• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Ya şöyle düşünüyorum yerleşme lekelenmesi olsa yaptığım erken gebelik testi nasıl çift cikti o şekilde 🤦🏻‍♀️ Önce lekelenme sonra pozitif görmek gerekmiyor mu

Hmmm gebeliğide mi.simdi yaptın
Evet canım. Hemen bir sonraki idrarda da gebelik yaptım erken gebelik vardı ama ona fazla damlattım onu bozdum 😂😂😂 yani gebelik testi negatif ovulasyon testi pik. İlk ovulasyonun 8. Günü bakalım bu ay daha nasıl ilginç şeyler olacak 😂

Ya şöyle düşünüyorum yerleşme lekelenmesi olsa yaptığım erken gebelik testi nasıl çift cikti o şekilde 🤦🏻‍♀️ Önce lekelenme sonra pozitif görmek gerekmiyor mu
Hayr canım 5. Haftada bile o lekelenmen gelebilir ve doktor bebegin yerlestigini söyleyebilir o lekelenmeyi ara ara gorebelirsin gebeligin netlesse bile

Ben kimyasal yaşadım doktor diyor ki kimyasal da idrarda asla Çıkmazdı yerleşme olmuyor çünkü diyor ama sonuç kimyasal yani Allah sonunu benzetmesin ama yerleşme olmadan da idrarda çıkabiliyor

Evet canım. Hemen bir sonraki idrarda da gebelik yaptım erken gebelik vardı ama ona fazla damlattım onu bozdum 😂😂😂 yani gebelik testi negatif ovulasyon testi pik. İlk ovulasyonun 8. Günü bakalım bu ay daha nasıl ilginç şeyler olacak 😂
8. Gun daha erken ztn t çizgin tam c den koyu çikamya başlayınca idrarda pozitifi görceksin sabırla beklicez canım🤷🏻‍♀️😂

Back
X