Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben varım,adetten bir gün önce yapmıştim t çizgisi oldukça koyuydu ihtimal vermemiştim yine de ama gebeymisim
Yani adete yakın t çizgisi köyü çıkarsa gebelik gösteriyor olabilir

Arkadaşlar kitfen bir akıl verin fikir yazın meraktan öleceğim . Öncelikle allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun hergün dua ederdim başımdan kürtaj geçti neyse 17 gün önce ovulasyon testim pozitifti ilişkiye girerek değerlendirdik Bugun evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini deneyeyim Dedim ve sonuç fotografta ki gibi lütfen bir bakın gebe olabilirmiyim

Eklentiler

• 9565BC56-8D9D-4FC4-8F53-E44C9C0D1CD3.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 663
Biraz silik gibi çıkmış canım. Bende hem gebelik hem ovülasyon yapmıştım adet günümde. Resmi ekliyorum fikir olsun sana da. Bu arada ne kadar su içmezsen o kadar daha net ve koyu çıkıyor.

Siz yuksek ihtimal hamilesiniz

Gebelik testi yaparsanız varsa kesin çıkar bende ovulasyon testiyle öğrendim.

Ben de öğrendimm ovulasyonla hamile oldugumu
Attığım fotograftaki gibimiydi soucunuz acaba? Çünkü çıkma yasağından ötürü gebelik testi almaya çıkamadım yarın yapacağım ama kaç gündür obulasyon testim hep böyle t çizgisi koyu çıkıyor siz nasıl öğrendiniz???

Gebelik testi yaparsanız varsa kesin çıkar bende ovulasyon testiyle öğrendim.
Attığım fotograftaki gibimiydi soucunuz acaba? Çünkü çıkma yasağından ötürü gebelik testi almaya çıkamadım yarın yapacağım ama kaç gündür obulasyon testim hep böyle t çizgisi koyu çıkıyor siz nasıl öğrendiniz???

Benimde koyuydu baya adete 2 gün kala pik yapmıştı hemen genelik testi yaptim ben. İnsallah vardir sizin de Rabbim gonlünüze gore versin.

Benimde koyuydu baya adete 2 gün kala pik yapmıştı hemen genelik testi yaptim ben. İnsallah vardir sizin de Rabbim gonlünüze gore versin.
İnşallah sağolun yarın yapacağım bakalım umarım vardır çok istiyorum

Canım eğer 4 5 gündür öyle cıkıyorsa evet hamilesindir ama ilk defa böyle cıktıysa yumurtlamadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…