Ovulasyon testi ile gebelik anlayan??

Herkese iyi akşamlar kızlar 3 gündür ovu testi yapıyorum reglim bittikten 1 gün sonra başladım bugün yaptığım testi az idrarla yaptım onun dışında aynı saatte yapıyorum. Testleri yorumlayabilir misiniz kaç güne pik olur sizce yardımcı olursanız sevinirim tecrübesizim

Eklentiler

• IMG_1407.jpeg
    177,6 KB · Görüntüleme: 4
Az kalmış gibi aynı saatte yapın

Merhaba bende ovülasyon testi yaptım Ekim ayında ve ovülasyon ile öğrendim hamile olduğumu zaten belirtilerden de anlıyordum şimdi 5+4 haftalik hamileyim inşallah dileyen isteyen herkese nasip olur

Merhaba bende ovülasyon testi yaptım Ekim ayında ve ovülasyon ile öğrendim hamile olduğumu zaten belirtilerden de anlıyordum şimdi 5+4 haftalik hamileyim inşallah dileyen isteyen herkese nasip olur
Amin inşallah nasıl çıkmıştı testiniz peki benimki biraz silik çıktı atiyim bakın isterseniz

Adete 4 gün falan var böyle cikti

Eklentiler

• 1000020412.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…