Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Kiiiiiiizzzzzz
Ayyyy ayyyy gelmis bebiiissss tebrikleeerrrrr
Ay cok mutlu oldum, hadi hayirli olsunn
Ne zaman tekrar koyulasmaya baslamisti senin ovu testi??
Ve bu basligi sen de katkida bulunmus oldun
Ovu ve hcg yavrum
Hatirliyor musun, ben sana ilk “ne zaman test yapayim” diye sordugunda, onceki mesajlarimda “carsamba filan yap bence” demistim

Ne güzel yazmışsın canım
Ondanız ister istemez etkileniyoruz.
Ins tekrar nadip olur bizede.
Kür vs yaptın mı, düşünüyor musu?
Canim ben bir suru takviye kullaniyorum vitamin anlaminda. Onun disinda yumurtlamaya kadar nar ozu iciyorum her gun 1 kasik. Her gun bir kasik bal polen ari suru propolis karisimi yiyorum. Bir de yumurtlamadan sonra avokado yiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum, 3 ay once sigarayi biraktim, alkol hic almiyorum… baska da birseye gerek oldugunu dusunmuyorum acikcasi. O kurlerle ilgili filan bircok kisinin periyodu hormonlari bozuldugunu okudum, o yuzden o ise hic girmem :)

Çatlama olduğunda ağrı hissetmiyor musun o günler? Ben ordan anlıyorum.
Hissediyorum. Ama bundan onceki 1-2 ay yumurtlama doneminde agri bir basladi, regle kadar hic gitmedi. O yuzden kafam karismisti. Bu sefer gectigimiz pazar aksami kasik agrisi yasadim, pazartesiye gecmisti. Zaten ovu testi de pazar aksam siliklesti, o yuzden pazar aksamustu catladi diye dusunuyorum benim.

Kiiiiiiizzzzzz
Ayyyy ayyyy gelmis bebiiissss tebrikleeerrrrr
Ay cok mutlu oldum, hadi hayirli olsunn
Ne zaman tekrar koyulasmaya baslamisti senin ovu testi??
Ve bu basligi sen de katkida bulunmus oldun
Tek dayanağım o incecik çizginin hemen çıkmış olması ama yine de çok umutlanmak istemiyorumm o yüzden sabah sağlık ocağına gideceğim kan vermeye nolur dua et olumlu olsun kana göre katkıda bulunmuş olayım en az benim kadar sevindin eminim

Ya yok hic kotu dusunme, o cizgi ciktiysa cikmistir. Bu kadar.
Kanda da cikacak eminim, henuz deger dusuk cikar ki cok normal zaten cok yeni
Sana seyi sormustum yaa, senin bir onceki pazar siliklesmisti ya hani, sonra hangi gun tekrar koyulasmaya baslamisti??

aynı değil kuzum alttaki daha silik sen de böyle bakacaksn testlerine. Lh vücudumuzda hep var sadece düşüyor ve yükseliyor bak benim testlerime daha da bu kadar inişli çıkışlı lh göremezsin
Ben simdi bu testlere tekrar donup baktim da, senin aslinda asil pik 9’unda olmus bence. Sonra aslinda siliklesmis; T koyu 3 gun daha, ama C kadar degil… belki de dollenme 10’unda filan olmus olabilir yani…

Bak ilk fotoda alttaki 14 ü üstteki koyu 15 i. Evet 9 u pik ama 15 i de 9u gibi. İkinci foto 19,21,22 si yani 19 unda bu cumartesi tekrar yükselişe geçti

Eklentiler

• EAA3792A-04CF-4C17-BAEF-5F3278A58DE9.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 8FAA608D-361B-4E84-9429-0B15A84B6CE2.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 38
Bak ilk fotoda alttaki 14 ü üstteki koyu 15 i. Evet 9 u pik ama 15 i de 9u gibi. İkinci foto 19,21,22 si yani 19 unda bu cumartesi tekrar yükselişe geçti
Ya senin ovu testlerin bi tuhaf, yorum yapmak hakkaten zor
Ama bence bugune kadar hicbiri 9’u kadar koyu degil. Hep koyu ve T C’ye yakin, ama hic C ile ayni ya da daha koyu olmamis 9’undan sonra. Ta ki bugune kadar. Bugunku yaptiginda ayni koyuluktalar bence. Muhtemelen 2 gun sonra yaptiginda T C den daha koyu cikacak.

