- 1 Eylül 2023
- 1.730
- 476
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Silik canım bu baya koyu çıkması lazım ama daha gününe var yumurtlamanın kaçıncı günü bugün?Kızlar merhaba adetime en fazla 3-4 gün var son adet tarihim 22 Ekim bugün öyle gelişigüzel ovulasyon testi yaptım bir gebe günlüğü markası bu şekilde çıktı , bu test ile de anlaşılıyormus sanırım hamilelik bu şekilde çıktı
Bir gebe günlüğünde tam net çizgi çıkmıyor ki yumurtlama gününde bile yapsan 11.gun yumurtlamadan sonra bir resim daha koydum bakar mısınSilik canım bu baya koyu çıkması lazım ama daha gününe var yumurtlamanın kaçıncı günü bugün?
Bir gebe günlüğü testinde aynı koyulukta çıkmıyor ki tuhaf bir test anlamadım bir resim daha koydum bakar mısın son hali buT çizgisiyle C aynı koyulukta oluyor bazı hamilelerde. Pikmiş gibi yani. Bu şekilde olması normal, herhangi bi belirti değil maalesef
Ozaman değiştir ovalüsyonu babyfast öneririmBir gebe günlüğünde tam net çizgi çıkmıyor ki yumurtlama gününde bile yapsan 11.gun yumurtlamadan sonra bir resim daha koydum bakar mısın
Normal dediğim gibi böyle görünmesi, pike yakın bile değil tam koyuluk olmasa dahiBir gebe günlüğü testinde aynı koyulukta çıkmıyor ki tuhaf bir test anlamadım bir resim daha koydum bakar mısın son hali bu
Canım bu koyu değil bide bu şekilde anlaşılmaz hemen hemen aynı koyulukta olmalıBir gebe günlüğünde tam net çizgi çıkmıyor ki yumurtlama gününde bile yapsan 11.gun yumurtlamadan sonra bir resim daha koydum bakar mısın
Tamam canım adeti beklerim bidaha yapmam ya o strese sokmucam kendimi varken yaptım işteOzaman değiştir ovalüsyonu babyfast öneririm
Ben yumurtlama takibi hiç yapmaidm açıkçası fertility jelin yanında göndermişlerdi öylesine bu bakayım dedim öyle çıktıNormal dediğim gibi böyle görünmesi, pike yakın bile değil tam koyuluk olmasa dahiyumurtlamada nasıl gördünüz testi?
Heee anladım hemen hemen aynı koyulukta değil benimki çokta silik değilCanım bu koyu değil bide bu şekilde anlaşılmaz hemen hemen aynı koyulukta olmalı
Peki adete yakin çok silik olması gerekmez mi bu testin adet olmaya yakın bile olsa fazla kyou değil mi böyle mi çıkar gene test anlamadığım için soruyorumNormal dediğim gibi böyle görünmesi, pike yakın bile değil tam koyuluk olmasa dahiyumurtlamada nasıl gördünüz testi?
Çok silik canım zaten koyu değil ki, lh hormonu vücutta sürekli dalgalanarak giden bi hormon zaten silik de olabilir biraz koyu da olabilir çok bi anlamı olmuyorO
Peki adete yakin çok silik olması gerekmez mi bu testin adet olmaya yakın bile olsa fazla kyou değil mi böyle mi çıkar gene test anlamadığım için soruyorum
Himmm anladim canım çok teşekkür ederim bu şekilde duruyor başka ovulasyon testi ile daha farklı çıkar varsa benceÇok silik canım zaten koyu değil ki, lh hormonu vücutta sürekli dalgalanarak giden bi hormon zaten silik de olabilir biraz koyu da olabilir çok bi anlamı olmuyor
Bence yumurtlama takibi yapın bir şans verin derimHeee anladım hemen hemen aynı koyulukta değil benimki çokta silik değil
Evet bu ay olmazsa eğer yapcam varikoselden ameliyat da oldu eşim denicez nasipse siz ne durumdasınızBence yumurtlama takibi yapın bir şans verin derim
Ben bu ay ilk kez ilaç tedavisine başladım bakalımEvet bu ay olmazsa eğer yapcam varikoselden ameliyat da oldu eşim denicez nasipse siz ne durumdasınız
Aa hadi bakalım inşallah tekte olurrrBen bu ay ilk kez ilaç tedavisine başladım bakalım
İnşallah canımAa hadi bakalım inşallah tekte olurrr
Ovulasyon testinin son hali bu silik mi gebe de sizceİnşallah canım