- Konu Sahibi Merveee000
İnanmak istemedim ama galiba hamileyim çok şükür allahım lütfen duanızı eksik etmeyin dualarım kabul oldu bu seferde ilki Gibi düşmesin rabbim lütfenHamilesin canım❤ hayırlı olsunn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanmak istemedim ama galiba hamileyim çok şükür allahım lütfen duanızı eksik etmeyin dualarım kabul oldu bu seferde ilki Gibi düşmesin rabbim lütfenHamilesin canım❤ hayırlı olsunn![]()
Aaa kuzum düşmeyi at aklndan bi daha anma bile minnoşunla mutlu şeyler düsünİnanmak istemedim ama galiba hamileyim çok şükür allahım lütfen duanızı eksik etmeyin dualarım kabul oldu bu seferde ilki Gibi düşmesin rabbim lütfenallah hepimize nasp etsin kızlar
![]()
İnşallah allahım inşallahhhAaa kuzum düşmeyi at aklndan bi daha anma bile minnoşunla mutlu şeyler düsün![]()
Bildiğim kadarıyla bu normal görünüyor çünkü vucudumuzda az miktar da lh mevcut yumurtlama dönemlerinde arttığı için daha da koyulaşıyor diyeceğim o ki bu sonuç normal gündelik sonuçKızlar benimde böyle çıkıyor ama çok koyu değil. Yumurtlamadan önce silikti ama şimdi hep pembe gebelik testi yaptım 3 gün önce negatifti. Adetime 4 gün kaldı
Canım böyle cıkması normal vcudunda her zaman olan oran cıkıyorKızlar benimde böyle çıkıyor ama çok koyu değil. Yumurtlamadan önce silikti ama şimdi hep pembe gebelik testi yaptım 3 gün önce negatifti. Adetime 4 gün kaldı
Evet bunu duymak ve umutlanmamaya ihtiyacım var çünkü hasta olacak gibi karnım ağrıyo. Halbuki yumurtlama öncesi,gününü ve sonrasını değerlendirdik demek ki rabbim nasip etmeyecek bu ayda. 4 Ay olacak haftaya doktora gitmeliyim bunun içinBildiğim kadarıyla bu normal görünüyor çünkü vucudumuzda az miktar da lh mevcut yumurtlama dönemlerinde arttığı için daha da koyulaşıyor diyeceğim o ki bu sonuç normal gündelik sonuç
Evet bunu duymak ve umutlanmamaya ihtiyacım var çünkü hasta olacak gibi karnım ağrıyo. Halbuki yumurtlama öncesi,gününü ve sonrasını değerlendirdik demek ki rabbim nasip etmeyecek bu ayda. 4 Ay olacak haftaya doktora gitmeliyim bunun için
Bildiğim kadarıyla bu normal görünüyor çünkü vucudumuzda az miktar da lh mevcut yumurtlama dönemlerinde arttığı için daha da koyulaşıyor diyeceğim o ki bu sonuç normal gündelik sonuç
Erken gebelik testi yok elimde benimde. Ama ne bileyim insan ümitleniyo gerçekten. Geçen 3 ayda yumurtlama gününü falan takip etmedik ve çok fazla ilişki olmadı ama bu ay hem takip ettik hem pik noktasını gördük hem de iki güne bir ilişki oldu. Bu Ay da nasip olamayacak galiba sağ tarafta karnım ağrıyor şimdi de. Peki doktora gitmeli miyim kızlar123bltn evet canım ben de bunu diyecektim. Benimki de seninki gibi çıkıyordu hiç yumurtlama öncesi gibi silik çıkmıyordu. Ben de biraz umitlendim ama bence de normal bir durum. Bat a 5 günüm var hiçbir belirtim olmamasına rağmen bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bence bu ovulasyon bizi boş boşuna umitlendiriyor. Erken gebelik alıp ondan yapmak lazım bat tan önce öğrenebilmek için
1 yıldan önce bakmıyorlar sanırım. Yine de bir araştır istersen.Erken gebelik testi yok elimde benimde. Ama ne bileyim insan ümitleniyo gerçekten. Geçen 3 ayda yumurtlama gününü falan takip etmedik ve çok fazla ilişki olmadı ama bu ay hem takip ettik hem pik noktasını gördük hem de iki güne bir ilişki oldu. Bu Ay da nasip olamayacak galiba sağ tarafta karnım ağrıyor şimdi de. Peki doktora gitmeli miyim kızlar
Yaaa evet baktım ama ne bileyim insan korkuyor işte. Bi doğum yaptım 3.5 yaşında oğlum var hatta o ilk denemede oldu ama işte bir imtihan daha verecek rabbim bakalım1 yıldan önce bakmıyorlar sanırım. Yine de bir araştır istersen.
Adet oldum ben zatenKesin hamilelik demek için üst ust 5 6 gün ovulasyonun koyulasmasj lazım bende öyle öğrendim 6 gün yaptım giderek koyulasti hatta HCG testi dha silik çıktı ama hamileydim maalesef dış gebelik ti amabir an önce öğren geç kalma derim normal gebelik mi degilmi varmı yokmu öğren
Bu da benm adet olmsm gereken yani bu sabah yaptığım test sence vr mıAyyy çok sevindimallah kucağına sağlıkla aldırsın inşallah olumludur benimkide çok istiyorum umut oldun teşekkürrler
Canım eğer gebelik anlamında soruyorsan gebelik oldugunda t cizgisi pik gibi oluyor bende öyle olmustuBu da benm adet olmsm gereken yani bu sabah yaptığım test sence vr mı
Anladım gebelik yok yaniCanım eğer gebelik anlamında soruyorsan gebelik oldugunda t cizgisi pik gibi oluyor bende öyle olmustu
Anladm gebelk yok demek mi yaniCanım eğer gebelik anlamında soruyorsan gebelik oldugunda t cizgisi pik gibi oluyor bende öyle olmustu
Gebelik testi yapabilrsen yap canım ama benim ovulasyonda t cizgisi kopkoyuydu hamileykrnAnladm gebelk yok demek mi yani
Evde testm kalmadı malesefGebelik testi yapabilrsen yap canım ama benim ovulasyonda t cizgisi kopkoyuydu hamileykrn