Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Haha aklıma direk masturbasyon geldi. O kadar üremeyle bozduk kafayı iki günden eski spermler rahime gitmesin düşüncesi mi var bilinçaltında ne

Bak bakkk
Benden çok takip ediyor birileri beni :)
Canım ben dün test yaptım çıkmadı.
Adetimde cumartesi pazar zaten.
Bakalım artık hayırlısı
Gerçi belirti de yok
Cok kaybolma ortaliktan, yakalariz
Dur bakalim, gelene kadar belli olmaz. Yine de olmadiysa da kismet, yeni maclara bakacaksin…:)

Kiz senin test o kadar uzun sure pik kaldi ki, bende senin gunler karisiyor
Ayin kacinda siliklesmisti testin, gecen pazar miydi?
Bu pazar regl olmayacagin cok net, bence minimum 4-6 gun atacak…
Pazar tam silikleşmişti ben artık ne olduğumu yada ne olacağımı bilemiyorum yavrum neyim ben yine yükseliyorum şaka gibi içimde bir lh patlaması var bugün

Eklentiler

• 76694CE0-076A-4AFC-A744-300420478876.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 28
Gidip merkezde mi boşalıyor yani

Pazar tam silikleşmişti ben artık ne olduğumu yada ne olacağımı bilemiyorum yavrum neyim ben yine yükseliyorum şaka gibi içimde bir lh patlaması var bugün
Allah allah yaa sabah benimki de boyleydi de benimki beklenen bir durum
Valla den ikinciye mi yumurtluyorsun anlamadim ki. Cok nadir birsey ama olabilir de

Allah allah yaa sabah benimki de boyleydi de benimki beklenen bir durum
Valla den ikinciye mi yumurtluyorsun anlamadim ki. Cok nadir birsey ama olabilir
yumurtlaman kapıda kasıklarımdan bacaklarıma ağrı iniyor bugün ya gebeliktir ya regl gelecektir zaten çok ihtimal yok inşallah benim koyulaşmam gebeliktendir konu başlığına uymayı isterim ovulasyon testiyle gebeliği anlayanlar zaten olmazsa hormon testlerini yaptırıp doktora devam

Ayyy hadi insallah yaa, valla cok heyecanli ben senden gercekten umutluyum
Sen soyle Carsamba gunu filan test yaparsan, varsa cikar zaten. Ama birkac gun daha ovu testi ile kontrol edelim bakalim, zaten boyle devam ederse daha bile erken yaparsin testi

yarın daha da koyu çıkarsa pazartesi yaparım diye düşünüyorum ama bakalım sen benden umutlusun da ben kendimden umutlumuyum çok emin değilim

yarın daha da koyu çıkarsa pazartesi yaparım diye düşünüyorum ama bakalım sen benden umutlusun da ben kendimden umutlumuyum çok emin değilim
Ol ol sen de kendinden umutlu ol. Bazen o umudu kaybediyoruz ama en onemlisi onu korumak aslinda. Herhangi bir hissiyat belirti filan var mi?
Bu arada bendeki durum da bu:

Eklentiler

• 13EC811B-0665-442C-9D7D-8DE815975E7E.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 47
Ol ol sen de kendinden umutlu ol. Bazen o umudu kaybediyoruz ama en onemlisi onu korumak aslinda. Herhangi bir hissiyat belirti filan var mi?
Bu arada bendeki durum da bu:
Vee çeşmeler açılsınn hissiyat var mı bilmiyorum akıntı var arada ağrı var beklemedeyim

Bu durum çok üzücü değil mi, bizde 1 seneden fazladır deniyoruz olmuyor, artık daha olmaz umutsuzluğu oluyor insanda.
Oysaki daha önce plansızdı hemen olmuştu, ikinci planlıydı o daha uzun zaman almıştı, şimdide durum bu.

Uzucu tabi ki, insan bazen umudunu kaybediyor gibi hissediyor. Ama herseyin bir zamani var, herseyin bir sebebi var. Olmasi gereken dogru zamanda olacak. Olmayacaksa olmayacak :) Benim en ziyandaki kulum benden umidini kesendir diyor Allah. Bize elimizden geleni yapip, sabirla beklemek ve umudumuzu kesmemek kaliyor… :)

Ben tüm gün birşeyler içtim akşam yaptım ama ikinci çizgim yok gibi çıktı yarın bakucuk artık sabah mecbur
Allah allah ya senin testler hakkaten cok tuhaf.
Ben dun saat 15 civari ve bu sabah biraz once yaptiklarimi ekliyorum. Ustteki dun, alttaki bu sabah. Ama dun 18 civarinda yaptigim test de silik cikmisti, saniyorum dun 16-18 arasi catladi yumurta (yani eger bu siliklesince catlamis oluyorsa…)

Eklentiler

• 91A6CB7F-F662-4E24-960C-0F6105C79894.jpeg
    287 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…