- 5 Haziran 2024
- 38
- 29
- 30
-
- Konu Sahibi nisanurs98
öyle ögrenmek imkansiz siz ne diyorsunuz ya ben simdi dün yaptim iki cizgiydi bugun yaptim az cizgi dünmü hamileydim bugunmu yaa bir hevesle sormus ilk önce arastirin ögrenen olmus yok yaaa yalan söylemisler ozaman hamilelik testi almak cokmu zorÜsluba bakılırsa siz daha çok öyle gibi duruyorsunuz, yau he he diye de sonradan cevap yazmışsınız insanları kırmaya ne çok meyillisiniz cahilsiniz nedir bende gördüm bir kaç tane o şekilde gebelik öğrenen, hanımefendi de hevesle sormuş cahilsiniz diye etiketlemek ne saçma !
öyle ögrenmek imkansiz siz ne diyorsunuz ya ben simdi dün yaptim iki cizgiydi bugun yaptim az cizgi dünmü hamileydim bugunmu yaa bir hevesle sormus ilk önce arastirin ögrenen olmus yok yaaa yalan söylemisler ozaman hamilelik testi almak cokmu zorÜsluba bakılırsa siz daha çok öyle gibi duruyorsunuz, yau he he diye de sonradan cevap yazmışsınız insanları kırmaya ne çok meyillisiniz cahilsiniz nedir bende gördüm bir kaç tane o şekilde gebelik öğrenen, hanımefendi de hevesle sormuş cahilsiniz diye etiketlemek ne saçma !
Bir yandan haklisin dediklerinde ama uslubun yanlis bence bende simdi okudum dedikleriniöyle ögrenmek imkansiz siz ne diyorsunuz ya ben simdi dün yaptim iki cizgiydi bugun yaptim az cizgi dünmü hamileydim bugunmu yaa bir hevesle sormus ilk önce arastirin ögrenen olmus yok yaaa yalan söylemisler ozaman hamilelik testi almak cokmu zor
TmmBir yandan haklisin dediklerinde ama uslubun yanlis bence bende simdi okudum dediklerini
Mesela ben hamileyim ve ovulasyon testi pik gibi kirmizi cizgi cikiyor ama hamile oldugumu bilmesem aaa ben hamileyim evet diye kesin konusamam
Kadinlar kulubunde o kadar cok konu var ki ovulasyon testiyle ogrenen hepimizin aklina elimde gebelik testi yok bende denesem suphem var aynisi cikar mi diye dusuyor iste
Helal böyle dusuncesiz insanlar olduğu sürece daha çok kalp kırılır insanlar hevesle bakıp ufacık şeylerden biseyler kapmaya çalışıyorlar bu tarz insanlar da insanları kaskatı kalplere itiyorlarÜsluba bakılırsa siz daha çok öyle gibi duruyorsunuz, yau he he diye de sonradan cevap yazmışsınız insanları kırmaya ne çok meyillisiniz cahilsiniz nedir bende gördüm bir kaç tane o şekilde gebelik öğrenen, hanımefendi de hevesle sormuş cahilsiniz diye etiketlemek ne saçma !
Hak ettigini almis bu usluba tek ayak cezasi cok iyi olmus ve kendisi de anne olmayi isteyen biriyken gercekten boylelerine uzuluyorumHelal böyle dusuncesiz insanlar olduğu sürece daha çok kalp kırılır insanlar hevesle bakıp ufacık şeylerden biseyler kapmaya çalışıyorlar bu tarz insanlar da insanları kaskatı kalplere itiyorlar
Verdiğiniz bilgi yanlış demiyorum ! Ovu testi 100 de 100 kesin hamilelik belli ederde demiyorum algıda seçicilik yapmayın cahilliğinizi uslubunuza bağladım ! Kimilerinde öyle denk gelip hamilelkte olmuş olabilir ben o kısımla ilgilenmiyorum bende okudum gebelik öğrenen dedim en azından öyle paylaşım yapmışlardı denemediğim için bilemem kadında benim gibi görüp okumuş olabilir denediği için de hevesle sormuş burada, cahilsiniz diye saçma sapan bir tavırla yazmanıza sitem ettim umarım algılayabilirsiniz yazdığımı !öyle ögrenmek imkansiz siz ne diyorsunuz ya ben simdi dün yaptim iki cizgiydi bugun yaptim az cizgi dünmü hamileydim bugunmu yaa bir hevesle sormus ilk önce arastirin ögrenen olmus yok yaaa yalan söylemisler ozaman hamilelik testi almak cokmu zor
Boşverin üzülmeyin siz , inşallah Rabbim yakım zamanda gebelik nasip eder hayırlısıyla huzurla sağlıklaHelal böyle dusuncesiz insanlar olduğu sürece daha çok kalp kırılır insanlar hevesle bakıp ufacık şeylerden biseyler kapmaya çalışıyorlar bu tarz insanlar da insanları kaskatı kalplere itiyorlar
Evett kesinlikle katılıyorum çok üzücü çünkü yazdigiHak ettigini almis bu usluba tek ayak cezasi cok iyi olmus ve kendisi de anne olmayi isteyen biriyken gercekten boylelerine uzuluyorum
Kendi uzuntu ve mutsuzluklarini baskalarina yansitip enerji dusurmekte ustlerine yok
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBoşverin üzülmeyin siz , inşallah Rabbim yakım zamanda gebelik nasip eder hayırlısıyla huzurla sağlıkla
Daha da kırmızı olması gerek zaten vücudumuzda olan bişey lh hormonu o yüzden öyle çıkıyor olabilir ama yine de adete bir iki gün kala bile koyulaşanlar öğreniyorlar böylece ilerleyen günlerde koyulaşmasi gerekAdete 4 gün falan var böyle cikti
Tamam teşekkür ederimDaha da kırmızı olması gerek zaten vücudumuzda olan bişey lh hormonu o yüzden öyle çıkıyor olabilir ama yine de adete bir iki gün kala bile koyulaşanlar öğreniyorlar böylece ilerleyen günlerde koyulaşmasi gerek