• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 3 gün var erken gebelik testi negatif, bakar mısınız :(

Canım senin yumurtlaman ne zaman bir de regl günün ne zaman? Bende mi yapsam diyorum ama negatif görücem diye korkuyorum, belirtilerin neler? Lekelenmen oldu mu?
Leke oldu 1 damla sadece yumurtlama günüm ocağın 17 siydi adetim de 1 Şubat ben dün gece yaptım çıkmadı sabah ilk idrarla yaptım çıktı

Kızlar Adetime 3-4 gün var bugün Beta HCG değerime baktırdım 1.20 çıktı Sizce yükselme ihtimali var mı bu durumu yaşayan oldu mu Çünkü sabah da kaset testte silik çizgi görmüştüm onun üzerine kan testi verdim yükselir mi bilmiyorum Daha Adetime var acaba yaşayan var mı merak ettim

Aaaa kızlar ben de 16 ocakta yumurtladım dün hiç bir şey yoktu şimdi predictor yaptım çizgi mi o görünen ? Hemen çıktı. Gölge mi

Eklentiler

• IMG_6891.jpeg
    IMG_6891.jpeg
    329,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_6920.jpeg
    IMG_6920.jpeg
    144,7 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar Adetime 3-4 gün var bugün Beta HCG değerime baktırdım 1.20 çıktı Sizce yükselme ihtimali var mı bu durumu yaşayan oldu mu Çünkü sabah da kaset testte silik çizgi görmüştüm onun üzerine kan testi verdim yükselir mi bilmiyorum Daha Adetime var acaba yaşayan var mı merak ettim
Canım adetin geçince yeniden test yap bence döllenme olmamış olabilir

Bu ay günlerimiz bile aynı çıkmış ve bende acaba yapsam mı diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum negatif çıkmasına çünkü benim eşim tedavi aldı. İnşallah 3 gün sonra Regl olmaz ve hamilelik haberi alırız 🙏🏼

Bu ay günlerimiz bile aynı çıkmış ve bende acaba yapsam mı diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum negatif çıkmasına çünkü benim eşim tedavi aldı. İnşallah 3 gün sonra Regl olmaz ve hamilelik haberi alırız 🙏🏼
İnşallah canım benim, benimde 2 gün kaldı ama korkuyorum yapmaya eşimde yapma dedi

Back