- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
- Konu Sahibi maviespumante
Valla cumartesi oldum yaaaCok kaybolma ortaliktan, yakalariz
Dur bakalim, gelene kadar belli olmaz. Yine de olmadiysa da kismet, yeni maclara bakacaksin…:)
Önümüzdeki aylar devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla cumartesi oldum yaaaCok kaybolma ortaliktan, yakalariz
Dur bakalim, gelene kadar belli olmaz. Yine de olmadiysa da kismet, yeni maclara bakacaksin…:)
Dün minnaktan çatlamaya başlamış zaten yumurtlayabilmek bile çok güzel umut vaad ediyor ve benim de bugünkü testimAllah allah ya senin testler hakkaten cok tuhaf.
Ben dun saat 15 civari ve bu sabah biraz once yaptiklarimi ekliyorum. Ustteki dun, alttaki bu sabah. Ama dun 18 civarinda yaptigim test de silik cikmisti, saniyorum dun 16-18 arasi catladi yumurta (yani eger bu siliklesince catlamis oluyorsa…)
Evet artik benimki herhalde catlamistir. Dünü ve bu sabahi degerlendirdik, bizim cesme artik kapanir hayirlisi bakalim simdi bekleyisDün minnaktan çatlamaya başlamış zaten yumurtlayabilmek bile çok güzel umut vaad ediyor ve benim de bugünkü testim
Ehh hadi bakalim dedigin gibi su birkac gun rahat rahat takıl, sonra yine maraton baslarValla cumartesi oldum yaaa
Önümüzdeki aylar devam
Keşke bizim de çeşme biraz kapansa şimdi sana bekleyiş başlasın pko yok bebiş bende bugün yapacağım test bir kaç saate çatlıyorum ben deEvet artik benimki herhalde catlamistir. Dünü ve bu sabahi degerlendirdik, bizim cesme artik kapanir hayirlisi bakalim simdi bekleyis
Sen bi gebelik testi yapsan mi artik ya ? Hic normal degil bu testler.
Bi de pko oldugunda boyle cikabiliyor diyorlar, pko yok di mi sende?
Ayyy yapar yapmaz yaz hemenKeşke bizim de çeşme biraz kapansa şimdi sana bekleyiş başlasın pko yok bebiş bende bugün yapacağım test bir kaç saate çatlıyorum ben de
Evet ya kapansın da zaten herşey kısmet o kadar haklısın ki mesela yazın sıkıntılı bi süreçteydik 3 ay ev hapsinde kaldım beni olduğumuz durumdan sadece gebelik kurtarabilirdi istiyorduk ama erken diyorduk yeni evli olunca. İkinci denemede gebe kaldım test olmadan takvimdeki günleri baz alarak ve kuzenimde kalıyorduk evde 8 kişiydik stresi düşünebiliyormusun kıyıda köşede oldu. İzinlerle bilmediğim bi doktora gitmek zorunda kaldım. 6. Haftada rehminin şeklinden dolayı düşük riskin var demişti ama ilaç falan vermemişti meğer vermesi gerekiyormuş. 8. Haftaya girdik benim cezam bitti kendi doktoruma gittim. Benim evden çıkabildiğim gün kalbi durmuş kürtaj oldum. Evet herşey kısmet. Beni kurtardı ve gitti biz artık öyle bakıyoruz. Şimdi böyle yumurtlamaydı takipti testti uğraşıyoruz ya geleceği varsa geliyor gideceği varsa da gidiyorAyyy yapar yapmaz yaz hemen
Vallahi ben de asiri meraktayim. Dun sen cok siklesti filan diyince bi umudumu kaybeder gibi olmustum ama bugunku goruntuyle tekrar yeserdi
Eger hamilelik gelirse cesme kapanir biraz
Olmadıı galiba bu ay da belki erken yaptım ama bence yokAyyy yapar yapmaz yaz hemen
Vallahi ben de asiri meraktayim. Dun sen cok siklesti filan diyince bi umudumu kaybeder gibi olmustum ama bugunku goruntuyle tekrar yeserdi
Eger hamilelik gelirse cesme kapanir biraz
Bu normal test mi, erken gebelik mi?Olmadıı galiba bu ay da belki erken yaptım ama bence yok
Hamile misin acaba lh niye yükselsin kiPazar tam silikleşmişti ben artık ne olduğumu yada ne olacağımı bilemiyorum yavrum neyim ben yine yükseliyorum şaka gibi içimde bir lh patlaması var bugün
Adı erken ama dandik bi erken test pazardan sayarsak evet 9. Gün. Kasığımda çok ince sızı var akıntım bol perşembeyi cumayı beklerim regl olmazsam. Hepimizinki bekletmeden gelsinBu normal test mi, erken gebelik mi?
