- 28 Ocak 2025
- 38
- 1
- 1
- 24
Yarın vericemAyyyyy çok heyecanlı kan ne zaman vereceksin ve ne zaman çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın vericemAyyyyy çok heyecanlı kan ne zaman vereceksin ve ne zaman çıkacak
Leke oldu 1 damla sadece yumurtlama günüm ocağın 17 siydi adetim de 1 Şubat ben dün gece yaptım çıkmadı sabah ilk idrarla yaptım çıktıCanım senin yumurtlaman ne zaman bir de regl günün ne zaman? Bende mi yapsam diyorum ama negatif görücem diye korkuyorum, belirtilerin neler? Lekelenmen oldu mu?
Hayır eşime soyleyip randevu alıp öyle şimdi gidip dijital test alacam ondan sonra soyleyecemKan verdin mi
Bence çizgiAaaa kızlar ben de 16 ocakta yumurtladım dün hiç bir şey yoktu şimdi predictor yaptım çizgi mi o görünen ? Hemen çıktı. Gölge mi
Lekelenmen ne zaman oldu canım bugün mü dün müLeke oldu 1 damla sadece yumurtlama günüm ocağın 17 siydi adetim de 1 Şubat ben dün gece yaptım çıkmadı sabah ilk idrarla yaptım çıktı
Çizgi gibi duruyor ama bilemiyorum olmuştur inşallahAaaa kızlar ben de 16 ocakta yumurtladım dün hiç bir şey yoktu şimdi predictor yaptım çizgi mi o görünen ? Hemen çıktı. Gölge mi
Canım adetin geçince yeniden test yap bence döllenme olmamış olabilirKızlar Adetime 3-4 gün var bugün Beta HCG değerime baktırdım 1.20 çıktı Sizce yükselme ihtimali var mı bu durumu yaşayan oldu mu Çünkü sabah da kaset testte silik çizgi görmüştüm onun üzerine kan testi verdim yükselir mi bilmiyorum Daha Adetime var acaba yaşayan var mı merak ettim
Umarım öyledir Bu ay biraz fazla heveslendik artık reglim geçtiği zaman tekrar bir test vereceğimCanım adetin geçince yeniden test yap bence döllenme olmamış olabilir
İnşallah canım benim, benimde 2 gün kaldı ama korkuyorum yapmaya eşimde yapma dediBu ay günlerimiz bile aynı çıkmış ve bende acaba yapsam mı diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum negatif çıkmasına çünkü benim eşim tedavi aldı. İnşallah 3 gün sonra Regl olmaz ve hamilelik haberi alırız
Boşver yapma kafamıza takıyoruz elde var sıfır Regl gününden sonraki gün yaparızİnşallah canım benim, benimde 2 gün kaldı ama korkuyorum yapmaya eşimde yapma dedi
Dünden beri ama çok minik hafif de sarımsıLekelenmen ne zaman oldu canım bugün mü dün mü
Hayırlı olsun inşallah Rabbim olmayana da versin çok sevindimDünden beri ama çok minik hafif de sarımsı
Yine erken gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı sabah yine yapıcam herhalde ilk idrarla doğru sonuç veriyor testHayırlı olsun inşallah Rabbim olmayana da versin çok sevindim
Üstteki sabah ilk idrar altta ki de şimdi kiHayırlı olsun inşallah Rabbim olmayana da versin çok sevindim
Üstteki sabah ilk idrar altta ki de şimdi ki
Bu test hangi marka?Üstteki sabah ilk idrar altta ki de şimdi ki
Testin markası ne canım