Benim lh ı biliyorsun sürekli yükseliyor düşüyor belki bu fsh yüzündendir onunda artık düşmesi lazımdı yani hayıt otu suyu içtim o kadar zayıfladım.testi aldığım kadın da pcos var mı diye sordu bir kaç kişi de sormuştu ama o da yok.Evet bugünküler aynı koyulukta inşallah vardır ya öf sıkıldım testlerden zaten yoksa da testi bırakasım var mfk yı denemek istiyorum

Kiz ne mfksi
Sen daha isin ciddiyetine varamadin
Hamilesin hamileeeee

Kiz ne mfksi
Sen daha isin ciddiyetine varamadin
Hamilesin hamileeeee
Kan sonucunu görmeden olmaz stresten galiba kasıklarıma regl ağrısı gibi ağrı geldi gerçi ilk hamileliğimde aşşırı aşşırı ağrı vardı of şuan birine sarılıp ağlamak istiyorum

Kan sonucunu görmeden olmaz stresten galiba kasıklarıma regl ağrısı gibi ağrı geldi gerçi ilk hamileliğimde aşşırı aşşırı ağrı vardı of şuan birine sarılıp ağlamak istiyorum
Ayy evet benim de ilk hamileligimde cok agrim olmustu 4. hafta civarindan 12 haftaya kadar hic gecmemisti.
Agriyi hep duyuyoruz zaten hamilelerden, normal gostergelerden biri bence :)
Sen simdi tipis tipis yarin sabah gidiyorsun kana ve o sonucu da alip iyice rahatliyoruz Gerci benim zaten hic suphem yok. Gecen hafta pembe lekelenme de yasamistin hatirlarsan…

Kız sende bebe var mıı evet ağrı oluyor düşük yaptığım o gebelikte aşşırı ağrım vardı hep soldan gidiyorum ben zaten ağrılar hep solda. Nasıl sabah olacak bekliyorum mal gibi bu arada kız senin adın ne yavrum kuzum gidiyorum ismini söyliyim bari arada ben Ayşe Bernev şekerim ikisi de adım ay çok memnun oldum

Yok yavrucum ben de 12 haftalikken dusuk yapmistim iste. Cinsiyeti bile ogrenmistim, 2 gun sonra kese acildi suyu kalmadi, alinmak zorunda kaldi Benim de adim Ceyda, ben de memnun oldum
Hadi bakalim haberlerini bekliyoruummm bugun buyuk gun
Ya bende de yine hafiften agrilar basladi ama boyle sol arkadan; acaba diyorum benim bobreklerde bir sikinti mi var

Oyy gaf yaptım özür dilerimm sol arka böbrek kuzum doktora görünebilirsin önemli ağrısı da fena oluyor ilerleyince. Kan verdim idrar da verdim bir de dayanamdım gelirken kaset test aldım

Eklentiler

• CC33F71D-F1E7-4DB0-ADAC-EA02672D90D7.jpeg
    138,6 KB · Görüntüleme: 50
Oyy gaf yaptım özür dilerimm sol arka böbrek kuzum doktora görünebilirsin önemli ağrısı da fena oluyor ilerleyince. Kan verdim idrar da verdim bir de dayanamdım gelirken kaset test aldım
yok yahu ne gafı, hepimizin yaşadığı bildiği şeyler işte :)
kaset testinde de kabak gibi belli
ben ancak gördüm mesajını, muhtemelen kan sonucun da çıkmıştır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…