- Konu Sahibi Merveee000
böyle öğrenen çok insan var inşallah hamilesindir baya koyu çünküYok vallahi 4 gündür kopkoyu t çizgisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle öğrenen çok insan var inşallah hamilesindir baya koyu çünküYok vallahi 4 gündür kopkoyu t çizgisi
O zaman hamilesindir canım kesin bugn yaptıgın test nasıl cıktıBende mi bir sıkıntı var anlamadım farklı birşeye mi yormalıyım acaba
Aynı şekilde çok koyu aklıma kötü şeyler gelmiyor değil başka bir şey olabilir mi acabaO zaman hamilesindir canım kesin bugn yaptıgın test nasıl cıktı
İnşallah çok istiyorum 4 gündür böyle koyu birkez daha hayal kırıklığı olmasın nolur başka bir açıklaması olabilir mi acaba koyuluğunböyle öğrenen çok insan var inşallah hamilesindir baya koyu çünkü
Benimde öyle cıkıyordu günlerce örnek olarak testimi attımAynı şekilde çok koyu aklıma kötü şeyler gelmiyor değil başka bir şey olabilir mi acaba
bence iyi düşünelim iyi olsun hep böyle çıksaydı lh yüksekliğinden olablr ama düşük yada yğksek çokda bi zorluğu yok ama 4 gündür böyleyse pik de olamaz 3 günden gazla olablrde ama düşük ihtimal inşallah hayırlsıı olut gebesindir yarın yaparsan bizimlede paylaş canımİnşallah çok istiyorum 4 gündür böyle koyu birkez daha hayal kırıklığı olmasın nolur başka bir açıklaması olabilir mi acaba koyuluğun
Bunlar ovulasyon testleriniz mi? Sonra ne oldu hamilemisinizBenimde öyle cıkıyordu günlerce örnek olarak testimi attım
İnşallah olumludur sabah yapıcam ve paykaşacağım kader dostlarımbence iyi düşünelim iyi olsun hep böyle çıksaydı lh yüksekliğinden olablr ama düşük yada yğksek çokda bi zorluğu yok ama 4 gündür böyleyse pik de olamaz 3 günden gazla olablrde ama düşük ihtimal inşallah hayırlsıı olut gebesindir yarın yaparsan bizimlede paylaş canım
Evet hamileyim canım ovulaston testlerimBunlar ovulasyon testleriniz mi? Sonra ne oldu hamilemisiniz
Ayyy çok sevindimEvet hamileyim canım ovulaston testlerim
İns seninkide öyle sonuclanır örnek olsun diye gebelik testlerimle beraber ovulasyon testlerimi atyormAyyy çok sevindimallah kucağına sağlıkla aldırsın inşallah olumludur benimkide çok istiyorum umut oldun teşekkürrler
Teşekkürlerİns seninkide öyle sonuclanır örnek olsun diye gebelik testlerimle beraber ovulasyon testlerimi atyorm
1 hafta sonra koyulasmaya basladı yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendimTeşekkürlerYumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz siz kaç gün sonra t koyuşaşmaya başladı tekrardan
Oh ohh çok sevindim inşallah yarın hayırlı bir haberle gelirim dua edin lütfen hamilesiniz allah duanızı kabul eder çok istiyorum1 hafta sonra koyulasmaya basladı yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim![]()
Muhtemelen gebelik var canım yarın bir gebelik testi yaparsın maşallah çok koyuArkadaşlar kitfen bir akıl verin fikir yazın meraktan öleceğim . Öncelikle allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun hergün dua ederdim başımdan kürtaj geçtineyse 17 gün önce ovulasyon testim pozitifti ilişkiye girerek değerlendirdik Bugun evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini deneyeyim Dedim ve sonuç fotografta ki gibi lütfen bir bakın gebe olabilirmiyim
İnsallah canım güzel haber alırsın dua edicem sizde bana edin lütfen ağır bir hamilelik geçiriyorum mide yanması kusma mide kazıntısı geçsin artıkOh ohh çok sevindim inşallah yarın hayırlı bir haberle gelirim dua edin lütfen hamilesiniz allah duanızı kabul eder çok istiyorumİsteyen bekleyen herkese nasip etsin
Tüm güzel dualarım sana ve senin durumundakilere olsun iyi bir bebeğin olsunda mide yanması yanına kalsın lütfen duanı eksik etme çok istiyorum çok merak ediyorumİnsallah canım güzel haber alırsın dua edicem sizde bana edin lütfen ağır bir hamilelik geçiriyorum mide yanması kusma mide kazıntısı geçsin artık![]()
Arkadaş silik çıkmış demiş ama daha ne kadar koyu olabilir ki :) bence var gibi. 17 gün geçmiş üzerinden bence gebelik testi yapabilirsin artıkArkadaşlar kitfen bir akıl verin fikir yazın meraktan öleceğim . Öncelikle allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun hergün dua ederdim başımdan kürtaj geçtineyse 17 gün önce ovulasyon testim pozitifti ilişkiye girerek değerlendirdik Bugun evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini deneyeyim Dedim ve sonuç fotografta ki gibi lütfen bir bakın gebe olabilirmiyim
Hamilesin canım❤ hayırlı olsunnKızlar hamileyim galibaaaa