- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Hahah ben de iki ay kullanırı. Diye toplu aldım. Bir ayda bitecek neredeyseAyy sorma gittim eczaneye ovulasyonla bakay en azndan diye eczanede yokmuş geri döndüm eve nasil sinir oldum.anlatamam sonuç elimde hic test yok delirmek üzeryim
Aaaaa gebelik testi mi ovulasyon mu gebelik var görünüyoooor10 dakika geçti testin üstünden iyice koyulaştı
Seni etiketlicektm biri konu açmıstı kanda negatf gördü testi baya net pozitf sonra kız 3 gün sonra yine kan verdi ve hamile canım umutsuzluga yer yok sakınAhhhh insallah kızlar ama hiç ümitlenmiyorum ne yazikkiii
Ahh ahh nerde gebelik ovulasyon testiAaaaa gebelik testi mi ovulasyon mu gebelik var görünüyoooor
Olur etiketle okuyayım kuzumSeni etiketlicektm biri konu açmıstı kanda negatf gördü testi baya net pozitf sonra kız 3 gün sonra yine kan verdi ve hamile canım umutsuzluga yer yok sakın
Hmmm gebeliğide mi.simdi yaptınAma. Gebelik ye yaptım onda birşey yok kuzum galiba ikinciye yumurtluyorumkocaman negatif
Ama gebelikte olabilirrr çünkü baya koyu olmuş bence ben öyle hissediyorummAhh ahh nerde gebelik ovulasyon testi2. Yumurtlamam galiba
Evet canım. Hemen bir sonraki idrarda da gebelik yaptım erken gebelik vardı ama ona fazla damlattım onu bozdumHmmm gebeliğide mi.simdi yaptın
Hayr canım 5. Haftada bile o lekelenmen gelebilir ve doktor bebegin yerlestigini söyleyebilir o lekelenmeyi ara ara gorebelirsin gebeligin netlesse bileYa şöyle düşünüyorum yerleşme lekelenmesi olsa yaptığım erken gebelik testi nasıl çift cikti o şekildeÖnce lekelenme sonra pozitif görmek gerekmiyor mu
Ben kimyasal yaşadım doktor diyor ki kimyasal da idrarda asla Çıkmazdı yerleşme olmuyor çünkü diyor ama sonuç kimyasal yani Allah sonunu benzetmesin ama yerleşme olmadan da idrarda çıkabiliyorYa şöyle düşünüyorum yerleşme lekelenmesi olsa yaptığım erken gebelik testi nasıl çift cikti o şekildeÖnce lekelenme sonra pozitif görmek gerekmiyor mu
Yaaa bilmiyordum gerçekten öğrendiğim iyi oldu bakalım kirmizilar gelmez insallahHayr canım 5. Haftada bile o lekelenmen gelebilir ve doktor bebegin yerlestigini söyleyebilir o lekelenmeyi ara ara gorebelirsin gebeligin netlesse bile
Yaaaa en sonunda kafayı yemesek iyi ama gerçektenSen içini ferah tut olcak inanın evrene olumlu mesaj bırakalım
8. Gun daha erken ztn t çizgin tam c den koyu çikamya başlayınca idrarda pozitifi görceksin sabırla beklicez canımEvet canım. Hemen bir sonraki idrarda da gebelik yaptım erken gebelik vardı ama ona fazla damlattım onu bozdumyani gebelik testi negatif ovulasyon testi pik. İlk ovulasyonun 8. Günü bakalım bu ay daha nasıl ilginç şeyler olacak
Senin testin var en azndanBata kadar ovulasyon testleri yetse bari
Yaaa yarın hemen al sende başka eczanedenSenin testin var en azndanya ben napayım
Hic sorma ya var dahaYaaa yarın hemen al sende başka eczaneden28 ine çok var nasıl bekleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?