- 14 Aralık 2021
- 222
- 78
- 18
- 32
- Konu Sahibi maviespumante
maviespumante nerdesiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sorma benim de dun basima bir suru sey geldi. Ofise istanbula gitmistim covid antijen testim pozitif cikti bu sefer beni yolladilar ofisten balikesire dondum donerken tutturdular yolda pcr yaptir diye bursaya girip pcr yaptirdim filan cok yorucu ve sacmasapan bir gune donustu. Aksam eve 22:30 gibi girdim zaten yorgunluktan bayilmisim…Sonucum çıktıı 15.4 kuzumm ne hissedeceğimi bilemedim
Süründün durdun yani hey allahım ya angarya işlerden hep nefret etmişimdir sonucun ne durumda covid yok dimi ? Yapmadım kuzum test yapmayacağm ya zaten sabah kan vereceğim tekrar pazartesiye de randevu aldım zaten kasık ağrım soldan bacağıma vuruyor ilkinde de böyleydi o yüzden çok heveslenmiyorum yarın şöyle bir 40 falan olacakki hevesleneyim ancaYa sorma benim de dun basima bir suru sey geldi. Ofise istanbula gitmistim covid antijen testim pozitif cikti bu sefer beni yolladilar ofisten balikesire dondum donerken tutturdular yolda pcr yaptir diye bursaya girip pcr yaptirdim filan cok yorucu ve sacmasapan bir gune donustu. Aksam eve 22:30 gibi girdim zaten yorgunluktan bayilmisim…
Ya bekliyorduk sonucun dusuk cikmasini. Cunku henuz cok erken. Biliyorsun 48 saatte bir 2’ye katliyor yaklasik olarak bu deger.
Simdi yarin tekrar vereceksin kani, bakica deger yukseliyorsa zaten problem yok.
Bugun gebelik yaptin mi? gebelik testlerini de evde yapip koyulasma var mi diye bakabilirsin… onun da hcg arttikca koyulugunun artiyor olmasi lazim diyorlar (gerci ben buna pek inanmiyorum - benim bir onceki gebelikte 6 haftalikken kanda 29.000 ciktiginda erken gebelik testinde ikinci cizgi silikti)
40 degerini birkac gune gorursun zaten. Yani pzrts gittiginde 40’in cok daha ustunde olur diye tahmin ediyorum…Süründün durdun yani hey allahım ya angarya işlerden hep nefret etmişimdir sonucun ne durumda covid yok dimi ? Yapmadım kuzum test yapmayacağm ya zaten sabah kan vereceğim tekrar pazartesiye de randevu aldım zaten kasık ağrım soldan bacağıma vuruyor ilkinde de böyleydi o yüzden çok heveslenmiyorum yarın şöyle bir 40 falan olacakki hevesleneyim anca
Evet evet yarın kritik yavrum kötüyü düşünecek olursak kimyasal geçiriyorum çok düşük hcg bekleyeceğiz bakalım sen değerlendirdin günlerini bekliyorsun değil mi ? Negatife sevindm şu süreçte bir de covid geçirmen beni üzerdi yorgunluktan o halsizlik dinlenmen gerek önümüz haftasonu zaten40 degerini birkac gune gorursun zaten. Yani pzrts gittiginde 40’in cok daha ustunde olur diye tahmin ediyorum…
Bakalim yarinki test sonucun kritik bence. Yukselmisse sorun olmadigini umacagim Tabi ki ikimiz de biliyoruz ki bu isler 12 hafta dolana kadar belli olmuyor, hatta ondan sonrasinda da olmuyor ama bunu dusunerek, kotuyu dusunerek bir yere varamayiz. Biz pozitif olup bekleyelim ki zaten ne nasil olmasi gerekiyorsa oyle olacak. Ama kotuyu cagirma, hersey guzel olacak hayirlisiyla
Pcr negatif canim.. ama ben baya hasta gibiyim artik yorgunluktan oldu herhalde…
