- 26 Nisan 2020
- 158
- 55
- 48
- 30
- Konu Sahibi Merveee000
-
Ovulasyon testiyle gebelik öğrenen var mı arkadaşlar?
Biraz silik gibi çıkmış canım. Bende hem gebelik hem ovülasyon yapmıştım adet günümde. Resmi ekliyorum fikir olsun sana da. Bu arada ne kadar su içmezsen o kadar daha net ve koyu çıkıyor.Arkadaşlar kitfen bir akıl verin fikir yazın meraktan öleceğim . Öncelikle allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun hergün dua ederdim başımdan kürtaj geçtineyse 17 gün önce ovulasyon testim pozitifti ilişkiye girerek değerlendirdik Bugun evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini deneyeyim Dedim ve sonuç fotografta ki gibi lütfen bir bakın gebe olabilirmiyim
Biraz silik gibi çıkmış canım. Bende hem gebelik hem ovülasyon yapmıştım adet günümde. Resmi ekliyorum fikir olsun sana da. Bu arada ne kadar su içmezsen o kadar daha net ve koyu çıkıyor. Eki Görüntüle 2639575
[/QUOT
silik mi çıkmış? Hangisi silik t çizgisi önemli olan değil mi nerdeyse siyaha yakın. C çizgisi testin doğruluğunu kanıtlıyor zaten koyuolması bişey ifade etmezki belli olması yeterli. Bugun tekrar ovulasyon testi yaptım gebelik testim olmadığı için gene böyleydiBiraz silik gibi çıkmış canım. Bende hem gebelik hem ovülasyon yapmıştım adet günümde. Resmi ekliyorum fikir olsun sana da. Bu arada ne kadar su içmezsen o kadar daha net ve koyu çıkıyor. Eki Görüntüle 2639575
Siz yuksek ihtimal hamilesinizArkadaşlar kitfen bir akıl verin fikir yazın meraktan öleceğim . Öncelikle allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun hergün dua ederdim başımdan kürtaj geçtineyse 17 gün önce ovulasyon testim pozitifti ilişkiye girerek değerlendirdik Bugun evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini deneyeyim Dedim ve sonuç fotografta ki gibi lütfen bir bakın gebe olabilirmiyim
Gebelik testi yaparsanız varsa kesin çıkar bende ovulasyon testiyle öğrendim.Arkadaşlar kitfen bir akıl verin fikir yazın meraktan öleceğim . Öncelikle allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun hergün dua ederdim başımdan kürtaj geçtineyse 17 gün önce ovulasyon testim pozitifti ilişkiye girerek değerlendirdik Bugun evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini deneyeyim Dedim ve sonuç fotografta ki gibi lütfen bir bakın gebe olabilirmiyim
Attığım fotograftaki gibimiydi soucunuz acaba? Çünkü çıkma yasağından ötürü gebelik testi almaya çıkamadım yarın yapacağım ama kaç gündür obulasyon testim hep böyle t çizgisi koyu çıkıyor siz nasıl öğrendiniz???Ben de öğrendimm ovulasyonla hamile oldugumu
Attığım fotograftaki gibimiydi soucunuz acaba? Çünkü çıkma yasağından ötürü gebelik testi almaya çıkamadım yarın yapacağım ama kaç gündür obulasyon testim hep böyle t çizgisi koyu çıkıyor siz nasıl öğrendiniz???Gebelik testi yaparsanız varsa kesin çıkar bende ovulasyon testiyle öğrendim.
Benimde koyuydu baya adete 2 gün kala pik yapmıştı hemen genelik testi yaptim ben. İnsallah vardir sizin de Rabbim gonlünüze gore versin.Attığım fotograftaki gibimiydi soucunuz acaba? Çünkü çıkma yasağından ötürü gebelik testi almaya çıkamadım yarın yapacağım ama kaç gündür obulasyon testim hep böyle t çizgisi koyu çıkıyor siz nasıl öğrendiniz???
İnşallah sağolun yarın yapacağım bakalım umarım vardır çok istiyorumBenimde koyuydu baya adete 2 gün kala pik yapmıştı hemen genelik testi yaptim ben. İnsallah vardir sizin de Rabbim gonlünüze gore versin.
Canım eğer 4 5 gündür öyle cıkıyorsa evet hamilesindir ama ilk defa böyle cıktıysa yumurtlamadırAttığım fotograftaki gibimiydi soucunuz acaba? Çünkü çıkma yasağından ötürü gebelik testi almaya çıkamadım yarın yapacağım ama kaç gündür obulasyon testim hep böyle t çizgisi koyu çıkıyor siz nasıl öğrendiniz???
Yok vallahi 4 gündür kopkoyu t çizgisiCanım eğer 4 5 gündür öyle cıkıyorsa evet hamilesindir ama ilk defa böyle cıktıysa yumurtlamadır
Bende mi bir sıkıntı var anlamadım farklı birşeye mi yormalıyım acabaCanım eğer 4 5 gündür öyle cıkıyorsa evet hamilesindir ama ilk defa böyle cıktıysa yumurtlamadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?