Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilesin canım❤ hayırlı olsunn
İnanmak istemedim ama galiba hamileyim çok şükür allahım lütfen duanızı eksik etmeyin dualarım kabul oldu bu seferde ilki Gibi düşmesin rabbim lütfen allah hepimize nasp etsin kızlar

İnanmak istemedim ama galiba hamileyim çok şükür allahım lütfen duanızı eksik etmeyin dualarım kabul oldu bu seferde ilki Gibi düşmesin rabbim lütfen allah hepimize nasp etsin kızlar
Aaa kuzum düşmeyi at aklndan bi daha anma bile minnoşunla mutlu şeyler düsün

Kızlar benimde böyle çıkıyor ama çok koyu değil. Yumurtlamadan önce silikti ama şimdi hep pembe gebelik testi yaptım 3 gün önce negatifti. Adetime 4 gün kaldı

Eklentiler

• 20200526_131950.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 295
Kızlar benimde böyle çıkıyor ama çok koyu değil. Yumurtlamadan önce silikti ama şimdi hep pembe gebelik testi yaptım 3 gün önce negatifti. Adetime 4 gün kaldı
Bildiğim kadarıyla bu normal görünüyor çünkü vucudumuzda az miktar da lh mevcut yumurtlama dönemlerinde arttığı için daha da koyulaşıyor diyeceğim o ki bu sonuç normal gündelik sonuç

Bildiğim kadarıyla bu normal görünüyor çünkü vucudumuzda az miktar da lh mevcut yumurtlama dönemlerinde arttığı için daha da koyulaşıyor diyeceğim o ki bu sonuç normal gündelik sonuç
Evet bunu duymak ve umutlanmamaya ihtiyacım var çünkü hasta olacak gibi karnım ağrıyo. Halbuki yumurtlama öncesi,gününü ve sonrasını değerlendirdik demek ki rabbim nasip etmeyecek bu ayda. 4 Ay olacak haftaya doktora gitmeliyim bunun için

123bltn evet canım ben de bunu diyecektim. Benimki de seninki gibi çıkıyordu hiç yumurtlama öncesi gibi silik çıkmıyordu. Ben de biraz umitlendim ama bence de normal bir durum. Bat a 5 günüm var hiçbir belirtim olmamasına rağmen bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bence bu ovulasyon bizi boş boşuna umitlendiriyor. Erken gebelik alıp ondan yapmak lazım bat tan önce öğrenebilmek için

Erken gebelik testi yok elimde benimde. Ama ne bileyim insan ümitleniyo gerçekten. Geçen 3 ayda yumurtlama gününü falan takip etmedik ve çok fazla ilişki olmadı ama bu ay hem takip ettik hem pik noktasını gördük hem de iki güne bir ilişki oldu. Bu Ay da nasip olamayacak galiba sağ tarafta karnım ağrıyor şimdi de. Peki doktora gitmeli miyim kızlar

1 yıldan önce bakmıyorlar sanırım. Yine de bir araştır istersen.

1 yıldan önce bakmıyorlar sanırım. Yine de bir araştır istersen.
Yaaa evet baktım ama ne bileyim insan korkuyor işte. Bi doğum yaptım 3.5 yaşında oğlum var hatta o ilk denemede oldu ama işte bir imtihan daha verecek rabbim bakalım

Kesin hamilelik demek için üst ust 5 6 gün ovulasyonun koyulasmasj lazım bende öyle öğrendim 6 gün yaptım giderek koyulasti hatta HCG testi dha silik çıktı ama hamileydim maalesef dış gebelik ti ama bir an önce öğren geç kalma derim normal gebelik mi degilmi varmı yokmu öğren

Adet oldum ben zaten

Ayyy çok sevindim allah kucağına sağlıkla aldırsın inşallah olumludur benimkide çok istiyorum umut oldun teşekkürrler
Bu da benm adet olmsm gereken yani bu sabah yaptığım test sence vr mı

Eklentiler

• 7C13C08D-D307-485B-89F2-16C8C608DCBF.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 172
Bu da benm adet olmsm gereken yani bu sabah yaptığım test sence vr mı

Eklentiler

• AB60D6D4-BD7B-4F86-AD45-85F47523C584.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…