ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Cnm ilk 24 ve 36 saat icinde yumurtlaman getceklesecek
Bugun yarini gec carsamba ve cuma iliski olsun

gurbetcim testte iki cizgide ayni koyuluktaydi bu durumda hemen
ertesi gun catlama olur diye dusunuyorum. Bu ay bende laboquick aldim clearblue cok pahali almayacagim artik.
Laboquick ovulasyon testi kullananlar memnunmusunuz

Son düzenleme:
benim daha 4 gün var reglime. ovulasyon testi aldığımda onunla beraber erken gebelik testi de almıştım. işte bugün içimden bi ses ısrarla yap dedi. yaptım. ikinci çizgi çok kırmızı olmamakla beraber belirgindi. işyerimdeyim şimdi görüntü koyamıourm ama eve gttiğimde görüntü eklerim yorum yaparsınız..
inşallah doğrudur ya..kan testimin sonucunu bekliyorum..

cnm dogrudur. Tebrikler
bende bu ay belirtikerden suphelenip test yaptim silik bile cizgi cikmadi tamda gunumde hastalandim. Bu ay insallah?

slm gurbetgüzeli cnm hayırlı olsun topigin:) 4. bebişimi istiyorsun sen mşlh valla ben hep çok bebek istemişimdir ama gerçekte bi tane yapsam benden iyisi yok:KK1:
ben ovulasyon testini 3 ay önce almıştım 20 tane olandan..
ilk iki ay baya savurgan kulandıgımdan bu ay sadece 3 tane kalmıştı elimde.. gecen ay erken ovulasyon olmuştum bu ay da öyle olur diye.. 13-14-15. günelrde yaptım negatif çıktı.. bende riske atmamak için 15-16 da ilişki yaptım kısmetse bu gecede yapcam ..bu hafta sonuna kdr düzenli yapmaya çalışcaz inş olur.. gecen iki ay ovulasyon testi yapmama ragmen çok iyi çalışmadık..öyle işteee.. preseed var bide.. bu hafta yaptıgım ilişkilerde kulancammmm... bu ayda olmassa elimi etegimi çekecem bebek konusu beni çok yordu.. farkettimki ateş ölçme,ovulasyon testi beni geriyorrrr:KK43:inş hamiş kalırız nediyimmm her ay 1 sene gibi geçiyor.:KK43:

merabalar yeni topik hayırlı olsun bende 1 yıldır 2. için uğraşıyorum inşallah bu ay gelir gurbet güzeli seninle aynı yaşlardayız bu ay güzel yumurtladığımı düşünüyorum inşallah döllenmede olmuştur ve bebeğim gelir oğlum çok kardeş istiyor biraz geç kaldık ama olsun benimle ablab arasındada 12 yaş var ama ben çok güzel anlaşıyorum kardeş olması güzel bişey valla gurbet güzeli seni kutlarım 4. düşünüyorsun ben biraz panik birisiyim çocuk üzerine çok düşüyorum 4 tane ile baş edemem ama çok seviyorum çocukları başaranları tebrik ederim neyse inşallah gelir bu ay bebişlerimiz

gurbet güzeli maşallah diyim 3 çocuğunun yaş aralıkları nedir merak ettimm.
gülsh seninde bebeğin hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin inşallah.
bende bu ay çok garibi bi kaç gündür kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo ve çok gaz oldum karnım şiş.
ama göğüslerimde acıma falan yok bilemiyorum.son 5 günn buda geçmezzz:KK43::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar öncelikle günaydın ovülasyon testim nihayet dün kargoyla gelmiş yaptım 11. günümdü dün alşam ama negetif çıktı sabahları mı yapsam daha iyi olur

kızlar merhabaa
beni de kabul edin aranıza :)
adetim 32 günde 1 oluyor. son adetim 30 ocaktı. kaçıncı günden itibaren ovulasyon testine başlamalıyım ? bir de çift çizgiyi gördükten ne kadar sonra ilişkiye girmek gerekiyor?

kızlarr..yardım...

ovulasyon testi almıştık bu ay onunla deneme yaptık. 25 ocakta çift çizgiyi gördüm. bi iki gün öncesi sonrası çalışma yaptık:) içime doğuodu zaten ama bilmiorum..daha reglime var ama dayanamyıp test yaptım. erken gebelik testlerinden. ve çift çizgiyi gördüm..hala şoktayım..inanamıyorum.. gittim hastaneye kan tahlili verdim. sonuçlar iki saat sonra alıcam. bu testlerin yanılma payı yoktur dımı :KK43: ne yapıcam ben...

