- 18 Aralık 2011
- 798
- 1
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.821
kızlar benim sorum hakkında fikri olan yok mu acaba?merak ettim çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyuk ihtimal 15. gun gorursun pozitifi cnm ikiside esit koyulukta olmasi lazim
yumurtlama günlerimi hesaplayarak buldum. ogünlerde sürekli ovulasyon testi yapıyorum ama ilk çizgi koyu,ikinci çizgi silik bir şekilde çıkııyor hep...testin üzerinde göstermiş öyle çıkarsa negatiftir diye.ama burda bazı arkadaşların da öyle çıkmış foto koymuşlar hatta ve hamile olduklarını söylemişler. sizce benim testim neden öyle çıkıyordur? adetime daha çok var
cnm yapmaya devam ettigin mudetcemi bu sekilde goruyorsun yoksa onu gorunce birakiyormusun baska bir marka test ile istersen sorun olabilri testtte
Sağol gurbet güzeli yardımcı oluyorsun bana genelde teşekkürler. bekleyelim.çizgi hiç koyulaşmazsa diye korkuyorum inşallah iyi haberler veririm size.
bence ovulasyon testlerine hiç gerek yok adet bitiminden sonra hergün ilişkiye girin illa yumurtlama gününe denk gelir
yumurtlama tarihimi hesapladım. mesela hesaplamada diyor ya atıyorum ayın 10 u ile 15 i arası yumurtlama döneminiz diyor.o aradaki 5günde yaptım ve hep aynı şey çıktı. o silik çizgi ne demek olabilir canım...dediğin gibi test mi bozukki.ya da ben hiç yumurtlamıyor muyum? birde yumurtlama dönemi olmadanda hamiş olunabilir mi?
yaptım sabah testi.bana çoook çoook çoook silik 2.çizgi var.bilemedim :S
yumurtlama tarihimi hesapladım. mesela hesaplamada diyor ya atıyorum ayın 10 u ile 15 i arası yumurtlama döneminiz diyor.o aradaki 5günde yaptım ve hep aynı şey çıktı. o silik çizgi ne demek olabilir canım...dediğin gibi test mi bozukki.ya da ben hiç yumurtlamıyor muyum? birde yumurtlama dönemi olmadanda hamiş olunabilir mi?
o coookkkkkk silik cizgiyi ilk 10 dakika icinde mi gordun? kan testi yaptirma imkanin yok mu? ay yaptir, bak 15.gun catlamasi gereken yumurtam bugun catladi valla, senin bebeis yuzunden...ya insallah gebesindir, bana da ugur getirir
ayy çok güldüm yaa madem yumurtan çatladı nie buralarda gezion kız
kan tahlili yaptıramam köyde öğretmenim.emin olup izin alıp ilçeye gitmem lazım.bakalım yarın sabah yeniden yapıcam. 2. çizgi gri sanki ama fotoda görünmüyo
canim bu tip forum ortamlarinda muhabbete godoslama dalacaksin... daha islek, canli topikler var, onlardan birine de takilabilirsin devamli muhabbet ve dostluk icin mesela sabredenler klubunu tavsiye edebilirim......[/QUOT
anladim,canim,,,,sabredenler kulubu nasil bi ortam burasi gibimi yani hamilelik sohbetlerimi ????
canim ben yurtdisindayim, 7 saat fark var aramizda, burda daha yeni oglen olacak...Aksama operasyon var
bir sabah bir de aksam yapiyordum ovulasyon testini. aksamki epey koyuydu, bu sabah ki de tamamen pozitif cikti, yarin ya da oburgun bekliyordum aslinda...
elinde fazla ovulasyon testi var mi peki, 4 saat tut onu yap, yine oyle koyuysa tamamdir bu is, sabah da pozitif cikar idrar testi. bu arada yarin adet gunun degil mi?
ben interneten siparis etmistim, 40 tane ovulasyon, 20 tane de gebelik testim var
merhaba kizlar umarim herkez iyidir .......bi sorum var sizlere yine ,adetime 11 gun var daha ben her an adet olucakmisim gibi hala devam ediyor kasik agrilarim ki yumurtlama donemim bitince gecerdi ,,hala var anlamadim nedendir sizce ???
Hangi marka testi kullanıyorsun caba?
sabah ilk idrarla mi yapiyorsun? eger hergun yaparsan mutlaka yakalaman lazim...haaa, kimisinde tam adet ortasi olur limisinda basinda, kimisinde sonlara dogru olur...
yumurtlama donemi hamislik ihtimali kucuk de olsa var..mesela diyelim uc gun sonra yumurtlama donemin ve sen sadece bugun iliskiye girdin. spermeler uterus icinde 3-4 gun yasayabildikleri icin var ama yumurtlama gununden daha az ihtimal ile...