Ovulasyon testi ile gebelik anlayan??

öyle ögrenmek imkansiz siz ne diyorsunuz ya ben simdi dün yaptim iki cizgiydi bugun yaptim az cizgi dünmü hamileydim bugunmu yaa bir hevesle sormus ilk önce arastirin ögrenen olmus yok yaaa yalan söylemisler ozaman hamilelik testi almak cokmu zor

öyle ögrenmek imkansiz siz ne diyorsunuz ya ben simdi dün yaptim iki cizgiydi bugun yaptim az cizgi dünmü hamileydim bugunmu yaa bir hevesle sormus ilk önce arastirin ögrenen olmus yok yaaa yalan söylemisler ozaman hamilelik testi almak cokmu zor

Bir yandan haklisin dediklerinde ama uslubun yanlis bence bende simdi okudum dediklerini
Mesela ben hamileyim ve ovulasyon testi pik gibi kirmizi cizgi cikiyor ama hamile oldugumu bilmesem aaa ben hamileyim evet diye kesin konusamam
Kadinlar kulubunde o kadar cok konu var ki ovulasyon testiyle ogrenen hepimizin aklina elimde gebelik testi yok bende denesem suphem var aynisi cikar mi diye dusuyor iste

Tmm

Helal böyle dusuncesiz insanlar olduğu sürece daha çok kalp kırılır insanlar hevesle bakıp ufacık şeylerden biseyler kapmaya çalışıyorlar bu tarz insanlar da insanları kaskatı kalplere itiyorlar

Helal böyle dusuncesiz insanlar olduğu sürece daha çok kalp kırılır insanlar hevesle bakıp ufacık şeylerden biseyler kapmaya çalışıyorlar bu tarz insanlar da insanları kaskatı kalplere itiyorlar
Hak ettigini almis bu usluba tek ayak cezasi cok iyi olmus ve kendisi de anne olmayi isteyen biriyken gercekten boylelerine uzuluyorum
Kendi uzuntu ve mutsuzluklarini baskalarina yansitip enerji dusurmekte ustlerine yok

Verdiğiniz bilgi yanlış demiyorum ! Ovu testi 100 de 100 kesin hamilelik belli ederde demiyorum algıda seçicilik yapmayın cahilliğinizi uslubunuza bağladım ! Kimilerinde öyle denk gelip hamilelkte olmuş olabilir ben o kısımla ilgilenmiyorum bende okudum gebelik öğrenen dedim en azından öyle paylaşım yapmışlardı denemediğim için bilemem kadında benim gibi görüp okumuş olabilir denediği için de hevesle sormuş burada, cahilsiniz diye saçma sapan bir tavırla yazmanıza sitem ettim umarım algılayabilirsiniz yazdığımı !

Boşverin üzülmeyin siz , inşallah Rabbim yakım zamanda gebelik nasip eder hayırlısıyla huzurla sağlıkla

Hak ettigini almis bu usluba tek ayak cezasi cok iyi olmus ve kendisi de anne olmayi isteyen biriyken gercekten boylelerine uzuluyorum
Kendi uzuntu ve mutsuzluklarini baskalarina yansitip enerji dusurmekte ustlerine yok
Evett kesinlikle katılıyorum çok üzücü çünkü yazdigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…