Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Bugün yaptığım ovu testim de bu. Şimdi yükleyebildim mobilden girdiğim için olmuyormuş

Bugün yaptığım ovu testim de bu. Şimdi yükleyebildim mobilden girdiğim için olmuyormuş
aslında hamile olabilirmisin acaba. adetin bugunmuydu yarindan itibaren bes gün gelmezse hemen kan testine bence. ama işte vücutta normalde bulunduruyoruz ya LH östrojenimiz sayesinde. adetin ilk günleri kopkoyu çıkar gebelikte de ovulasyonda da üç durumda LH seviyesi koyu çıkabiliyor östrojen aktif olunca doktorlar öyle söylüyor. aslinda o yüzden tavsiye etmiyorlar ama doktor izlemesi dışında yine en guvenilir ovulasyon testleri kesinlikle. Insallah hayirlisiyla hamilesindir hic halsiz yorgun hissediyormusun tansiyon düşüklüğü ağızda kuruluk falan

Kızlarrr yazamadım kusura bakmayın 3 gün süren bir kanamam oldu yoğunluğu az olarak . Adet günümden iki gün önce pembe lekelenme olarak başladı normal zamandan çok az miktarda normalde 6/7 gün sürüyor 3 günde bitti anlayamadım bu ay bir garip oldu

İşte ben her zaman şüphelenip ovu testi yaptığım için her ay o yüzden biliyorum o çizgi bende adet dönemimde hiç çıkmaz. Belirtiler var aslında ama en büyük umudum ovu testi bir de gebelik testim sabah baktığımda net pozitif kan vermeye gidicem bugün inşallah

Üstüne görme olayını yaşyıyor olabilirsin canım

hsg çektirdiğim ay ben de 5. Günümde banyo yaptım 2 gün leke leke 2 gün normal oldum 5. Günüme giç birşey gelmedi 7 8 gün olurum normalde

Canım ah keşke kan testim 1.2 çıktı gerçekten tam sevindim derken bu ne şimdi hiç anlamadım
Çok yenidir canm sanırm miratechin duyarlılığı fazla bikac gün bekle t c ile ayni koyulukta olunca yada daha koyu olunca kan testi yaptr canım insallah bebisin seninle

Hadi canım hayırlı haberlerini alalım insallah çıkmazsa da üzülme bi sonraki ovulasyonuna az kalmış oluyor o yüzden hic stres yasatma vücuduna. Yazmayi unutma bize de haber ver

Canım adete kaç gün kala t C den daha koyu oldu

Hadi canım hayırlı haberlerini alalım insallah çıkmazsa da üzülme bi sonraki ovulasyonuna az kalmış oluyor o yüzden hic stres yasatma vücuduna. Yazmayi unutma bize de haber ver
Tamam canım benim sağolasın sizin de başınızı ağrıttım baya hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…