canım hadi hayırlı olsun inşallah kandada sonuç idrar testindeki gibi pozitif çıkar sonuçu yaz bizlere merak ederiz şimdiden hakkında hayırlısı olsun tatlımm :)))

kızlarrr günaydınn bu ay ben bir değişik çalışma yaptım hayırlısı gerçi daha devamda edicezz :) çevremde adrin 14.gününden sonraki 1 hafta hergün çalışıp hamile kalanları duydum benimde bugün adetin 14.günü geçen ay ilk kez kullandığım ovu. testinde 13. ve 14.günler çift koyu çizgi görmüştüm hatta 13de dahada koyuydu bu ay kullanamadım test çevremde duyduklarmı uyguladım bua y biras bizde pazar adetin 11.gündü pazartesi 12.gündü ve salı (dün akşam ) 13.gündü - 3 gecedir çalışıyoruzzz bugün ara verelim dedim sonra yine günaşırı devam bakalım böyle ne olacak sperm kalitesi düşer diorlar ama 2.ayımızdada böle deneyelim dedim :) fikri olan varmı bu konuda kıslarr ???

canım hadi hayırlı olsun inşallah kandada sonuç idrar testindeki gibi pozitif çıkar sonuçu yaz bizlere merak ederiz şimdiden hakkında hayırlısı olsun tatlımm :)))

canım saol..sonucumu aldım. beta Hcg 61,24 çıktı. sanırım 3 haftalık hamileyim:KK49: çok çok yeni. haftasonu için randevu aldık . bakalım ne diycek doktor? inşallah bebeğim tutunur..benimle kalır..çok heyecanlıyım..hemde çok kokruyorum.ne güzel bi duyguymuş bu? allahım dileyen herkese nasip eder inşallah...

canım saol..sonucumu aldım. beta Hcg 61,24 çıktı. sanırım 3 haftalık hamileyim:KK49: çok çok yeni. haftasonu için randevu aldık . bakalım ne diycek doktor? inşallah bebeğim tutunur..benimle kalır..çok heyecanlıyım..hemde çok kokruyorum.ne güzel bi duyguymuş bu? allahım dileyen herkese nasip eder inşallah...

merabalar hayırlı olsun bebişin inşallah sağ sağlim kucağına alırsın canım ovulasyon belirtilerini vede gebelik belirtilerini yazarmısın öptüm

AMİNNN canım inşallahhh inşallahh ALLAHım bizlerede nasip eder dikkat et artık kendine hiç yorma kendini bi doktoruna gidip gelin bakalım neler diyecek inşallah sağsalim kucağına alırsın canım inan çok sevindim kaçıncı aydı denemenizde :) birde tam çalışmanız nasıl olmuştu canım ya yazsana testle günleri falan fikir edinelim bisdeee :KK66:))

Son düzenleme:
arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU YUMURTA KIVAMINDA AKINTIM GELDİ
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3

merabalar hayırlı olsun bebişin inşallah sağ sağlim kucağına alırsın canım ovulasyon belirtilerini vede gebelik belirtilerini yazarmısın öptüm

sağol canım...amin..inşallah... ben ateş ölçümüde yaptım canım. reglim bittikten 2 gün sonra her akşam aynı saatte ovulasyon testi yaptım. ikinci çizgi sillik çıksada çalışma yaptık. en koyu çıktığı gün yapamadık:KK1: ama bi gün öncesi ve bi gün sonrası yaptık canım. ateşimin en yüksek çıktığı gün ovulasyon testim çift çizgi çıktı. ikisini muhakkak beraber yapın. allah biran önce nasip etsin canım.

AMİNNN canım inşallahhh inşallahh ALLAHım bizlerede nasip eder dikkat et artık kendine hiç yorma kendini bi doktoruna gidip gelin bakalım neler diyecek inşallah sağsalim kucağına alırsın canım inan çok sevindim kaçıncı aydı denemenizde :) birde tam çalışmanız nasıl olmuştu canım ya yazsana testle günleri falan fikir edinelim bisdeee :KK66:))

evet canım bi doktora gidelimde..bende merak ediyorum çok neler diyceğini :44: :44: allah sanada nasip etsin güzelim. hayırlısı ile..bizim 6. ayımızdı. ovulasyonla ikinciydi. çok şükür kelebeğime kavuştum..
ilk ovulasyon denediğimde çift çizgiyi göremedim hiç. meğerse geç başlamışım. erken yumutlama dönemine giriomuşum ben meğerse. bu ay işte regl bitince iki gün sonra hemen başladım ovulasyon testlerine. silik çizgi çıktı bi iki gün, sonra koyu çift çizgi , sonraki gün silikti yine. sonrada tek çizgiydi:) ama o haftayı gün aşırı değerlendirdik. :KK1: :KK1: :KK1:
allah gönlüne göre versin canım seninde..göbişe bebiş gelsin:KK49: :KK49:

sağol canım...amin..inşallah... Ben ateş ölçümüde yaptım canım. Reglim bittikten 2 gün sonra her akşam aynı saatte ovulasyon testi yaptım. Ikinci çizgi sillik çıksada çalışma yaptık. En koyu çıktığı gün yapamadık:KK1: Ama bi gün öncesi ve bi gün sonrası yaptık canım. Ateşimin en yüksek çıktığı gün ovulasyon testim çift çizgi çıktı. Ikisini muhakkak beraber yapın. Allah biran önce nasip etsin canım.

