Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
böyle öğrenen çok insan var inşallah hamilesindir baya koyu çünkü
İnşallah çok istiyorum 4 gündür böyle koyu birkez daha hayal kırıklığı olmasın nolur başka bir açıklaması olabilir mi acaba koyuluğun

İnşallah çok istiyorum 4 gündür böyle koyu birkez daha hayal kırıklığı olmasın nolur başka bir açıklaması olabilir mi acaba koyuluğun
bence iyi düşünelim iyi olsun hep böyle çıksaydı lh yüksekliğinden olablr ama düşük yada yğksek çokda bi zorluğu yok ama 4 gündür böyleyse pik de olamaz 3 günden gazla olablrde ama düşük ihtimal inşallah hayırlsıı olut gebesindir yarın yaparsan bizimlede paylaş canım

İnşallah olumludur sabah yapıcam ve paykaşacağım kader dostlarım

Ayyy çok sevindim allah kucağına sağlıkla aldırsın inşallah olumludur benimkide çok istiyorum umut oldun teşekkürrler
İns seninkide öyle sonuclanır örnek olsun diye gebelik testlerimle beraber ovulasyon testlerimi atyorm

Eklentiler

• 20200331_232841.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 391
İns seninkide öyle sonuclanır örnek olsun diye gebelik testlerimle beraber ovulasyon testlerimi atyorm
Teşekkürler Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz siz kaç gün sonra t koyuşaşmaya başladı tekrardan

1 hafta sonra koyulasmaya basladı yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim
Oh ohh çok sevindim inşallah yarın hayırlı bir haberle gelirim dua edin lütfen hamilesiniz allah duanızı kabul eder çok istiyorum İsteyen bekleyen herkese nasip etsin

Muhtemelen gebelik var canım yarın bir gebelik testi yaparsın maşallah çok koyu

Oh ohh çok sevindim inşallah yarın hayırlı bir haberle gelirim dua edin lütfen hamilesiniz allah duanızı kabul eder çok istiyorum İsteyen bekleyen herkese nasip etsin
İnsallah canım güzel haber alırsın dua edicem sizde bana edin lütfen ağır bir hamilelik geçiriyorum mide yanması kusma mide kazıntısı geçsin artık

İnsallah canım güzel haber alırsın dua edicem sizde bana edin lütfen ağır bir hamilelik geçiriyorum mide yanması kusma mide kazıntısı geçsin artık
Tüm güzel dualarım sana ve senin durumundakilere olsun iyi bir bebeğin olsunda mide yanması yanına kalsın lütfen duanı eksik etme çok istiyorum çok merak ediyorum

Arkadaş silik çıkmış demiş ama daha ne kadar koyu olabilir ki :) bence var gibi. 17 gün geçmiş üzerinden bence gebelik testi yapabilirsin artık

Kızlar hamileyim galibaaaa

Eklentiler

• image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 354
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…