- 1 Eylül 2023
- 1.735
- 477
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Son hali bu şekilde silik mi gene de sizceT çizgisiyle C aynı koyulukta oluyor bazı hamilelerde. Pikmiş gibi yani. Bu şekilde olması normal, herhangi bi belirti değil maalesef
Evet canım silik buOvulasyon testinin son hali bu silik mi gebe de sizce
Tamam teşekkür ederimEvet canım silik bu
Kuzum pik gibi olması lazım, silik maalesef. Sen sal ovülasyonları :))Son hali bu şekilde silik mi gene de sizce
Tamam teşekkür ederim ilk defa yaptığım için merak ettimKuzum pik gibi olması lazım, silik maalesef. Sen sal ovülasyonları :))
Az kalmış gibi aynı saatte yapınHerkese iyi akşamlar kızlar 3 gündür ovu testi yapıyorum reglim bittikten 1 gün sonra başladım bugün yaptığım testi az idrarla yaptım onun dışında aynı saatte yapıyorum. Testleri yorumlayabilir misiniz kaç güne pik olur sizce yardımcı olursanız sevinirim tecrübesizim
Amin inşallah nasıl çıkmıştı testiniz peki benimki biraz silik çıktı atiyim bakın istersenizMerhaba bende ovülasyon testi yaptım Ekim ayında ve ovülasyon ile öğrendim hamile olduğumu zaten belirtilerden de anlıyordum şimdi 5+4 haftalik hamileyiminşallah dileyen isteyen herkese nasip olur
Adete 4 gün falan var böyle ciktiMerhaba bende ovülasyon testi yaptım Ekim ayında ve ovülasyon ile öğrendim hamile olduğumu zaten belirtilerden de anlıyordum şimdi 5+4 haftalik hamileyiminşallah dileyen isteyen herkese nasip olur
Anladım benimki degil o zamanİki cizgi de kirmizi olmali canim pik gibi dusun silik olmamasi gerek
Yok canim degilAnladım benimki degil o zaman