Evet canım bi doktora gidelimde..bende merak ediyorum çok neler diyceğini :44: :44: Allah sanada nasip etsin güzelim. Hayırlısı ile..bizim 6. Ayımızdı. Ovulasyonla ikinciydi. çok şükür kelebeğime kavuştum..
Ilk ovulasyon denediğimde çift çizgiyi göremedim hiç. Meğerse geç başlamışım. Erken yumutlama dönemine giriomuşum ben meğerse. Bu ay işte regl bitince iki gün sonra hemen başladım ovulasyon testlerine. Silik çizgi çıktı bi iki gün, sonra koyu çift çizgi , sonraki gün silikti yine. Sonrada tek çizgiydi:) ama o haftayı gün aşırı değerlendirdik. :KK1: :KK1: :KK1:
Allah gönlüne göre versin canım seninde..göbişe bebiş gelsin:KK49: :KK49:

canım çok sevindim tebrik ederim bende dün akşam ovülasyon testi yaptım saat 23:00 civarında 11.günümdeyim negatif çıktı regl 28 gün sürüyor sen nasıl yaptın paylaşırmısın 10 aydır kucagımda göbüşümde boşşşşşşşşşşşşşşş:KK49::KK49::KK49::KK43::KK43::KK43::KK43:

evet canım bi doktora gidelimde..bende merak ediyorum çok neler diyceğini :44: :44: allah sanada nasip etsin güzelim. hayırlısı ile..bizim 6. ayımızdı. ovulasyonla ikinciydi. çok şükür kelebeğime kavuştum..
ilk ovulasyon denediğimde çift çizgiyi göremedim hiç. meğerse geç başlamışım. erken yumutlama dönemine giriomuşum ben meğerse. bu ay işte regl bitince iki gün sonra hemen başladım ovulasyon testlerine. silik çizgi çıktı bi iki gün, sonra koyu çift çizgi , sonraki gün silikti yine. sonrada tek çizgiydi:) ama o haftayı gün aşırı değerlendirdik. :KK1: :KK1: :KK1:
allah gönlüne göre versin canım seninde..göbişe bebiş gelsin:KK49: :KK49:

AMİNN canım sağolll inşallahhhh bende geçen ay ovulasyon testi yapmıştım koyu çizgiden birgün önce ve bir gün sonra çalışma olmuştu ve ayrıca gün aşırı ama bebiş tutmadı testte koyu çizgileri görünce çok heveslenmiştim ümitlenmiştim ama kırmızlar gelince çok üzüldüm bu ayda hem biras ben istmedim testti hemde denk gelmedi yapamadım değişik çalıştık bakalım bu ay tahmini yumrtlama dönemimden 2 gün önce (pazar - pazartesi) ve ogün olmak üzere (yani salı dün akşam) 3 gece ardarda çalıştık bugünde 14.günüm daha adetin sonuç ne olur kmbilir hayırlısı şimdiden

kızlarrr merhabalar benide aranıza alın.almazsanız haneye tecavüz olur haa....:KK53: bende akşam yapacam ovulasyon testi.yalnız bende pko var.çookk uğraşmam lazım çoookkkk.

GURBETCİMMM nasılsın canım haber vermedin hala ne dedi doktorun merak ettim arkadaşım inşallah herşey yolundadırrrrr :)))

aminn canım sağolll inşallahhhh bende geçen ay ovulasyon testi yapmıştım koyu çizgiden birgün önce ve bir gün sonra çalışma olmuştu ve ayrıca gün aşırı ama bebiş tutmadı testte koyu çizgileri görünce çok heveslenmiştim ümitlenmiştim ama kırmızlar gelince çok üzüldüm bu ayda hem biras ben istmedim testti hemde denk gelmedi yapamadım değişik çalıştık bakalım bu ay tahmini yumrtlama dönemimden 2 gün önce (pazar - pazartesi) ve ogün olmak üzere (yani salı dün akşam) 3 gece ardarda çalıştık bugünde 14.günüm daha adetin sonuç ne olur kmbilir hayırlısı şimdiden

canım merhaba bende dün akşam yaptım testi negatif çıktı 11.günüm regl 28 sürüyor .testi gece23:00 yaptım kaçta yapmam lazım

kızlar bu arada bende bilgilerimi yazayım.30 yaşındayım.2.gebeliğimi istiyorum hemde çok çok çok istiyorum.sat 22 ocak bat 23 şubat

X