Aynen canim bu haftasonu full dinlenecegimEvet evet yarın kritik yavrum kötüyü düşünecek olursak kimyasal geçiriyorum çok düşük hcg bekleyeceğiz bakalım sen değerlendirdin günlerini bekliyorsun değil mi ? Negatife sevindm şu süreçte bir de covid geçirmen beni üzerdi yorgunluktan o halsizlik dinlenmen gerek önümüz haftasonu zaten
Aynen biliyorumm çeşmeler kapanıyor inşallah bu ay aynı şekilde seni de bekleriz olumlu ya da olumsuz bebeler rahme düşene kadar hep destekAynen canim bu haftasonu full dinlenecegim
Evet benim gecen cumartesi pik oldu; pazar aksamustu siliklesti. Biz pazar aksamustu ve pazartesi oglen degerlendirdik. Bizde anca 2 gun ustuste biliyorsun sonra zaten sali benim istanbul seyahatim vardi carsamba carsafa dolandi derken zaten artik yumurta ucmustur diyerek biraktim valla
İnsallah pazar ya da pazartesi denklesmistir ve tutmustur
Seninle ilgili olarak simdi sabirla yarini bekliyoruz, kotu dusunmeden, pozitif
Aynen canim, yarin sabah kandan sonra haberdat et beniiAynen biliyorumm çeşmeler kapanıyor inşallah bu ay aynı şekilde seni de bekleriz olumlu ya da olumsuz bebeler rahme düşene kadar hep destek
TamamdırAynen canim, yarin sabah kandan sonra haberdat et benii
Hee bu arada yarin bi ovu testi daha yapsana bakalim nasil cikacakTamamdır
Ayy bugün yaptım da dükkanda kaldı çekmeyi unuttum pikin pikindeyimHee bu arada yarin bi ovu testi daha yapsana bakalim nasil cikacak
İste kaniiitttAyy bugün yaptım da dükkanda kaldı çekmeyi unuttum pikin pikindeyim
Eee hadi brnvkle yapmadin mi hala kan testini?İste kaniiittt
Gunaydiiinnn
Hadi bakalim artmis kan degerlerini bekliyorum
tünaydın yavrum kanı verdim 13.30 da çıkacak benimki alacak haber bekliyorum yaniprogestana da başlattı doktor 200 mg fitil olarakEee hadi brnvkle yapmadin mi hala kan testini?
Progestana baslamak icin biraz erken degil mi ya?tünaydın yavrum kanı verdim 13.30 da çıkacak benimki alacak haber bekliyorum yaniprogestana da başlattı doktor 200 mg fitil olarak
Kahve akıntım var biraz ara ara bir de solumda ağrı onları söyledim bir de düşük olunca hemen başla dedi valla hatta aldım ilacı ağızdan sonra baktım alttan kullan yazmış ya benim bu ağrılarım fena oluyo sağlıklı bir gebelikse yandım yani yata yata geçer ancaProgestana baslamak icin biraz erken degil mi ya?
Neyse doktordan daha mi iyi bilecegim
Ay hadi bakalim 13:30 a birsey kalmadi bekliyoruumm
Veee ilk sana haber veriyorum kocamdan sonra 47.97 ye yükselmişşşşşProgestana baslamak icin biraz erken degil mi ya?
Neyse doktordan daha mi iyi bilecegim
Ay hadi bakalim 13:30 a birsey kalmadi bekliyoruumm
İste buuuu wihuuuuVeee ilk sana haber veriyorum kocamdan sonra 47.97 ye yükselmişşşşş
İnşallah bebiş Elimden geleni yapıyorum dükkanda ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Seni de bekliyorum yanındaym hepİste buuuu wihuuuu
Hic korkma canim hersey yolunda gidecek
Kendini cok yorma, cok fiziksel is yapma. Keyfini cikar bebeginin icinde buyudugu her gunun
Merak ettim bu arada ne dukkani?İnşallah bebiş Elimden geleni yapıyorum dükkanda ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Seni de bekliyorum yanındaym hep