikac gün bekle t c ile ayni koyulukta olunca yada daha koyu olunca kan testi yaptr canım insallah bebisin seninleCanım ah keşkekan testim 1.2 çıktı gerçekten tam sevindim derken bu ne şimdi hiç anlamadım
Hadi canım hayırlı haberlerini alalım insallah çıkmazsa da üzülme bi sonraki ovulasyonuna az kalmış oluyor o yüzden hic stres yasatma vücuduna. Yazmayi unutma bize de haber verİşte ben her zaman şüphelenip ovu testi yaptığım için her ay o yüzden biliyorum o çizgi bende adet dönemimde hiç çıkmaz. Belirtiler var aslında ama en büyük umudum ovu testi bir de gebelik testim sabah baktığımda net pozitif kan vermeye gidicem bugün inşallah
Canım adete kaç gün kala t C den daha koyu olduİşte ben her zaman şüphelenip ovu testi yaptığım için her ay o yüzden biliyorum o çizgi bende adet dönemimde hiç çıkmaz. Belirtiler var aslında ama en büyük umudum ovu testi bir de gebelik testim sabah baktığımda net pozitif kan vermeye gidicem bugün inşallah
Aaaaa şuan şoktayım bunu burda yaşayan ikinci kişisinCanım ah keşkekan testim 1.2 çıktı gerçekten tam sevindim derken bu ne şimdi hiç anlamadım
İnşallah canım teşekkür ederim beklicek artık yapıcak bir şey yokÇok yenidir canm sanırm miratechin duyarlılığı fazla bikac gün bekle t c ile ayni koyulukta olunca yada daha koyu olunca kan testi yaptr canım insallah bebisin seninle
Hiç üzme kendini geç döllenme olabilir. Arkadaşın dediği gibi. Bekle sabırla. Zaten beklemek bizim işimizİnşallah canım teşekkür ederim beklicek artık yapıcak bir şey yok
Tamam canım benim sağolasın sizin de başınızı ağrıttım baya hakkınızı helal edinHadi canım hayırlı haberlerini alalım insallah çıkmazsa da üzülme bi sonraki ovulasyonuna az kalmış oluyor o yüzden hic stres yasatma vücuduna. Yazmayi unutma bize de haber ver
Adetimin ilk gününde canım. Bir gün önce de barizdi ama koyu değildiCanım adete kaç gün kala t C den daha koyu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?