Yani ovulasyon ustuste koyu ciktigi icin yap demistim ama aslina bakarsan bence zaten erken… bugun 9. Gun filan gibi senin, ki 9’da cikma ihtimali var ama dusuk bence.
O yuzden birkac gun daha bekleyelim bakalim neler olacak…
Sonucta dedigin gibi zaten, gelecegi varsa gelecek… insallah hayirlisiyla ve cok bekletmeden gelsin
Testi attım yukarda negatif şuanlık benim lh bi garip hiç düşmüyor mübarekHamile misin acaba lh niye yükselsin ki
Belki yine yumurtan varTesti attım yukarda negatif şuanlık benim lh bi garip hiç düşmüyor mübarek
Ovu test listemi gördün mü nerdeyse 4 gün pik kaldı bu ay bir de lh çok inip çıkıyor bir kaç kişi pcos var mı diye sordu hatta. Gebelik yoksa yeniden doktora gideceğim hormonlarıma bi daha bakılsın fsh yüksekti biraz o etkiliyoryumurtluyorm şükür reglim de düzenli ama ah o fsh genetik erken menopozBelki yine yumurtan var
Ne güzel yazmışsın canımUzucu tabi ki, insan bazen umudunu kaybediyor gibi hissediyor. Ama herseyin bir zamani var, herseyin bir sebebi var. Olmasi gereken dogru zamanda olacak. Olmayacaksa olmayacak :) Benim en ziyandaki kulum benden umidini kesendir diyor Allah. Bize elimizden geleni yapip, sabirla beklemek ve umudumuzu kesmemek kaliyor… :)
Çatlama olduğunda ağrı hissetmiyor musun o günler? Ben ordan anlıyorum.Allah allah ya senin testler hakkaten cok tuhaf.
Ben dun saat 15 civari ve bu sabah biraz once yaptiklarimi ekliyorum. Ustteki dun, alttaki bu sabah. Ama dun 18 civarinda yaptigim test de silik cikmisti, saniyorum dun 16-18 arasi catladi yumurta (yani eger bu siliklesince catlamis oluyorsa…)
Hamilelik testi yapsana?Son 3 gün testlerim en üstteki bugün ortadaki dün en alttaki önceki gün hala regl olmadım
Dün sabah yaptım negatifti 9 unda çarşamba günü yumurtlama vardı pazara kadar hafif silindi pazar daha bariz silindi. Yarın sabah tekrar yapacağım testHamilelik testi yapsana?
Yumurtlaman kaç gün önceydi?
Ovu ve hcg yavrumBu normal test mi, erken gebelik mi?
Yani ovulasyon ustuste koyu ciktigi icin yap demistim ama aslina bakarsan bence zaten erken… bugun 9. Gun filan gibi senin, ki 9’da cikma ihtimali var ama dusuk bence.
O yuzden birkac gun daha bekleyelim bakalim neler olacak…
Sonucta dedigin gibi zaten, gelecegi varsa gelecek… insallah hayirlisiyla ve cok bekletmeden gelsin