• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 3 gün var erken gebelik testi negatif, bakar mısınız :(

Adet günümün gelmesini bekliyorum ama büyük ihtimalle dayanamicam bugün gide bilirim
Maşallah kuşum pozitif görünüyor , inşallah artımed değildir ya markası… Haber ver lütfen . Benim de 16 sında yumurtladım bugün testim negatif çıktı , adete 2/3 gün kaldı acaba benimki de döner mi yaaaa 😍

Eklentiler

• IMG_6869.jpeg
    IMG_6869.jpeg
    317,3 KB · Görüntüleme: 28
Maşallah kuşum pozitif görünüyor , inşallah artımed değildir ya markası… Haber ver lütfen . Benim de 16 sında yumurtladım bugün testim negatif çıktı , adete 2/3 gün kaldı acaba benimki de döner mi yaaaa 😍
Ben adetten 4 gün önce yaptım negatifti ertesi gün akşam yaptım pozitifi gördüm bugün sabah yaptım yine pozitif inşallah kanda da cikar

Adet günümün gelmesini bekliyorum ama büyük ihtimalle dayanamicam bugün gide bilirim
Canım senin yumurtlaman ne zaman bir de regl günün ne zaman? Bende mi yapsam diyorum ama negatif görücem diye korkuyorum, belirtilerin neler? Lekelenmen oldu mu?

İnşallah döner bende sabırsızlıkla bekliyorum ama 3 gün kala yaptım negatifti bugün cesaret edemedim yapmaya

Ben adetten 4 gün önce yaptım negatifti ertesi gün akşam yaptım pozitifi gördüm bugün sabah yaptım yine pozitif inşallah kanda da cikar
Ayyy ne güzel inşallah çıkar darısı hayırla bana olsun sizden güzel haber alalım da 🤲

Belirtilerin var mı canım bir de lekelenmen?
Bu ay hiç akıntım olmadı adete yakın akıntı problemi yasamazdim bu 3 günden beri aşırı derecede akıntı problemi yaşıyorum kabızlık göğüs hassasiyeti baş ağrısı çok var sol kasıkta ara ara ağrı var dün adet ağrısı çektim sabah bişey yok kalktığımda ağrı kesilmisti

Ayyy ne güzel inşallah çıkar darısı hayırla bana olsun sizden güzel haber alalım da 🤲
Amin inşallah güzel haberler alacaz bu ay folik asiti ovalasyon testini herşeyi bıraktım hiç umudum hala yok ama 2 tane pozitif test var inanasim gelmiyor

Bu dünkü testtim

Eklentiler

• IMG_20250128_213405.jpg
    IMG_20250128_213405.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu da bu sabahki testim

Eklentiler

• IMG_20250129_115657.jpg
    IMG_20250129_115657.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 26
Evet inşallah kanda da çıkar ve asla bu teste kuruma çizgisi falan olmazdı 4 gün önce negatifti tek çizgiydi dün pozitifi gördüm bugünde gördüm
Ayyyyy çok heyecanlı kan ne zaman vereceksin ve ne zaman çıkacak

Ayyyyy çok heyecanlı kan ne zaman vereceksin ve ne zaman çıkacak
Dijital gebelik testi alıp adet günü yapacam ondan sonra eşime söyleyip randevu alırız doktor kanı uygun görürse laboratuvara gönderiyormus uzunca bi süreç olacak bakalim

Back